Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Aurora
Abikokk
2009-08-18 20:02:49
Lõunaks boršisupp, õhtul lihtne pasta pestoga ja kruusitäis jogurtit linaseemnejahu ja tilgakese vahtrasiirupiga (vihma sajab nii kõvasti, et põõsalt marju noppima ei kipu)
Seenekas
Abikokk
2009-08-18 21:04:57
Täidetud paprikad, täidis lambahakklihast, riisist, praetud sibulast, hakitud keedumuńast ja praetud puravikest. Salat tomatist, redisest, kurgist ja kressist. Magusaks kondentspiimakattega tikrikook.
Zoozi
Abikokk
2009-08-18 21:58:24
Lõunaks sõid lapsed Tallinna Kaubamaja Auras pannkooke, üks meega ,teine jäätisega - käisime kooliasju ostmas :) Endale võtsin kohvi. Õhtuks lastele värskekapsaborsh. Meile pommu-kukeseenevormi. Tegin pool kogust ja kahetsesin pärast. Nii maitsev oli! Magusaks tikri-apelsini-mandlikook (100 kooki 3). Ka väga hea ja väga rammus :) Hiljem kinos üks smuuti ka :)

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-08-19 08:33:09
Me jalutasime terve päeva Lyonis ringi. Ilm on niiiiii kuum (35+), nii et erilist söögiisu polnud. Lõunatasime rue Mercieri peal ühes traditsioonilises bouchonis - mina võtsin külma ratatouille mündikreemi ning pošeeritud munaga (väga maitsev kombinatsioon), Kristjan oli julge ja tellis jälle kohaliku spetsialiteedi, andouillette vorsti, mida serveeriti koos kartuliröstiga (nägi üsna viisakas välja, aga portsjon oli vist suur). Joogiks roseevein, magusaks proovisime kohalikku gateau Lyonnais kooki. Õhtusöögiks istusime maha ühte väikesesse ja paksult kohalikke täis tänavarestorani vanas Lyonis (Le Le Pique Assiette). Kuna kiirustasime hotelli, et laps magama panna (isegi õhtul oli veel liiga soe meie jaoks), siis võtsime vaid kaks käiku. Mina sain salati (lehtsalat, rohelised oad, roheline spargel, artišokisüdamed, hanemaksaviil), Kristjan hanemaksaburgeri. Magustoiduks sõi Kristjan väga vaarikamaitselist vaarikasorbetti, mina proovisin tarte tatin'i, mida serveeriti vanillijäätise ja kõrvetatud karamellisiirupiga. Väga head toidud olid - ka kõrvallauas söödud quenelle jm paistsid ahvatlevad..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2009-08-19 10:40:03
Pille:
Me jalutasime terve päeva Lyonis ringi. Ilm on niiiiii kuum (35+), nii et erilist söögiisu polnud.
Oh, Pille, kuidas ma kadestan Teid. Minu unistus on käia Prantsusmaal koos mehega. Kahjuks ei ole see väiksema poisi tervise tõttu võimalik ja üksi ma minna ei taha. Aga ma siiski usun, et ehk kunagi õnnestub..... :) Teile aga head reisi nautimist ja puhkamist :)

Zoozi tegemised

Kristel
Abikokk
2009-08-19 12:29:13
Pille, kas rue Mercieri oli restoranide tänav, millest sulle kirjutasin või panin mööda?
Seenekas
Abikokk
2009-08-19 12:47:56
Pean märkima, et minu kondentspiimakattega tikrikook oli veidi teise retsepti järgi. Kasutasin kattes kahte suhkruga vahustatud muna, poolt purki magusat kondentspiima, veidike hapukoortja kahte supilusikatäit maisitärklist.
Mari-Liis
Abikokk
2009-08-19 17:49:14
Päeval käisin ühel toredal üritusel, mis oli seotud minu pooleaastase lapsega ja sõin seal sellise muffini :) Õhtul sõime suvikõrvitsa-porgandi-riisi pannirooga.

Siit nurgast ja sealt nurgast

Berit
Abikokk
2009-08-19 18:58:45
Kiidan veelkord kruubirisotot. Väga meeldib.
Nämmu
Abikokk
2009-08-19 19:19:27
Õhtuks hakklihaga täidetud suvikõrvitsad, magusaks veel eilset kirsikeeksi. Homse püha puhul alustasin võileivatordi meisterdamist.

Kaie

<< 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 >>