Kohvik MOON, Võrgu tn 3 , Kalamaja

Profa
Abikokk
2010-03-24 09:29:56
Kristel:
"Moon" on tõesti üks äraütlemata mõnus koht - kodune ja sõbralik teenindus. Toidud olid huvitavad, kuid pean tunnistama, et mõned (borš, beuf) olid minu jaoks natuke võõra maitsega. Esimene liiga äädikane, teine liiga vürtsine.
Borši kohta ütleks, et eestlase maitse ongi selline magusapoolne ja pehme borš, Vene ja ka Ukraina köögi oma ongi tihti teravam, mina ootasin Moonis veelgi teravamat borši.

Profa köögipool

KatAnna
Kokaõpilane
2010-03-24 10:37:30
Pärast Mooni esmakordset külastust jäi hing kripeldama. Ootused olid vist liiga kõrged ja kõht polnud tühi, valisin vale toidu, lambakotleti, lisandiks oli pommu-tomati hautis. Ma saan aru, et puhas maitse on praegu trend ja see on täielikult minu probleem, aga oleks tahtnud mingit huvitavat maitset tunda. Eriti pommuhautises, mis mu meelest oleks naturaalse lambamaitse kõrvale tahtnud mingit särtsu. Teine külastus oli lubavam. Eelroaks sibulapirukas valgehallitusjuustuga, oli hea, kuid ports oli nii suur, et lõpuks muutus vängeks. Pearoog part, well, sama asi, et esimesed ampsud olid head, part oli jälle pardi maitsega ;) Borši ei proovinud, sest teen ise väga maitsvat borši. Äkki satun veel kolmandatki korda, siis võib juhtuda, et proovin seda paljukiidetud suppi. Aga atmosfäär on mõnus, koht hubane, ebaeestlaslikult täis elu.
Mann
Abikokk
2010-03-24 20:56:47
Kristel:
"Moon" on tõesti üks äraütlemata mõnus koht - kodune ja sõbralik teenindus. Toidud olid huvitavad, kuid pean tunnistama, et mõned (borš, beuf) olid minu jaoks natuke võõra maitsega. Esimene liiga äädikane, teine liiga vürtsine. Kahjuks oli beuf'le kõik peale muna ja kapparite juba sisse segatud. Samas pardifilee ja pelmeenid olid väga head. Samuti kiidan teistlaadset Napoleoni. Aga kahjuks oli ka üks väga suur miinus - nagu Marjugi kirjutab jäi riietele külge väga tugev rasvahais. Kohvikus olles see nii väga ei häirinudki aga kodus oli ilmselge, et kogu seljas olnud garderoob (kaasaarvatud villane mantel) vajavad pesu.
Ma ka täna sõin böffi seal, asjad olid kenasti kõrvale serveeritud, selle kohta ei saanud ma halba sõna öelda. Pisiasjad olid paigas ja kaks noort poissi, kes meid teenindasid, olid vaprad. Sõbra taldrikust proovitud suitsusiia pirukas mekkis hüva. Aga jah, kohe paha tunne oli sööma minna täiskõhuga :)
Vernanda
Abikokk
2010-03-27 10:02:35
"juhuslikult" samal ajal samas kohas viibides arutasime me ka nende köögilõhnade üle. iseenesest ei meeldi ka mulle, kui riided lõhnavad, aga teisest otsast on restoranis täitsa tore, kui köögist lõhnad tulevad, see oleks nagu osa protsessist. ja siis tead, et näe, nüüd läks küüslauk pannile ja varsti saab... ja see siiapirukas oli ka suisa taevalik. ning mulle anti böffi proovida, see oli ka väga kobe. ning teadmiseks taimetoitlastele - nüüd on menüüs peediorsoto ;)

Da Vahtra Residence

Oks
Kokaõpilane
2010-03-30 14:16:01
Vernanda:
ning teadmiseks taimetoitlastele - nüüd on menüüs peediorsoto ;)
oh! aitäh :) tuleb siis järgmine külastus plaanida..
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-05-21 08:16:33
Roman Zaštšerinskile tuli Mooni võit üllatusena Alles möödunud aasta 1. detsembril avatud kohviku Moon omaniku, tunnustatud tippkoka Roman Zaštšerinski jaoks tuli Eesti 50 parima restorani seas Tallinna parima tiitli pälvimine üllatusena. Just seetõttu, et hääletamise ajaks oli kohvik pelgalt kolm kuud avatud olnud. Nii kiiresti tunnustust pälvida pole lihtne, kuid selge on see, et suurt rolli mängib siin Romani enda nimi ja söögikoha lihtsus võrreldes Tallinna vanalinnas iga nurga peal asuvate peenete restoranidega.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2010-06-21 19:56:59
Olen juba pikalt igatsenud Moonis käia, nüüd võtsimegi tõsiselt ette - tütre koolilõpetamise puhul reserveerisin laua, mis oli väga õige tegu, sest laupäeva pealelõunal olid sees kõik lauad broneeritud, vaid terrassil olid mõned vabad kohad. Teenindaja väga kenasti käis vahepeal vabandamas, et läheb kauem aega, nii palju rahvast on. SÕime emaga pardifileed, mis minu ema jaoks oli pisut liiga vintske, aga maitselt oli selline puhas ja eriliselt maitsestamata. Isa valis veisefilee ja kurtis ka, et soola-pipart võiks rohkem olla, aga et muidu hea pehme. Tütar sõi suitsukalaga salatit ja kiitis väga. Magustoiduks kreembrülee ja napoleoni kook, mis mõlemad olid väga maitsvad. Teinekord lähengi sinna vaid kooki sööma. Teised peab ju ka ära proovima :) Kokkuvõttes jäin selle käiguga väga rahule. Selliste toitude eest väga mõistlikud hinnad, soe teenindus veel pealekauba.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pulavik
Abikokk
2010-06-22 11:00:21
Käisime ka meespoolega üht päeva tähistamas just Moonis, õnneks tol laupäeva pealelõunal olid veel mõned vabad lauad ka saada. Teenindas meid Jana ise, ka Romani oli aeg-ajalt näha. Teenindust saab ainult kiita, väga vahetu ja mõnus. Mina sõin pelmeene seenepuljongis, täiesti jumalikult head. Mees sõi kana kogritsakastmes, see oli ka täitsa hea. Magusaks võtsime banaani-kohupiima koogi ja brüleekreemi, kook oli hea aga brüleekreem parim, vanilliga ei koonerdatud ja brüleekihiga samuti mitte- ma vist nii head polegi veel kuskil saanud. Mmm, ja latted olid mõnusalt suurtes kruusides! Kindlasti koht kuhu tagasi minna.
ErleS
Abikokk
2010-06-22 12:00:41
Käisin ka eelmine nädal esimest korda Moonis koos sõprade seltskonnaga. Kuna siin ainult kiidetakse teenindust, siis minu jaoks oli vastupidiselt üllatuseks hoopis viimasel ajal üks kehvemaid teeninduskogemusi. Tüdruk puterdas tellimust võttes, üks lusikas unustati lauda tuua, peale nõude äraviimist ei tuntud meie vastu kordagi huvi, seega me ei saanud ka magustoitu tellida, kuigi see oli meil plaanis. Muidugi oleks võinud minna ise teise ruumi leti äärde ja öelda, et soovime kooki ka tellida, aga selleks ajaks oli juba omajagu aega möödas ja magusaisu läinud. Lisaks ootasime tasumise võimalust väga kaua, üks sõber tõstis ammu rahakoti lauale ja keerutas pangakaarti käes, aga ükski teenindaja meie poole ei pöördunud, kuigi istusime juba väga kaua aega tühja laua taga. Lõpuks pöördusime ise ühe teenindajapoisi poole maksmissooviga, tema siis läks meie teenindajale edasi ütlema. Ühesõnaga ei jäänud üldse teenindusega rahule. Aga kuna kõik siiski kiidavad, annan ilmselt tulevikus Moonile veel ühe võimaluse.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-06-26 16:32:45
Postimehes on artikkel Roman Zaštšerinski: pere on minu suurim saavutus. Muide, juulis on MOON suletud!!!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>