Lilly_Munster Abikokk 2010-08-07 18:37:14 |
Kui köögimööbli käepidemetest jääb puudu e sööjaid juba kuus saab, siis kulub pastarest ära :) | |
Kätrin Abikokk 2010-08-16 10:32:10 |
Teda ei saa nüüd kindlasti vidinaks nimetada, aga kauaigatsetud KitchenAidi punane blender on nüüd olemas. Küll aga on vidin kookide glasuurimis-paatel?? (selline lapik, kergelt painduv metallist asi, millega glasuuri, vahukoort jms koogile siluda) Otsisime seda kaua ja M&S poest väga soodsalt lõpuks ka leidsime. | |
Fre Abikokk 2010-08-16 16:39:03 |
Kätrin:
Kõlab küll nagu konkreetne vidin ;-). Ma olin ikka hullult õnnelik kui avastasin et KA veekeedukanne vähemalt pole olemas.....
Teda ei saa nüüd kindlasti vidinaks nimetada, aga kauaigatsetud KitchenAidi punane blender on nüüd olemas. Kätrin:
Minu viimane vidin oli ka seesama ese, jäi raporteerimata kuna soetasin selle Halliste sekkarist 4 eek eest ;-) ja ei tundunud mainimsväärt.... Küll aga on vidin kookide glasuurimis-paatel?? (selline lapik, kergelt painduv metallist asi, millega glasuuri, vahukoort jms koogile siluda) Otsisime seda kaua ja M&S poest väga soodsalt lõpuks ka leidsime. |
|
Kätrin Abikokk 2010-08-16 16:50:50 |
Jah, kui neil veel keedukann ka oleks... Õnneks on röster nii suur, et ei mahu kööki. Ja köögikombain pole vajalik. Aga see kihvt kohvimasin... Sõltuvus, ma ütlen. | |
Erx Kokaõpilane 2010-08-18 09:52:37 |
Fre, mul on Sulle "negatiivseid" uudiseid - KA´il on veekeedukann ilmselt tulemas - olen prototüüpi isegi juba näppinud :) | |
Kätrin Abikokk 2010-08-18 10:14:41 |
Erx:
Appi, appi!!! :D
Ootame, siis suure suure põnevusega uusi uudiseid!
Fre, mul on Sulle "negatiivseid" uudiseid - KA´il on veekeedukann ilmselt tulemas - olen prototüüpi isegi juba näppinud :) |
|
Fre Abikokk 2010-08-18 22:41:22 |
Kusjuures mul jäigi tegelikult kann ostmata sest praegu on kasutuses üks mehe firma töömeestele soetatud jurakas mille keldrist leidsin. Kui KA kann saab olema sama vastupidav kui muu KA värk, siis mina oleks käpp. Vist.... | |
Edith Abikokk 2010-08-19 07:59:39 |
Liisi:
mis vahe on silikoonist trüvlivormidel ja jääkuubiku vormidel? Netcat:
Selveris olid ka mingisugused väikesed silikoonist kommivormid.Kaubamajas olid müügil Kaiseri šokolaadikommide vormid - silikoonist. Minu koju laekusid kandilised, oli veel ümmargusi ja südamekujulisi. Aina edasilükkunud trühvlitegu tuleb ilmselt siiski ette võtta. Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Netcat Abikokk 2010-08-19 11:23:38 |
Edith:
Ega vist muud vahet ei olegi, kui et trühvli omad on trühvlima kujuga. Liisi:
mis vahe on silikoonist trüvlivormidel ja jääkuubiku vormidel?Netcat:
Selveris olid ka mingisugused väikesed silikoonist kommivormid.Kaubamajas olid müügil Kaiseri šokolaadikommide vormid - silikoonist. Minu koju laekusid kandilised, oli veel ümmargusi ja südamekujulisi. Aina edasilükkunud trühvlitegu tuleb ilmselt siiski ette võtta. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2010-10-14 22:12:23 |
Mul on nüüd ometi uhmer. Hulludel päevadel olid pisemad graniidist isendid 100 eek, mul oli uhmer ammu ostunimekirjas aga millegipärast ei olnud suutnud ära osta. Võtsin igaks juhuks ühe silikoonist anumakaane ka - oli viimane, st järelikult mingi hea asi. Ja uhmer oli häbematult odav, tarvis kulutust tasakaalustada. | |
<< < 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 > >> |