Marju Abikokk 2010-02-25 08:55:13 |
Uskumatult ilusad tordid! Ise püüdsin ka teha, aga ütleme nii, et torditegemine pole igaühe jaoks. Pealegi oli vist retseptis viga ja vähe sellest et tort tuli kole, maitses ta ka halvasti :) Hetkel hommikukohvi kõrvale paluks hea meelega üks tükk Ragne küpsisekooki. Minu poolt suur aplaus kõigile! | |
Tiina Abikokk 2010-02-25 09:26:27 |
Tiina:
Minu mustikakook teie suurepäraselt kaunistatud tortidega muidugi ei võistle, aga tahan kirja panna, et see on üks maitsvamaid torte, mida ma kunagi saanud olen! Krõbe leivapõhi ja mahlased mustikad koos laheda kreemiga oli vapustavalt suurepärane kooslus. Ei osanud midagi sellist üldse oodatagi. Esialgu ei plaaninudki mingit torti teha, aga teie esimesi pilte vaadates “ei saand mitte vaiki olla”. Mõtlesin siis, et millist torti minu laps ka sööks ja et natuke isamaaline ka oleks ja jõudsin meie pere armastatud magustoiduni – vahukoore-kohupiimakreem segatuna riivleiva või kamaga ja pohlade või moosiga. Ja siis leidsin siitsamast foorumist just sellise retsepti. Aga ausõna, idee oli minu enda oma! :) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Mari-Liis Abikokk 2010-02-25 09:50:26 |
Lihtsalt fantastilised tordid. Siit teemast leiab nüüd küll tordiideid ja nippe nii sisu kui kaunistamise osas vägaväga pikaks ajaks ette :) Ikka väga tore, et isamaateema niimoodi inspireerib! | |
Kiisu Kokaõpilane 2010-02-25 09:50:59 |
Lihtsalt woww...... nii supper tordid ja mis kaunistused. Müts maha! Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Marju Abikokk 2010-02-25 10:27:31 |
Tiina:
Rõõm kuulda! :) Meil ka sarnane magusoit lemmikuks ja püüdsin leivapõhjaga torti leida, aga ei õnnestunud. Nüüd siis saab proovida :) Tiina:
Minu mustikakook teie suurepäraselt kaunistatud tortidega muidugi ei võistle, aga tahan kirja panna, et see on üks maitsvamaid torte, mida ma kunagi saanud olen! Krõbe leivapõhi ja mahlased mustikad koos laheda kreemiga oli vapustavalt suurepärane kooslus. Ei osanud midagi sellist üldse oodatagi.Esialgu ei plaaninudki mingit torti teha, aga teie esimesi pilte vaadates “ei saand mitte vaiki olla”. Mõtlesin siis, et millist torti minu laps ka sööks ja et natuke isamaaline ka oleks ja jõudsin meie pere armastatud magustoiduni – vahukoore-kohupiimakreem segatuna riivleiva või kamaga ja pohlade või moosiga. Ja siis leidsin siitsamast foorumist just sellise retsepti. Aga ausõna, idee oli minu enda oma! :) |
|
Hexy Abikokk 2010-02-25 13:31:30 |
Väga palju lahedaid kooke. Minu lemmik on Koopatibi leivapäts, supper. | |
Kajakas Abikokk 2010-02-25 15:09:09 |
mina tähistasin vabariigiaastapäeva üksi - ja tordi tegin miniatuurse - tegu on jäätisetordiga - põhjaks üks digestive küpsis, sellele panin marju (mustikad ja maasikad), siis jäätist ja kõige peale munavalgevaht. Täitsa hea oli. Kontseptsioon - meie jää ja lumi (lumi on juba porine :), aga eestlane on tubli ja vallutab ka selle talve.
Suupisteteks tegin endale pisikesi võikusid - munavõi kiluga, peedikreem mädarõikaga, sinihallitus- ja kodujuustukreem.
proua söögisõltlane |
|
Fre Abikokk 2010-02-25 15:37:46 |
Ikka tuli kaheksakand ka ära, ma just mõtlesin et kui aega oleks siis äkki teeks.... | |
Minukiisu Abikokk 2010-02-25 18:55:50 |
Kuidas see söetablettidega värvitud martsipan ka maitseb,või ei ole üldse söödav ja lükatakse taldriku serva,kui torti serveerida? | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-02-25 18:58:11 |
Mina tegin Iseseisvuspäevaks maitsva kamatordi. Kaunistuseks tegin martsipanist rukkilille, roosi ja ilvese, kuid kahjuks ei tulnud need just kõige ilusamad. Kõikidel on väga ilusad ja isuäratavd tordid. :) Eriti meeldivad: Mari-Liisi mustika-mooni toorjuustutort valge šokolaadiga; Merlinli vapiga toorjuustutort; Ragne karaskikook ning koopatibi "rukkileib" | |
<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> |