Epp Kokaõpilane 2010-11-08 12:22:50 |
Minu vanematel oli ka selline asjapuu vanasti. Panid taina sinna torbikusse ja siis doseerisid parajalt õli sisse. Lõikas ilusti ümmargused rattad ning vastavalt soovile, kas siis paksud või õhukesed. Kasutasin isegi lapsena. Praegugi olen aeg-ajalt turu pealt vaadanud, et kas keegi müütab, aga pole näinud, sest kasutaks jällegi. | |
Tziiki Abikokk 2010-11-08 13:56:04 |
Pisi-Pisi:
just nii-taigen sisse ja siis portsudena taigen kuuma õlisse...teoorias-praktikas pole veel jõudnud katsetada :) Jaa... põnev. Kuidas sellist kasutatakse? Kas pressitakse tainas kuuma õli sisse või on mingi peenem nipp? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Sasha Abikokk 2010-11-08 21:59:25 |
NB see kohupiimapontšikute tainas on sinna sisse liiga paks, ma proovisin. | |
Tziiki Abikokk 2010-11-09 07:38:07 |
Sasha:
mina leiutasin ise retsepti-tegin hapukoore ja tilga piimaga. ülimõnusad ja pehmed tulid, ka järgmisel päeval olid sama pehmed, kuigi seisid laual taldrikul. NB see kohupiimapontšikute tainas on sinna sisse liiga paks, ma proovisin. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Vandiste Abikokk 2010-12-03 15:26:53 |
Oma suure pere juures väikesi "vidinaid" omandada pole vist mõtet... Seega sättis end kööki sisse köögikombain Kenwood KM023. Eks nüüd on vaja temaga (nagu lapsega) kohaneda. Tundub, et lähiaja lektüüriks saab olema tema kasutusjuhend :D. | |
Martiina Abikokk 2010-12-07 20:00:06 |
Minu uus köögividin on päris suur :D Ja oi, kui tore. Kapipeal seisab pisike Kenwood. Päkapikkudele aitäh :D | |
Lilly_Munster Abikokk 2011-02-10 13:18:00 |
Sai natuke ringi vaadatud, kalkuleeritud ning katkine Delonghi puhkusele saadetud. Eindhoveni disainiime asemele soetatud. Disaini kategoorias teevad hollandlased pika puuga. Eks vaatan, kus on paremad insenerid ;) | |
Fre Abikokk 2011-02-10 14:09:57 |
Lilly_Munster:
Ilus näeb välja küll. Õnneks on see kategooriate lõikes üks väheseid masinaid mida ma ei igatse. Vaatan ja testin teiste omasid. Sai natuke ringi vaadatud, kalkuleeritud ning katkine Delonghi puhkusele saadetud. Eindhoveni disainiime asemele soetatud. Disaini kategoorias teevad hollandlased pika puuga. Eks vaatan, kus on paremad insenerid ;) |
|
Spidur Abikokk 2011-03-04 07:57:38 |
minu uus ja tore vidin on õhuke metallist "küpsetuspaber". pruunistab kenasti küpsetisi alt ja mõistagi on seda ka litne puhastada. silikoonist küpsetamisalusele huvitav alternatiiv. | |
Liisi Abikokk 2011-03-04 08:52:08 |
Mina soetasin eile endale väikese puidust juustuvormi. Põhi on mustriga ja servadest saab vedelik välja nõrguda. Peale käib puidust vajutus. Lähiajal läheb katsetamisele :P | |
<< < 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 > >> |