Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Zoozi
Abikokk
2009-08-19 19:25:33
Lõuna oli Bonaparte bistroos. Õhtul sõime kartuli-hakklihapallikesi kapsa-porruhautisega. Ja ikka magus ka-aprikoosistruudel.

Zoozi tegemised

Sandra
Abikokk
2009-08-19 23:24:01
Mariliis:
Õhtul sõime suvikõrvitsa-porgandi-riisi pannirooga. http://farm3.static.flickr.com/2525/3833419317_a10318f8d6_m.jpg
See riisi panniroog tundub väga maitsev! Ise tegin ka õhtuks ühe väga, väga hea risotto: riis, mugulsibul, küüslauk, tomatipasta, kuningoad, palsamveiniäädikas, suur paprika vanavanemate kasvuhoonest, salvei, köögiviljapuljong, sojakaste, must pipar.

Taimetoit.ee - 100% taimne

Kirsike
Abikokk
2009-08-20 00:03:12
Meil oli õhtusöögiks "nädala ringvaade" ehk sööme külmkapi tühjaks. Mina sõin tomati-kurgi salatit ja teised pelmeene. Hiliseks õhtusöögiks sõime naabrinaise tehtud täidetud paprikaid. Väga head olid!

Lindude toitmine

Dagris
Abikokk
2009-08-20 14:17:01
Sõime üle pika aja korralikku toitu - tegin rosmariiniseid kartuleid, kõrvale toorjuustuga täidetud kanafilee lehttainas, lisaks viie pipraga kaste. Kõigele lisaks veel magustoit ka - karamelline jäätisekook küpsisepõhjal ja kirssidega:

Sööme silmadega

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-08-20 15:46:47
Kristel:
Pille, kas rue Mercieri oli restoranide tänav, millest sulle kirjutasin või panin mööda?
Oli küll - pea kogu tänav oli bouchone ja restorane ja baare täis. Aitäh soovitamast! Aga elu Prantsusmaal on nagu lill :) Eile sõime kaks imehead einet Anne-Sophie Pic'i gastroimpeeriumis :) Lõunat sõime tema bistroos (kõigepealt toodi suupisted, mina võtsin eelroaks suitsulõhe krõbedal tainakettal, Kristjan tomativaliku kreemja pühvlimozzarellaga. Põhiroaks minul vasikaliharull aurutatud apteegitilli ja paprikaga, Kristjanil tursk porgandivahuga. Magusaks võtsin mina maasika-pistaatsiakoogi ja Kristjan juustuvaliku. Õhtusöök oli eriti uhke, sest olime Anne-Sophie põhirestoranis, kus sõime tema valikmenüüd. Sellest teen eraldi postituse (sõime kenasti kolme tärni eest :)). Sõin esimest korda trühvlit ning vasika harknääret; kõiksugu eel- ja vahe- ja järelpalakesi ei jõudnud meeles pidadagi :) Kui keskööl uuesti hotellituppa jõudsime, oli sinna toodud šokolaadivalik... (Pildid tulemas.) Järgmised kolm õhtut (neljap, reede, laup.) oleme Sauzet's. Täna-homme sööme lihtsates kohalikest kohtades, laupäeval on suur pulmapidu (vene peig ja prantsuse pruut, minu sõbrad Edinburghi-päevilt).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Martiina
Abikokk
2009-08-20 19:21:46
Päeval käisin maal vanemate juures, seal lõunaks keedukartul ja pihvid. Käisime muuhulgas metsas seenel, saagiks ämbrikene kukeseeni. Ja sellest lähtuvalt õhtusöögiks värske leib praetud kukeseenetga, üle raputatud meresoola helvestega. Magustoiduks mõned ploomid.
Teeleke
Abikokk
2009-08-20 20:06:07
Täna oli isu millegi hästi lihtsa järgi, seega sõin õhtuks makarone juustuga ja maksakotlette viilu teraleivaga.
Sandra
Abikokk
2009-08-20 20:54:56
Õhtusöögiks kartulipüree sibula-tomati kastme ning värske salatiga: tomat, värske kapsas, õun, seller, sojakaste, palsamveiniäädikas.

Taimetoit.ee - 100% taimne

Mari-Liis
Abikokk
2009-08-20 20:58:35
Meil oli metssea ahjupraad kartuli-suvikõrvitsa-porgandivormiga, magustoiduks kanada õunakook

Siit nurgast ja sealt nurgast

Kätrin
Abikokk
2009-08-20 22:33:29
Minul lõunaks otse põõsast-puu otsast mustsõstraid, tikreid, ploome, martsipane, tomateid. Õhtusöögi sõime Bonaparte Foorumi delis. Mina sõin Teriyaki kastmes rostbiifi salatit ja kaasa Caesarit hiidkrevettidega. Mõlemad salatid olid väga väga maitsvad. Teenindus oli super, saiad maitsvad- mulle kohe meeldivad nende muhvin-saiad :) Kaasa ostsime lattet, mini-cannele-sid :):):):), macroone ja hommikuks veel tuunikala tartalette ka. Hea saak sai :)

Kätrini kokkamispäevik

<< 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 >>