Minu järjekordne vastupandamatu köögividin....

Tziiki
Abikokk
2010-10-15 10:37:45
soetasin uude koju cole&mason soola- ja pipraveski...niiii nunnud on :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Netcat
Abikokk
2010-10-15 11:23:22
Fre:
Mul on nüüd ometi uhmer. Hulludel päevadel olid pisemad graniidist isendid 100 eek, mul oli uhmer ammu ostunimekirjas aga millegipärast ei olnud suutnud ära osta. Võtsin igaks juhuks ühe silikoonist anumakaane ka - oli viimane, st järelikult mingi hea asi. Ja uhmer oli häbematult odav, tarvis kulutust tasakaalustada.
Kusjuures mul on need silikoonist kaaned kuskile sahtlisse vedelema jäänudki. Anumaid katan ikka vanas stiilis - taldrik peale ja kilega üle.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Fre
Abikokk
2010-10-15 20:42:34
Netcat:
Fre:
... Võtsin igaks juhuks ühe silikoonist anumakaane ka - oli viimane, st järelikult mingi hea asi. Ja uhmer oli häbematult odav, tarvis kulutust tasakaalustada.
Kusjuures mul on need silikoonist kaaned kuskile sahtlisse vedelema jäänudki. Anumaid katan ikka vanas stiilis - taldrik peale ja kilega üle.
Just see mida ma kuulda tahtsin ;-). Aga tegelikult on esimesed katsetused paljulubavad, ma ei salli neid taldriku pealepanemise variante.
Elis
Abikokk
2010-10-15 21:00:06
Mina ostsin mõnda aega tagasi pastamasina täienduseks kaua nillitud ravioolivormi (kaubamaja) ja täna tegin siis esimese katse, mis ebaõnnestus päris korralikult. Nimelt peale teise tainakihi peale rullimist jäi kogu see kupatud vormi külge kinni ja kui üritasin neid sealt kätte saada, tõmbasin kõik hoopis katki. Kas need ravioolivormid ongi sellised nikerdised või tegin mina miskit valesti? Pille, kui vales teemas olen, siis tõstad ehk ümber.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-16 11:17:13
Elis:
Mina ostsin mõnda aega tagasi pastamasina täienduseks kaua nillitud ravioolivormi (kaubamaja) ja täna tegin siis esimese katse, mis ebaõnnestus päris korralikult. Nimelt peale teise tainakihi peale rullimist jäi kogu see kupatud vormi külge kinni ja kui üritasin neid sealt kätte saada, tõmbasin kõik hoopis katki. Kas need ravioolivormid ongi sellised nikerdised või tegin mina miskit valesti? Pille, kui vales teemas olen, siis tõstad ehk ümber.
Tõstsin pastateemasse, Elis.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tziiki
Abikokk
2010-10-31 13:58:41
täna oli selline tore-kurb päev. Kolisime mu vanavanemate vana varisemisohus elamist (läheb lammutamisele)-nii palju mälestusi ja nii palju asju... Asja toredam pool oli see, et leidsin sealt ja tõin endale koju kondiitripressi, pontsikupressi, imeilusa sinepitoosi ja igati funktsioneerivad vahvlirauad. Ilmselt on seal põnevaid leide veelgi-suur hunnik nõusid jmt on veel sorteerimata.

Pisi-Pisi
Abikokk
2010-11-07 15:48:12
Tziiki:
täna oli selline tore-kurb päev. Kolisime mu vanavanemate vana varisemisohus elamist (läheb lammutamisele)-nii palju mälestusi ja nii palju asju... Asja toredam pool oli see, et leidsin sealt ja tõin endale koju kondiitripressi, pontsikupressi, imeilusa sinepitoosi ja igati funktsioneerivad vahvlirauad.
Mis asi on pontsikupress? Ema juures on mul olemas asi, mis näeb välja nagu rõngakujuline kulp, kas see on sama asi?

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Elis
Abikokk
2010-11-07 16:03:00
[1quote]Mis asi on pontsikupress? Ema juures on mul olemas asi, mis näeb välja nagu rõngakujuline kulp, kas see on sama asi?[/quote] Minul on selline vanakooli pontsikupress, mis näeb välja nagu tordiprits, aga ta pressib oma laiast otsikust rõngakujulisi pontsikuid välja.
Tziiki
Abikokk
2010-11-07 18:12:11
Pisi-Pisi:
Tziiki:
täna oli selline tore-kurb päev. Kolisime mu vanavanemate vana varisemisohus elamist (läheb lammutamisele)-nii palju mälestusi ja nii palju asju... Asja toredam pool oli see, et leidsin sealt ja tõin endale koju kondiitripressi, pontsikupressi, imeilusa sinepitoosi ja igati funktsioneerivad vahvlirauad.
Mis asi on pontsikupress? Ema juures on mul olemas asi, mis näeb välja nagu rõngakujuline kulp, kas see on sama asi?
vat selline riistapuu

Pisi-Pisi
Abikokk
2010-11-08 11:33:36
Jaa... põnev. Kuidas sellist kasutatakse? Kas pressitakse tainas kuuma õli sisse või on mingi peenem nipp?

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 >>