Kiilike
Abikokk 2009-08-24 22:55:45 |
õhtuks olid juustuga täidetud suvikõrvitsad siinsest retseptikogust :)
|
|
Silx
Abikokk 2009-08-25 09:35:45 |
Eile õhtuks siis küpsetasin meesloomale pannkooke kalkunisingi-šampinjoni-juustu täidisega ning ise nosisin hiina kapsa-tomati-kurgi ja kalkunisingi salatit basiiliku ja peterselliga. :)
Magusaks õunad, kiivid ja peotäis india pähkleid. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Aurora
Abikokk 2009-08-25 11:09:56 |
Ürdivõis praetud aedoad kukeseentega - mu vaieldamatu lemmik hetkel. | |
Seenekas
Abikokk 2009-08-25 11:29:26 |
Ebameeldiv öelda, et tegemist on kogu aeg liiga palju, siis saab sööki ka mitmeks päevaks korraga tehtud. Leivaküpsetus oli ja eilseks lõunaks ning ka tänaseks toit, mida võiks kutsuda kukeseenepilaffiks. Muidu oleks võinud ju ka risotoks kutsuda, kuid sisse sai nii tomatikastet, porgandit kui sibulat. Maitseks lisasin basiilikut ja koriandrit ja kokkuvõttes tuli väga hea. Rohelisest, kurkidest ja tomatist sai juurde salati. Magusa tegemiseks mahti polnud, kuid silmanurgast nägin meest leivale põldmarja-vaarika toormoosi määrivat. | |
Redfox
Abikokk 2009-08-25 12:18:20 |
ema oli jääkidest supi meisterdanud - kurk, lehtsalat, tomat, paprika ja pisut küüslauku. ja sees tuunikala. imehea. kausike siis seda suppi, teine ports jäi teiseks päevaks, juurde röstitud pihlakaleib või ja juustuga ning hommikust salatit, umbes 5 õuna ja tass kohvi. | |
Dagris
Abikokk 2009-08-25 14:05:22 |
Õde tegi täna lõunaks juustutäidisega ülepannikooke, sai siis neid paari ananassirõngaga söödud. | |
Zoozi
Abikokk 2009-08-25 19:06:58 |
Lõunaks nokkisin pannilt hommiksöögi jääke ehk aedube kukeseente ja suitsujuustuga.
Õhtul sõime Mehhiko riisi seentega. Mulle maitses, isegi väga. Mehele ilmselt mitte eriti, sest ihus hammast ka pisema poja pikale poisile ja käis aina külmkapi vahet :D
Maiustasime aga õunakoogiga, mida sõime jäätisega. Mulle meeldivad sellised õunakoogid,kuhu läheb õunu ikka ligi kilo :D
|
|
Eva
Abikokk 2009-08-25 19:15:20 |
Zoozi:
Zoozi, mis retsepti järgi seda õunakooki tegid? Paistab hästi isuäratav.
Maiustasime aga õunakoogiga, mida sõime jäätisega. Mulle meeldivad sellised õunakoogid,kuhu läheb õunu ikka ligi kilo :D |
|
Mari-Liis
Abikokk 2009-08-25 19:52:05 |
Õhtuks ülepraetud seapraelõigud, aedoad ja lillkapsas võiga. Tomat.
Magustoiduks beseekattega marjakook-ma tegin olude sunnil mustade sõstardega ja beseesse läinud kolmest munavalgest ülejäänud munakollased kasutasin ühe koogipõhja tainasse ja kaks lisasin hapukooretäidisele. Väga maitsev tuli!
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-25 20:56:16 |
Päeval käisin jälle Delicato kohvikus, kus seekord jõin Appletizerit ning sõin ühe peekoni-sibulapiruka.
Õhtul käis esmalt külas hea sõbranna ja siis Kristjani ema. Neile pakkusin röstitud muskaatkõrvitsat koos harissadipiga, magusaks mustikakeeksi seedermänniseemnetega. Joogiks taimetee. Lisaks degusteerisime erinevaid Prantsusmaalt kaasa toodud kompvekke.
![]()
|
|
| << < 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 > >> | ||