Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-25 18:59:26 |
Minukiisu:
Thredahlia, tuntud ka kui söetabletiga martsipanivärvimise maaletooja, väitis kuskil, et ei jäta mingit maitset. Nami-Namis normaalsed inimesed, teevad torte ikka söömise ja mitte vaid välise efekti pärast. Mari-Liis kasutab ka juba teist korda söetabletimartsipani, nii et ilmselt süüakse ikka meelsasti!
Mari-Liis? Thredahlia?
Kuidas see söetablettidega värvitud martsipan ka maitseb,või ei ole üldse söödav ja lükatakse taldriku serva,kui torti serveerida? Fre:
No Ragne küpsisetordil olid ka need kuulsad Muhu männad täitsa olemas :)
Ikka tuli kaheksakand ka ära, ma just mõtlesin et kui aega oleks siis äkki teeks.... |
|
Mari-Liis Abikokk 2010-02-25 19:44:30 |
Minukiisu:
Söetabletid ei jäta mitte mingit maitset martsipanile. Ega oma ka mingit muud kõrvalmõju :) Ma ise ei teeks iialgi sellistest ainetest toitu (ka kaunistuste osas), mis ei ole söödavad.
Kuidas see söetablettidega värvitud martsipan ka maitseb,või ei ole üldse söödav ja lükatakse taldriku serva,kui torti serveerida? |
|
Minukiisu Abikokk 2010-02-25 19:50:32 |
Ega ma ei mõelnudki seda paha pärast.Lihtsalt tahtsin täpsustada kui kunagi omal ka vaja peaks minema. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-25 19:53:02 |
Minukiisu:
Ma ei mõelnudki, et Sa paha pärast. Mul endal on söetabletid igaks juhuks apteegikapis ootamas, kunagi ei või teada, mil musta martsipani vaja :)
Ega ma ei mõelnudki seda paha pärast.Lihtsalt tahtsin täpsustada kui kunagi omal ka vaja peaks minema. |
|
Kiilike Abikokk 2010-02-25 20:12:33 |
Aitähh heade sõnade eest! :) Minu lemmik idee poolest on koopatibi talvine taluõu. Merlinl´i idee(väga hea teostus!) oli mingil hetkel kaalumisel aga jäin kahtlema sümboolika kasutamise reeglites :/ | |
Triinpvr Abikokk 2010-02-25 20:14:49 |
Mari-Liis:
Kinnitan ka, et kõrvalmaitset ei jää, martsipan nagu martsipan ikka. Ja söetablettide pakendilt lugesin, et tervisele kah igati hää, peaks ehk niisamagi mõnikord sütt sööma :)
Minukiisu:
Söetabletid ei jäta mitte mingit maitset martsipanile. Ega oma ka mingit muud kõrvalmõju :) Ma ise ei teeks iialgi sellistest ainetest toitu (ka kaunistuste osas), mis ei ole söödavad.Kuidas see söetablettidega värvitud martsipan ka maitseb,või ei ole üldse söödav ja lükatakse taldriku serva,kui torti serveerida? |
|
Merilin Abikokk 2010-02-25 20:31:27 |
Pille:
Ei anna jah maitset ja lisaks on seedehäired raskendatud :D
Topeltturvaline... Minukiisu:
Ma ei mõelnudki, et Sa paha pärast. Mul endal on söetabletid igaks juhuks apteegikapis ootamas, kunagi ei või teada, mil musta martsipani vaja :)Ega ma ei mõelnudki seda paha pärast.Lihtsalt tahtsin täpsustada kui kunagi omal ka vaja peaks minema. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Liisi Abikokk 2010-02-26 08:40:27 |
Minu pigem tagasihoidlik tort 24.veebruari laual. Valmistamisest siin | |
Tuuli Kokaõpilane 2010-02-26 08:45:20 |
Ma olen täiesti keeletu, milliseid imetlusväärseid torte on suutelised kodukokad valmistama. Tõeline loominguline puhang on nii mitmesse kodusse kodumaa sünnipäeva puhul saabunud. Kestvad kiiduavaldused teile kõigile! Teil kõigil on, mille üle uhke olla. | |
Tullia Abikokk 2010-02-26 09:30:55 |
Mari-Liis:
Võin ka kinnitada, et ei avalda mõju maitsele ega organismile.
Minukiisu:
Söetabletid ei jäta mitte mingit maitset martsipanile. Ega oma ka mingit muud kõrvalmõju :) Ma ise ei teeks iialgi sellistest ainetest toitu (ka kaunistuste osas), mis ei ole söödavad.Kuidas see söetablettidega värvitud martsipan ka maitseb,või ei ole üldse söödav ja lükatakse taldriku serva,kui torti serveerida? |
|
<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 > >> |