Minu järjekordne vastupandamatu köögividin....

Kuts
Kokaõpilane
2010-04-21 18:38:40
oma uude silikoonpintslisse olen kiindunud, väga mõnus on sellega pirukaid määrida! :)
Seenekas
Abikokk
2010-04-22 11:44:10
Kuts:
oma uude silikoonpintslisse olen kiindunud, väga mõnus on sellega pirukaid määrida! :)
:) Mul polnud võimalustki oma ude silikoonpintslisse kiinduda. Enne tegi seda kass! :D Polnud veel jõudnud kõike poekraami lahti pakkida, kui ta jooksis pintsel koos alusega, millele see kinnitatud, kuhugi ära. Seda hetke ma ei märganud. Kui tahtsin uue köögividina õigesse kohta paigutada, olid pärast selle ülesleidmist ära näritud enamvähem pooled "harjakesed". Sellisteks eri pikkusteks! Õnneks teenib ta mind hoolimata oma rikutud välimusest hästi ja kiidan silikoonpintslit südamest, aga kui kellelgi on vaja sprotivärvi väga kõvasti nurruvat kassi, siis olen nõus ta loovutama. Varastamiskommetega muidugi tuleb arvestada. Eriti meeldivad talle harilikud pliiatsid, kruvikeerajad, naelad-mutrid, mõned köögiriistad jne.
Qsti
Abikokk
2010-04-22 20:56:51
Olen lõpuks õnnelik Emile Henry tarte tatin vormi omanik. Suurt ei ole ega ole raatsinud osta, see 20cm meile väga sobiv ja hind oli ka hoopis sõbralikum.
Ullike
Abikokk
2010-04-23 14:07:19
Seenekas:
Kuts:
:) Mul polnud võimalustki oma ude silikoonpintslisse kiinduda. Enne tegi seda kass! :D Polnud veel jõudnud kõike poekraami lahti pakkida, kui ta jooksis pintsel koos alusega, millele see kinnitatud, kuhugi ära. Seda hetke ma ei märganud. Kui tahtsin uue köögividina õigesse kohta paigutada, olid pärast selle ülesleidmist ära näritud enamvähem pooled "harjakesed". Sellisteks eri pikkusteks! Õnneks teenib ta mind hoolimata oma rikutud välimusest hästi ja kiidan silikoonpintslit südamest, aga kui kellelgi on vaja sprotivärvi väga kõvasti nurruvat kassi, siis olen nõus ta loovutama. Varastamiskommetega muidugi tuleb arvestada. Eriti meeldivad talle harilikud pliiatsid, kruvikeerajad, naelad-mutrid, mõned köögiriistad jne.
=D tundub, et kassil on perenaisega samad hobid: kokandus?

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Seenekas
Abikokk
2010-04-23 18:29:36
Ullike:
Seenekas:
Kuts:
Peremehe puutööhuviga ka ja siis veel mu kangakudumisega ja heegeldades kaob see heegelnõel pidevalt... paarist tööriistast on ajalugu lõplikult vaikinud.
Netcat
Abikokk
2010-04-23 23:05:55
Qsti:
Olen lõpuks õnnelik Emile Henry tarte tatin vormi omanik. Suurt ei ole ega ole raatsinud osta, see 20cm meile väga sobiv ja hind oli ka hoopis sõbralikum. http://www.emilehenry.com/var/miniatures/bc252893b9f78c9f711c94ccf41698fd-278x199-aab1f497ef80e65b247d5267b2071f9c.jpg
Siin Eestis ei ole seda väikest nähagi olnud. Aga õnneks ma avastasin juba ammu, et seda ei lähegi mul vaja, sest Le Creuseti väike emailitud malmpann ajab täpselt sama asja ära, ainult et on multifunktsionaalsem :)

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zapxpxau
Abikokk
2010-04-24 11:03:08
Ma kasutan ka väikest malmpanni, sobib nii mitme asja jaoks ja näeb veel eriti armas välja.

Zap*

Kaare
Abikokk
2010-04-25 17:07:19
Ma tõin täna poest koju taignanoa. Lisaks sellele, et lauda puhtaks kraapida :), saab sellega ka ideaalselt torti kreemiga katta - ilusasti siledaks tõmmata. Ja siis jäi näpuvahele veel silikoonalus - selle peal hea martsipani rullida, kui ma ükskord seda rullima peaksin hakkama :D Ja ega see siis veel kõik olnud, millega ma kassasse jõudsin. Kaks erinevat jääkuubikute alust ostsin ka, et lapsele kommi teha. Ise olen küll õnnelik :)

Koopatibi küpsetab...

Ullike
Abikokk
2010-04-26 11:22:40
Seenekas:
Ullike:
Seenekas:
Peremehe puutööhuviga ka ja siis veel mu kangakudumisega ja heegeldades kaob see heegelnõel pidevalt... paarist tööriistast on ajalugu lõplikult vaikinud.
No ma pean siis siinkohal oma vurrulist kiitma :) Isegi lõngakerasid enam ei püüa ! Aga vardaid vaatab küll kui vaenlasi - niimoodi ohates :( kui neid mu käes näeb- sest siis võib ta kindel olla, et temaga ma mängida ei taha. Siis üritab vahel mind käsitööst eemale meelitada, ronides kühule/sülle nurruma :) Seevastu kiisu, kelle lootsin lapsendada (pikem jutt - ei sobinud nad minu hiirekuningaga ) oli käsitööhuvilise perenaisega harjumata ja tema jaoks olid vardad/lõngakerad suur asi. Pidevalt jõudis mu näppudeni kassi poolt ära ilastatud lõng =D

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Pisi-Pisi
Abikokk
2010-04-27 12:01:48
Ullike:
Pidevalt jõudis mu näppudeni kassi poolt ära ilastatud lõng =D
Sul oli selle jaoks kass, minul laps... ;)

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>