Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-28 11:27:59 |
Me käisime möödunud pühapäeval Moonis lõunat söömas (3 täiskasvanut). Mina võtsin seeneleemes pelmeenid, teised borši ja Kristjan veel küülikukoiva. Kõik maitsev, küülikuprae lisandiks olnud hapukapsas imeline. Magusaks võtsin sooja šokolaadikoogi kirsikastmega. Väga tore oli näha, et "menüüs" oli ka Põltsamaa Tõmmu 2002 - jääkuubikutega oli see imemõnus :P | |
Fre Abikokk 2010-10-28 12:15:38 |
Mina käisin Moonis kooli väliskülalistega (prantslased ja venelased) eelmisel nädalal. Algul olin veidi murelik - broneeritud lauda pidime ootama, kuni sealt eelmine seltskond peaaegu et ära aeti, teenindus oli selline, noh, oli kah, algul lauda toodud toredad ökopaberil (?) vmt) menüüd olid loetamatuks kulunud jne... Aga õhtu edenedes muutus laudkond aina rahulolevamaks ja kogu elamus oli nii positiivne et pisikesed kitsaskohad ei jäänud domineerima. Kõik jäid oma toitudega väga rahule ja peened prantsuse provvad vitsutasid vastu ööd eelroaks pelmeene ja järelroaks liha.... Ise proovisin esimest korda sealset eelrooga angerjast - väga väga maitsev oli. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-06-01 09:00:14 |
Delfi Majandus & Martin Hanson: Kohvik Moon: me peaks olema uhked meie toidukohtade üle (30. mai 2011) | |
Nipitiri Abikokk 2011-08-18 17:11:04 |
Jõudsin sel nädalal esmakordselt Mooni. Targu broneerisin eelmisel päeval, sest isegi nii hilja (veerand 10 õhtul) olid kõik lauad täis. Jäime mõlemad kaaslasega rahule, eriti maitsesid eelroad - minul roheline salat peedipesto ja kitsejuustuga, lauakaaslasel seened ja hapukurgid. Teenindusest ei jäänud halba muljet, eriti arvestades, et teenindajatel kindlasti pikk tihe päev juba selja taga. Lõbus hetk oli see, kui lambakotleti kõrvale tellitud Shirazi-klaasi saades küsisime, Kelle Shiraz see on? (mõeldes tootjat) ja tütarlaps siiralt vastas: Teie oma. Istusime esimeses saalis üsna ukse lähedal, ka kõlar oli ilmselt kuskil lähedal, ja taustamüra tõttu oli natuke raske vestelda. Loen nüüd, et kogenumad eelistavadki tagaruumi, ilmselt põhjusega. | |
Kista Kokaõpilane 2011-09-19 15:56:38 |
Käisime eelmisel nädalal seltskonnaga õhtust söömas ja jäime rahule. Hea, et laua broneerisime, sest pale meie kohalejõudmist said vaid kaks inimest endale ilma broneerimata laua. Ise tellisin praeks pardi filee, mis oli väga maitsev. Magustoiduks tellitud pavlova oli küll väike üllatus, kuna minu ettekujutus pavlovast on midagi muud kui kausitäis šokolaadivahtu beseetükkidega, aga šokolaagivaht oli väga hea maitsega :) Ikka šokolaadine, mitte kakaone. Koht on mõnus, teenindajad sõbralikud. | |
Trlp Abikokk 2012-05-22 23:55:36 |
Meie majapidamises arvatakse, et Moon on Kalamaja parim söögikoht, sel nädalavahetusel käisime nende juures jälle, ja no ei pettu, proovi, mida tahad. Kohaliku asumifestivali tähistamiseks oli menüüsse korraks tagasi toodud räimed rukkileivapaneeringus, ahjupeedi ja sparglikastmega. See pani mind sügavalt kurvastama, et neid räimi sel kujul enam püsimenüüs ei ole :D Neil on kevadmenüü praegu - tempuraräimed, karulauku siin-seal, jne. Peab jälle tagasi minema. Me oleme üsna restoranitruud, aga no Moon on selle ka kuhjaga välja teeninud. | |
Kodumeeskokk Kokaõpilane 2012-05-28 12:56:12 |
Igal aastal on meil abikaasaga tradistsiooniks saanud külastada pulma-aastapäeval mingit toredat restorani-kohvikut. Seekord siis oli valikus Moon. Kuna sündus on ikka tähtis siis mõtlesime et teeme enda õhtu mõnusaks: eelroogadest valisime sooja haugikotleti tilli ja tartar kastmega ning tempura väikestest Pärnu lahe kaladest( seekord olid kalamaehed kiiska saanud) karulaugukastme ja rohelise salatiga. Mõlemad road olid võrratud ja eriti hõrguks võib haugikotleti pidada. See on lausa ime ,mida on suudetud oma olemuselt suhteliselt tuimast kalast teha. Pearoogadest langes meie valik lambakotleti ja pardifilee juurde. Abikaasa soovil asendati lambakotelti juures asuv kartulipüree köögiviljadega ...ja lõpptulemusega oli ta väga rahul. Eriti meeldivaks tegi sealse olemise teenindus - vaatamata sellele et kõik lauad olid täis ,siis alati jätkus teenindajat kõikjale just õigel ajal. Just nagu ei olekski Eestis olnud ,kus hea teenindus on pigem erand kui reegel... Ka meiega kaasas olnud tütar oli väga rahul ...kuigi tunnistas emme "Napoleoni" paremaks kui Mooni oma ,aga eks oma laps peabki ju oma emmet armastama. Lõpetuseks - sellise teeninduse peale ei olnud absoluutselt kahju jätta korralikku jootraha. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-09-27 17:08:47 |
Kohvik MOON annab oma Facebooki lehel teada järgmist: Tänasest taas UUENDATUD MENÜÜ! Märksõnadeks on - põdralihapirukas, astelpalju, pihlakad, Kalamatsi kitsejuust, imeõrn hanemaks, paradiisiõunad, küülikukoib, vasikafilee, Mooni letšo jne. Teretulemast proovima :) | |
Tiina Abikokk 2012-11-04 23:34:46 |
Moon on endiselt väga hea koht. Meeldiv teenindus, lihtsad ja ausad söögid. Viimati sõime kalamatsi kitsejuustuga salatit, mis oli suurepärane. Ma kartsin, et kitsejuust äkki liiga vänge, aga see juust küll mitte. Lisaks proovisime erinevaid jäätiseid. Noh, jäätis nagu jäätis ikka, kuigi poejäätisest muidugi puhtama ja selgema maitsega. (Ma viimasel ajal ei julge söögikohtades enam jäätist tellida, kui ei ole teada, et need omatehtud ei ole. No ei taha seda poejäätist enam.) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Kätrin Abikokk 2012-11-07 01:24:18 |
Mina olen Mooni viimasel ajal kuidagi üsna tihti sattunud. Lemmikud on siberi pelmeenid seenepuljongis, borš ja kõrvitsa orsotto. Viimane kord, kui käsime, oli part nätske. Nende räimed on minu jaoks liiga rasvased - tundub nagu pole mitte praetud, vaid frititud. Kohv on seal hea ning teenindus sõbralik - vahel ainult liiga aeglane - ükskord pidime magustoidud tühistama, sest kahe tunniga nendeni ei jõudnudki, aga teater ootas. Magusatest on vaieldamatu lemmik seal napoleon. Martsipani-moonikook on minu jaoks liiga tihke ja magus, kuigi sinna juurde pakutav mustsõstrajäätis on imeline. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |