Silja Abikokk 2010-12-04 18:39:48 |
Täiesti tavalised hapukapsad lihaga jõululauale neile kellele kruubid ei meeldi :) | |
Silx Abikokk 2010-12-04 18:55:35 |
Tegin täna õhtusöögi juurde advendikoogikest
Ennast kiitmast ma ei väsi... aga kuramuse hea tuli! :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Köögikatake Abikokk 2010-12-04 23:06:08 |
Üks väga mõnus mahlane keeks, retsept minu blogis | |
Tullia Abikokk 2010-12-05 09:48:56 |
Meie eilsel jõulusel laual oli küüslaugune metsseapraad, kartulid, erinevad hoidised ning magusaks väga maitsev ja mahlane ingverisiirupiga kastetud jõhvikakeeks. | |
3liko Kokaõpilane 2010-12-05 17:16:37 |
Kaneelisaiakesed http://3kokanurk.blogspot.com/2010/12/kaneelisaiakesed_05.html Kohupiimakorp http://3kokanurk.blogspot.com/2010/12/kohupiimakorp.html | |
Tiina Abikokk 2010-12-05 19:52:11 |
Meil oli eile isa sünnipäeva ja jõuluootuse puhul magusaks jõhvika pahupidikook, mille kõrvale sõime vahukoorekreemi (vahukoor ja vaniljega kohupiimakreem).
Väga sobiv kook jõuluaega. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Silja Abikokk 2010-12-06 13:49:10 |
Eile sai mõned kuuseoksad vaasi pistetud, mõned ehted külge riputatud, tuba kuuse-, mandariini- ja piparkoogilõhna täis. Täitsa jõulumeeleolu. Piparkoogilõhn tuli piparkoogivahvlitest. Piparkoogitaigen oli tehtud Nami-nami jõulupiparkookide retsepti järgi ja peaks ütlema, et vahvlite retseptis tasub usaldada sisetunnet ja piima panna taigna paksuse mitte retsepti järgi. Teiseks on need väga head üldse piparkookide asemel teha- järgmisel korral plaanin neid ka glasuuriga kaunistada! Siin siis mõned üksikud vahvlid, mis õhtusest nosimisest alles veel: | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-12-06 13:53:22 |
Silja:
Silja, ma lisasin retsepti juurde Su foto ka - ühtlasi oli see 1.5, nii et detsembri esimene hääl on Sul nüüd juba täis ;)
Eile sai mõned kuuseoksad vaasi pistetud, mõned ehted külge riputatud, tuba kuuse-, mandariini- ja piparkoogilõhna täis. Täitsa jõulumeeleolu. Piparkoogilõhn tuli piparkoogivahvlitest. Piparkoogitaigen oli tehtud Nami-nami jõulupiparkookide retsepti järgi ja peaks ütlema, et vahvlite retseptis tasub usaldada sisetunnet ja piima panna taigna paksuse mitte retsepti järgi. Teiseks on need väga head üldse piparkookide asemel teha- järgmisel korral plaanin neid ka glasuuriga kaunistada! Siin siis mõned üksikud vahvlid, mis õhtusest nosimisest alles veel: http://lh4.ggpht.com/_MHnJbhxkHMg/TPzMswa0WfI/AAAAAAAAVo4/z0d2pc5tfgI/vahvlid%20012v.jpg |
|
Aire1 Abikokk 2010-12-07 20:48:10 |
Minu viimaste aastate lemmikud on piparkoogid sinihallitusjuustuga. | |
Marju Abikokk 2010-12-08 12:35:38 |
Valmisid joulutorttud, lehttainapirukad ploomimoosiga. Õppisin neid armastama tänu soomlasest sugulasele ja katsetasin nüüd ise ka. Ploomimoosi keetsin kuivatatud ploomidest, millele lisasin pisut vett ja suhkrut. Ümbriseks poe lehttainas (mis kahjuks puudutusel laiali pudiseb). Mõned tegin ümmarguse pirukad, mõned kolmnurksed (nii et täidis jäi sisse), ühte proovisin ka traditsioonilisel moel tähekeseks voltida, see jäi päris naljakas. Soovitan päris julgelt kohe. | |
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> |