Aiahooaeg 2009 ja 2010

Seenekas
Abikokk
2010-05-25 22:11:36
Profa:
Muttide vastu panin maasse sellise poolemeetrise seenekujulise junni, mis koosneb poolemeetrisest õõnsast varrest ja päikesepatareist. Seesolev jublakas piniseb iga 30 sek tagant. Pagan teab, esialgu on tunne et mutid kolisid minema. Varakevadel oli ikka kole pilt aias, praegu nagu ei tuhni keegi.
Kust see sennekujuline junn pärit on? Mul siin paar km eemal asuvad sõbrad jube hädas muttidega, sovitasin sama, olin kusagil näinud, aga meenutada ei suuda, kus.
Liilia
Abikokk
2010-05-25 22:17:30
mul on koer mutid ja mügrid aiast minema ajanud, kuigi jah, minu nii mõnegi peenra hinnaga ;) aga pole ju olemas halba ilma heata!

Köögitoimkond

Profa
Abikokk
2010-05-26 10:07:29
Seenekas:
Profa:
Muttide vastu panin maasse sellise poolemeetrise seenekujulise junni, mis koosneb poolemeetrisest õõnsast varrest ja päikesepatareist. Seesolev jublakas piniseb iga 30 sek tagant. Pagan teab, esialgu on tunne et mutid kolisid minema. Varakevadel oli ikka kole pilt aias, praegu nagu ei tuhni keegi.
Kust see sennekujuline junn pärit on? Mul siin paar km eemal asuvad sõbrad jube hädas muttidega, sovitasin sama, olin kusagil näinud, aga meenutada ei suuda, kus.
Junn on pärit ehituspoest, ei mäleta millisest. Neid on olemas ka tavaliste patareidega. Minu omal oli hinnaks 200 krooni.

Profa köögipool

Vernanda
Abikokk
2010-05-26 10:11:45
Pille polegi veel teinud teemat "Sipelgad, mutid ning muud loomad ja kuidas neid edukalt hävitada";)

Da Vahtra Residence

Tullia
Abikokk
2010-05-27 10:08:22
See on ülikasulik foorumirubriik minusugusele algajale aednikule. Väga asjalikku infot saab.

Tullia jutukesed

Mari-Liis
Abikokk
2010-05-28 09:02:58
Liilia:
siis olen toas toitnud neid küpsetuspulbriga. see on magus, sipelgad söövad seda ja siis hakkab see sipelgate kõhus paisuma ning sipelgad lõhkevad.
vaesed sipelgad-pahaaimamatult maiustavad ja siis pauhhh! natuke õudne. aga naljakas ka :D Kui toas ei taha seda mürgist sipelgapulbrit kasutada, siis pidi veel aitama käiguradadele ja sissepääsukohta soola või kaneeli puistamine. Ja siis veel pärmi ja suhkru segu kasutamine: segada natuke pärmi suhkruga ja panna alustassiga sipelgate käiguteele. See viimane moodus toimib küll ka ilmselt sipelgate lõhkajana:)

Siit nurgast ja sealt nurgast

Ullike
Abikokk
2010-05-28 12:27:04
Seda pipra/cayenne/kaneeli varianti kuulsin ka just hiljuti. Aga nagu mina sellest aru sain - saab nad niimoodi vaid maapinnalt ära peletada. No ma ei kujuta ette,e t ma terve peenramaa kaneeliga läbi segan?!

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Netcat
Abikokk
2010-05-28 16:53:58
Ullike:
Seda pipra/cayenne/kaneeli varianti kuulsin ka just hiljuti. Aga nagu mina sellest aru sain - saab nad niimoodi vaid maapinnalt ära peletada. No ma ei kujuta ette,e t ma terve peenramaa kaneeliga läbi segan?!
Olen juba maad läbi kaevates pannud. Ja siis peale raputades lootnud, et vesi uhab seda neile sügavamale kah. Aga ka terve pagaritööstuse jagu kaneeli peenrasse uhades tegelikult mingit erilist efekti ma pole näinud.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Netcat
Abikokk
2010-05-28 16:59:11
Mari-Liis:
Liilia:
siis olen toas toitnud neid küpsetuspulbriga. see on magus, sipelgad söövad seda ja siis hakkab see sipelgate kõhus paisuma ning sipelgad lõhkevad.
vaesed sipelgad-pahaaimamatult maiustavad ja siis pauhhh! natuke õudne. aga naljakas ka :D
Maitea, ma ei suuda muidu igast sitikatele eriti kaasa tunda, näiteks sipelgad, kes on piisavalt lollid, et mind närima tulla, tapan julmalt ära ja õnnitlen neid Darwini auhinnale kandideerimise puhul, aga see lõhkamine tundub kuidagi ebaaus võte, isegi kui ta tõhus on. Siiamaani maadlen südametunnistusega, kas proovida seda või mitte.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Liilia
Abikokk
2010-05-28 18:32:35
elu ongi julm ja ellu jäävad tugevamad, et siis kas sipelgad või taimed.

Köögitoimkond

<< 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 >>