RETSEPTIVÕISTLUS "TORT ISAMAALE 2010"

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-25 18:59:26
Minukiisu:
Kuidas see söetablettidega värvitud martsipan ka maitseb,või ei ole üldse söödav ja lükatakse taldriku serva,kui torti serveerida?
Thredahlia, tuntud ka kui söetabletiga martsipanivärvimise maaletooja, väitis kuskil, et ei jäta mingit maitset. Nami-Namis normaalsed inimesed, teevad torte ikka söömise ja mitte vaid välise efekti pärast. Mari-Liis kasutab ka juba teist korda söetabletimartsipani, nii et ilmselt süüakse ikka meelsasti! Mari-Liis? Thredahlia?
Fre:
Ikka tuli kaheksakand ka ära, ma just mõtlesin et kui aega oleks siis äkki teeks....
No Ragne küpsisetordil olid ka need kuulsad Muhu männad täitsa olemas :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Mari-Liis
Abikokk
2010-02-25 19:44:30
Minukiisu:
Kuidas see söetablettidega värvitud martsipan ka maitseb,või ei ole üldse söödav ja lükatakse taldriku serva,kui torti serveerida?
Söetabletid ei jäta mitte mingit maitset martsipanile. Ega oma ka mingit muud kõrvalmõju :) Ma ise ei teeks iialgi sellistest ainetest toitu (ka kaunistuste osas), mis ei ole söödavad.

Siit nurgast ja sealt nurgast

Minukiisu
Abikokk
2010-02-25 19:50:32
Ega ma ei mõelnudki seda paha pärast.Lihtsalt tahtsin täpsustada kui kunagi omal ka vaja peaks minema.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-25 19:53:02
Minukiisu:
Ega ma ei mõelnudki seda paha pärast.Lihtsalt tahtsin täpsustada kui kunagi omal ka vaja peaks minema.
Ma ei mõelnudki, et Sa paha pärast. Mul endal on söetabletid igaks juhuks apteegikapis ootamas, kunagi ei või teada, mil musta martsipani vaja :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kiilike
Abikokk
2010-02-25 20:12:33
Aitähh heade sõnade eest! :) Minu lemmik idee poolest on koopatibi talvine taluõu. Merlinl´i idee(väga hea teostus!) oli mingil hetkel kaalumisel aga jäin kahtlema sümboolika kasutamise reeglites :/

kiilikese köögikatsetused

Triinpvr
Abikokk
2010-02-25 20:14:49
Mari-Liis:
Minukiisu:
Söetabletid ei jäta mitte mingit maitset martsipanile. Ega oma ka mingit muud kõrvalmõju :) Ma ise ei teeks iialgi sellistest ainetest toitu (ka kaunistuste osas), mis ei ole söödavad.
Kinnitan ka, et kõrvalmaitset ei jää, martsipan nagu martsipan ikka. Ja söetablettide pakendilt lugesin, et tervisele kah igati hää, peaks ehk niisamagi mõnikord sütt sööma :)

laualamp.wordpress.com

Merilin
Abikokk
2010-02-25 20:31:27
Pille:
Minukiisu:
Ma ei mõelnudki, et Sa paha pärast. Mul endal on söetabletid igaks juhuks apteegikapis ootamas, kunagi ei või teada, mil musta martsipani vaja :)
Ei anna jah maitset ja lisaks on seedehäired raskendatud :D Topeltturvaline...

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Liisi
Abikokk
2010-02-26 08:40:27
Minu pigem tagasihoidlik tort 24.veebruari laual. Valmistamisest siin

Liisi Blogi

Tuuli
Kokaõpilane
2010-02-26 08:45:20
Ma olen täiesti keeletu, milliseid imetlusväärseid torte on suutelised kodukokad valmistama. Tõeline loominguline puhang on nii mitmesse kodusse kodumaa sünnipäeva puhul saabunud. Kestvad kiiduavaldused teile kõigile! Teil kõigil on, mille üle uhke olla.

Ise tehtud. Hästi tehtud

Tullia
Abikokk
2010-02-26 09:30:55
Mari-Liis:
Minukiisu:
Võin ka kinnitada, et ei avalda mõju maitsele ega organismile.

Tullia jutukesed

<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>