Seenekas Abikokk 2010-05-25 22:11:36 |
Profa:
Kust see sennekujuline junn pärit on? Mul siin paar km eemal asuvad sõbrad jube hädas muttidega, sovitasin sama, olin kusagil näinud, aga meenutada ei suuda, kus. Muttide vastu panin maasse sellise poolemeetrise seenekujulise junni, mis koosneb poolemeetrisest õõnsast varrest ja päikesepatareist. Seesolev jublakas piniseb iga 30 sek tagant. Pagan teab, esialgu on tunne et mutid kolisid minema. Varakevadel oli ikka kole pilt aias, praegu nagu ei tuhni keegi. |
|
Liilia Abikokk 2010-05-25 22:17:30 |
mul on koer mutid ja mügrid aiast minema ajanud, kuigi jah, minu nii mõnegi peenra hinnaga ;) aga pole ju olemas halba ilma heata! | |
Profa Abikokk 2010-05-26 10:07:29 |
Seenekas:
Junn on pärit ehituspoest, ei mäleta millisest. Neid on olemas ka tavaliste patareidega. Minu omal oli hinnaks 200 krooni.
Profa:
Kust see sennekujuline junn pärit on? Mul siin paar km eemal asuvad sõbrad jube hädas muttidega, sovitasin sama, olin kusagil näinud, aga meenutada ei suuda, kus.Muttide vastu panin maasse sellise poolemeetrise seenekujulise junni, mis koosneb poolemeetrisest õõnsast varrest ja päikesepatareist. Seesolev jublakas piniseb iga 30 sek tagant. Pagan teab, esialgu on tunne et mutid kolisid minema. Varakevadel oli ikka kole pilt aias, praegu nagu ei tuhni keegi. |
|
Vernanda Abikokk 2010-05-26 10:11:45 |
Pille polegi veel teinud teemat "Sipelgad, mutid ning muud loomad ja kuidas neid edukalt hävitada";) | |
Tullia Abikokk 2010-05-27 10:08:22 |
See on ülikasulik foorumirubriik minusugusele algajale aednikule. Väga asjalikku infot saab. | |
Mari-Liis Abikokk 2010-05-28 09:02:58 |
Liilia:
vaesed sipelgad-pahaaimamatult maiustavad ja siis pauhhh! natuke õudne. aga naljakas ka :D
Kui toas ei taha seda mürgist sipelgapulbrit kasutada, siis pidi veel aitama käiguradadele ja sissepääsukohta soola või kaneeli puistamine. Ja siis veel pärmi ja suhkru segu kasutamine: segada natuke pärmi suhkruga ja panna alustassiga sipelgate käiguteele. See viimane moodus toimib küll ka ilmselt sipelgate lõhkajana:)
siis olen toas toitnud neid küpsetuspulbriga. see on magus, sipelgad söövad seda ja siis hakkab see sipelgate kõhus paisuma ning sipelgad lõhkevad. |
|
Ullike Abikokk 2010-05-28 12:27:04 |
Seda pipra/cayenne/kaneeli varianti kuulsin ka just hiljuti. Aga nagu mina sellest aru sain - saab nad niimoodi vaid maapinnalt ära peletada. No ma ei kujuta ette,e t ma terve peenramaa kaneeliga läbi segan?! Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Netcat Abikokk 2010-05-28 16:53:58 |
Ullike:
Olen juba maad läbi kaevates pannud. Ja siis peale raputades lootnud, et vesi uhab seda neile sügavamale kah.
Aga ka terve pagaritööstuse jagu kaneeli peenrasse uhades tegelikult mingit erilist efekti ma pole näinud. Seda pipra/cayenne/kaneeli varianti kuulsin ka just hiljuti. Aga nagu mina sellest aru sain - saab nad niimoodi vaid maapinnalt ära peletada. No ma ei kujuta ette,e t ma terve peenramaa kaneeliga läbi segan?! Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2010-05-28 16:59:11 |
Mari-Liis:
Maitea, ma ei suuda muidu igast sitikatele eriti kaasa tunda, näiteks sipelgad, kes on piisavalt lollid, et mind närima tulla, tapan julmalt ära ja õnnitlen neid Darwini auhinnale kandideerimise puhul, aga see lõhkamine tundub kuidagi ebaaus võte, isegi kui ta tõhus on.
Siiamaani maadlen südametunnistusega, kas proovida seda või mitte. Liilia:
vaesed sipelgad-pahaaimamatult maiustavad ja siis pauhhh! natuke õudne. aga naljakas ka :Dsiis olen toas toitnud neid küpsetuspulbriga. see on magus, sipelgad söövad seda ja siis hakkab see sipelgate kõhus paisuma ning sipelgad lõhkevad. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Liilia Abikokk 2010-05-28 18:32:35 |
elu ongi julm ja ellu jäävad tugevamad, et siis kas sipelgad või taimed. | |
<< < 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 > >> |