Minu järjekordne vastupandamatu köögividin....

Kärt
Abikokk
2010-03-11 21:47:25
Ma sain selle vormikomplekti Kalamaja säästukast.

Kahekesi Kalamaja köögis

Zapxpxau
Abikokk
2010-03-13 11:52:37
Vasest küpsiselõikurid - jääkaru, panda ja kassi pea. 20cm x 10cm panettone/tordirõngas. iSi whipile kaks sissepritsenõela, 3mm ja 5mm. 6cm kondiitrivormid.

Zap*

Meringue
Abikokk
2010-03-14 22:56:54
Sai ka natuke aega tagasi endale üks kasulik vidin soetatud. Asja nimi siis "Pastry blender" e abimees igasugu muretainaste tegemisel. Kuna parasjagu oli kodus suurem pirukate ja purukookide laine peal, olin ikka mitu korda kirunud seda aeglast kahvliga või-jahu kombineerimist. Tagatipuks läks üks plasstmassotsaga kahvel katki ka ja siis paningi "Suur Küpsetamisraamat 1" piltidelt sellist vidinat tähele. Tubli meespool otsis internetist kähku ka asja nime välja ning varsti ta minuni jõudiski. :) Kuna Eestis sellist asja varem polnud näinut, tellisin ta eBay'st, koos saatmisega läks umbes 100.-. Aitab tõesti tainast palju kiiremini ja mugavamalt valmistada, lisaks on lihtne puhastada ja ei võta palju ruumi.

Köögikatsed

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-03-14 22:58:33
Meringue:
Sai ka natuke aega tagasi endale üks kasulik vidin soetatud. Asja nimi siis "Pastry blender" e abimees igasugu muretainaste tegemisel. http://3.bp.blogspot.com/_z6d_IkuuC0c/Sx--K8AidkI/AAAAAAAAAcw/IGX3m-YDK8c/s320/IMG_3919.JPG Kuna parasjagu oli kodus suurem pirukate ja purukookide laine peal, olin ikka mitu korda kirunud seda aeglast kahvliga või-jahu kombineerimist. Tagatipuks läks üks plasstmassotsaga kahvel katki ka ja siis paningi "Suur Küpsetamisraamat 1" piltidelt sellist vidinat tähele. Tubli meespool otsis internetist kähku ka asja nime välja ning varsti ta minuni jõudiski. :) Kuna Eestis sellist asja varem polnud näinut, tellisin ta eBay'st, koos saatmisega läks umbes 100.-. Aitab tõesti tainast palju kiiremini ja mugavamalt valmistada, lisaks on lihtne puhastada ja ei võta palju ruumi.
Ups :O Mul on täpselt sama vidin olemas, aga kasutanud olen kahe aasta jooksul 1 kord. Lisaks võtab sahtlis hirmus palju ruumi. Nii et kui keegi huvi tunneb, siis andke teada - annan meelsasti edasi suurema šokolaaditahvli eest. (Mul puudub küll pakend, aga täpselt sama firma oma :))

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Elis
Abikokk
2010-03-14 23:09:09
Pille:
Ups :O Mul on täpselt sama vidin olemas, aga kasutanud olen kahe aasta jooksul 1 kord. Lisaks võtab sahtlis hirmus palju ruumi. Nii et kui keegi huvi tunneb, siis andke teada - annan meelsasti edasi suurema šokolaaditahvli eest. (Mul puudub küll pakend, aga täpselt sama firma oma :))
Mina olen ka seda vidinat mõnda aega juba tahtnud. Kui sa Pille nii lahkelt pakud, siis mina sooviks! Millisest šokolaadist jutt käib? :D
Meringue
Abikokk
2010-03-14 23:28:45
Pille:
:D Eks ta nii kipub olema, et see, mis ühele praktiliselt asendamatu jääb teisel lihtsalt tolmu koguma :) Täpsustan jah, et ega ta nüüd nii pisike ja märkamatu ole, nagu mu jutust mulje võis jääda. Aga kuna ainukese abistava alternatiivina suutsin välja mõelda veel köögikombaini, oli tegu kahtlemata odavama ja väiksema ostuga. Aga selle õunatreipingi loodan küll endale enne järgmist sügist muretseda. Kui keegi peaks seda kuskil Tartus nägema, võiks ka siin märku anda!

Köögikatsed

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-03-15 08:01:32
Elis:
Pille:
Mina olen ka seda vidinat mõnda aega juba tahtnud. Kui sa Pille nii lahkelt pakud, siis mina sooviks! Millisest šokolaadist jutt käib? :D
Mulle meeldib Fazer šokolaad näiteks :) Võtan neljapäeval koolitusele kaasa!
Meringue:
Pille:
:D Eks ta nii kipub olema, et see, mis ühele praktiliselt asendamatu jääb teisel lihtsalt tolmu koguma :) Täpsustan jah, et ega ta nüüd nii pisike ja märkamatu ole, nagu mu jutust mulje võis jääda. Aga kuna ainukese abistava alternatiivina suutsin välja mõelda veel köögikombaini, oli tegu kahtlemata odavama ja väiksema ostuga.
Ma ostsin Londonist selle just sel põhjusel, et noaga nüsimine tundus tihti tüütu. Ent veidi hiljem ostsime niiehknii ka köögikombaini ja nüüd panen komponendid pigem sinna kui kaussi, et selle tainahakkijaga segada. Nii et iseenesest ei ole mittevajaliku köögiriistaga, lihtsalt mul on kiirem ja veelgi mugavam alternatiiv olemas..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Elis
Abikokk
2010-03-15 08:16:49
Ma teen ka muidu köögikombainis, aga seda on tüütum puhastada kui kaussi, seetõttu seda vidinat soovinud olengi. Karl Fazer on hea valik, Pille. Neljapäeval teeme diili siis.
Netcat
Abikokk
2010-03-15 15:53:38
Kui keegi veel teab, kust seda taignasegamisvidinat saab ja kavatseb endale hankida/tellida, siis võtke kohe 2 ja müüge üks vaheltkasuga mulle, palun.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Liisi
Abikokk
2010-03-16 21:22:46
Väike riiv ja Fiskarsi kalaluude pinsetid. Mõlemad Tartu Kaubamajast.

Liisi Blogi

<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>