Zoozi![]() Abikokk 2009-04-08 20:09:01 |
Pille:
Võibolla kui oleksin ka riisi juurde võtnud, poleks hull olnud. Aga kuna sõin ainult toorsalatiga, siis minu jaoks oli natuke vänge, aga mitte paha. Samas ema, kes teravaid elamusi ei armasta, kiitis väga. Talle oli riisiga süües normaalne :)
Zoozi:
Zoozi, vaatasin raamatust järele (õigemini kasutasin Amazon.com'i "Look Inside" funktsiooni) ja seal on kastmes ikka pool tassi (ehk 1.2 dl) sinepit ja 3 sl mett. Aga vähendasin sinepi kogust 1 dl peale, on ehk meie maitsele talutavam..Samas 1.2 dl nelja kanafilee vahel jagatuna on ju 0.3 dl ehk 2 supilusikatäit kana kohta - ei tohiks ju väga hull olla?Õhtuks pistaatsiakana mee-sinepikastmega, riis ja toorsalat mozzarellaga. Kasutasin kanakintsufileed,see mahlasem. Maitses väga hea, ainult et kaste oli minu jaoks terav (mõtlen, et äkki need kogused omavahel vahetusse läinud?). Mees ja ema sõid kana koos riisiga, siis ei pidavat hull olema. Aga muidu oli tõesti maitsev! Pille:
Võta heaks :)
Ja taas aitäh piltide eest :) |
|
Tiina![]() Abikokk 2009-04-08 20:10:05 |
Tänaseks salatiks oli "pangesalat" peedi ja võiubadega. Magusaks omatehtud küpsisetükkidega jäätis. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Merilin![]() Abikokk 2009-04-08 22:10:44 |
Ja nii sai - õhtuks Belgia nisuõlles ja muus hääs-paremas haudunud küülik, peaaegu selline, ainult mitte Gueuze'ga (selle jooks niisama ära) ahjus küpsetatud kartuli-pastinaagi-porgandiga.
Manni sõnu ahvides - viis jalad suust. Liiga hea! Best rabbit is cooked rabbit :D
![]() Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Eva![]() Abikokk 2009-04-08 22:49:43 |
Aire1:
Aire, kuidas tegid kohupiimajäätist?
Õhtuks smooritud metskits seentega. Magustoiduks kohupiimajäätis. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-04-09 07:53:13 |
Eva:
Aire jagab siin teemas retsepti :P
Aire1:
Aire, kuidas tegid kohupiimajäätist?Õhtuks smooritud metskits seentega. Magustoiduks kohupiimajäätis. |
|
Nipitiri![]() Abikokk 2009-04-09 09:46:58 |
Tundub, et eilne päev oli paljude jaoks õnnestunud! :) Mina ka nende hulgas, ainult et ei olnud küülikut ega metskitse, vaid seafilee küüslaugu-soola-tüümiani-meesinepi marinaadis. Sõin toorsalatiga, teised ka keedukartuliga. Magustoiduks tegin hiljuti siia retseptikogusse lisandunud Nigella põldmarjakrõbedikku. Selles poes, kust eile sisseoste sooritasin, polnud aga külmutatud põldmarju - sellepärast ostsin hoopis vaarikaid ja mustsõstraid, need sobisid ka hästi. Ja krõbedik oli väga maitsev ka vaatamata sellele, et ma tähelepanuhäire all kannatades unustasin kuivained sulavõiga segada ja pidin või peale kallama :)) ja siis natuke näppudega segama.. Sõime krõbedikku pehme vahukoorega. Pilt on kahjuks veel mobiilis. Teen seda kindlasti tulevikus jälle, ainult suhkrut panen vähem. | |
Kätrin![]() Abikokk 2009-04-09 11:29:46 |
Mina tegin eile tuunikala-kartuli salatit. Sai ülimaitsev ja hämmastavalt kõhtutäitev. Pool kogusest jäi alles tänaseks maiustada. Magustoiduks mango-tarretis. | |
Leoola![]() Abikokk 2009-04-09 11:35:33 |
minul oli vene wrap | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-04-09 18:59:29 |
Pealelõunaseks näksiks kaerahelbeküpsised juustuga.
![]() ![]() ![]() |
|
Zoozi![]() Abikokk 2009-04-09 20:17:32 |
Lõunaks kaks kuivikut võiga ja soolahelvestega,klaas vett.
Õhtuks rõngasvorst peedi ja kitsejuustuga, keedukartul ja toorsalat. Kasutasin Nõo rõngasvorsti juustuga ja Felixi marineeritud peediviile. Vahelduseks oli täitsa hea.
Aga magustoit oli küll meie arust superhea - peenem leivakreem mustade ploomidega. Tõeliselt hea, kreemjas, hõrk.....mmmm :) Kiidan!
![]() ![]() |
|
<< < 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 > >> |