Seenekas
Abikokk 2009-08-24 09:45:20 |
Pille:
August Lõuna-Euroopas on täielik piin. Kui, siis ainult Vahemere ääres ja seal taas on siis "hooaeg" ja totaalne ülerahvastatus. Parim pärast päevast palavust on sumedad õhtud, mis annavad teinekord meie suvistele päevadelegi silmad ette... Oh, mul tuleb nostalgia peale, varem pidin üle poole juulist sealkandis komandeerigus olema. Maakaart on siiani siniseid täpikesi täis maakohtade lemmikrestoranide asupaikadega. Augustis küll enam Prantsusmaale tulla ei tahaks ... |
|
Kirsike
Abikokk 2009-08-24 11:40:08 |
Meie veetsime nädalavahetuse Lätis Salatsi jõel matkates. Esimene õhtu tegime grill-liha lõkkel praetud kartulitega ja tartarkastmega. Päeval tahtsime teha borši suppi ja esimest korda meie matkade ajaloos tegi keeva supiga pott lõkkel salto ja meie pidime leppima võileivade ja tomati-kurgi-hapukooresalatiga. Teiseks õhtuks makaronid naapolipärase kastmega ja niisama näksimiseks grillisime suvikõrvitsat, papikat ja šampinjone sinihallitusjuustuga. S'more'id proovisime ka ära ja üllatusena olid täitsa nämmad. Eile koju jõudes olime nii väsinud, et ei viitsinud peale õunte midagi süüa :) | |
Silx
Abikokk 2009-08-24 12:53:47 |
Laupäeval oli Signe Kivi stiilis vürtsikiluvorm.. Millest blogin lähiajal. Kahjuks pilti ei jõudnud teha, sest vorm sulas suhu ära ja saime mu vanemate ja mehaga sellest väga kiirelt jagu. Magusaks tavalised kaneeli-ahjuõunad vaniljejäätisega.
Eile oli õhtusöögiks ühepajatoit sealihaga ja magusaks eton mess punaste sõstardega - viimane oli super hea. Blogin ka sellest. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Kätrin
Abikokk 2009-08-24 14:39:20 |
Lõunat sõin Bonabarte delis. Päevapakkumises kartulipüreesupp kukeseentega. See oli supermaitsev. Ülikreemjas (ausalt, mina pole veel nii kreemist suppi saanud) ja kukeseeni oli ka ohtralt. Tõeliselt hea. Rahvast oli seal väga palju- kohe kõik lauad täis. Olen tõeliselt rõõmus selle koha üle, et nad lisaks vanalinnale nüüd ka ligipääsetavamas kohas on :) | |
Zoozi
Abikokk 2009-08-24 18:03:12 |
Kuna vanem vend kutsus õhtul grillima, siis süüa midagist ei teinud. Tegelikult mehele nats tegin näksimist - oad chorizoga. Hästi mõnus näks!
Kaasa küpsetasin vanaema õunakooki - hea lihtne kook, kuhu läheb kilo õunu :)
|
|
Teeleke
Abikokk 2009-08-24 19:46:47 |
Lõunaks taaskord lillkapsapirukas kanaga (brokoliga variant meeldis tegelikult veidi rohkem). Õhtusöögiks esimesed isetehtud kapsarullid ning värsked keedetud kartulid tomati-kurgi-hapukooresalatiga. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-24 20:26:35 |
Võileib Lufthansa Lyoni-Frankfurdi otsal, kanasalat Frankfurdi lennujaamas Nokken & Kokki (?) putkas, mingi kanaroog Frankfurdi-Tallinna otsal. | |
Reglisse
Abikokk 2009-08-24 20:57:54 |
Lõunaks minitomatid, 36 kuu vanune Comte juust, magusad muskaatviinamarjad ja mõned aprikoosid. õhtuks rukola-tomatisalat, kitsejuustu bruschettaga.. nektariinid | |
Mari-Liis
Abikokk 2009-08-24 21:39:07 |
Lõunaks oli frikadellisupp. Õhtuks ahjus küpsetatud sea välisfilee salveiga, sealsamas ahjupannil küpsetatud lillkapsas, porgand ja kartul. Lisaks võis praetud puravikud ja aedoad peterselliga. Magustoiduks neille, kes veel süüa suutsid, arbuus :) . | |
Heleen
Abikokk 2009-08-24 21:45:26 |
Õhtuks minu lemmikud ahjujuurikad..kartul, porgand ja kaalikas. Magustoiduks, mida ma siiani naudin, kohupiim+vahukoor+virsik.
Jeeee! See oli minu 200s postitus :D :D :D Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
| << < 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 > >> | ||