Tullia
Abikokk 2009-05-20 09:29:16 |
Kui õhtusöögi aeg kogu perel ei ühildu, siis on hea võimalus teha paari erinevat rooga. Lapsele ja endale tegin pastat viimaste sügavkülmutatud kukeseenete ja sinihallitusjuustuga. Mehele valmis horiatiki salata, mis siin on Ateena salati nime all. Magustoiduks sõime Lapi leibjuustu murakamoosiga. | |
Nipitiri
Abikokk 2009-05-20 09:53:09 |
Kirsike:
Mina olen teinud kahekordse koguse ca 1 kg marjade/rabarbriga, siis on krõbeda suhe täitsa OK. Võid panin 125 asemel 100 g (kahekordsele siis 200), tundus enam-vähem paras. Aga päevalilleseemneid ostsin koguni just selle retsepti jaoks suure kotitäie :) Magusaks tegin ka rabarberikrõbedikku Nigella retsepti järgi ja sõime seda vahukoorega. Tunded on kahetised :) Täitsa nämma oli, aga seda krõbedikku oli mul natuke vähe ja võid oli ikka tõesti natuke liiga palju :) Seega pean uuesti proovima, järgmine kord jätan päevalilleseemned ka ära, asendan äkki millegagi. |
|
Kätrin
Abikokk 2009-05-20 10:08:27 |
Eile jäi õhtusöök väga hiliseks, aga oli kindlasti ootamist väärt. Glasuuritud tiigerkrevetid küüslaugu, tšilli ja porruga, riisinuudlid. | |
Zoozi
Abikokk 2009-05-20 18:47:17 |
Õhtusöök oli täna varajane, aga vääääga maitsev.
Sõime alustuseks krevette karamellisiirupis. No need on kohe head :). Siis asusime grillitud kanatiibu jaapani moodi ja toorsalatit sööma. Kanatiivad oli väga maitsvad ja kui kaunist värvi veel ka, nämm :)
Magustoiduks tegin kahest õnnetukesest rabarberivarrest, mis kapis leidus, rabarberi-ingveritartalette. Õnnestusid imehästi. Põhi jäi mõnusalt krõbe ja täidis oli ka maitsev.
Niisiis võin öelda, et tänane õhtusöök teenis 5+
|
|
Aurora
Abikokk 2009-05-20 19:28:55 |
Zoozi, sa oled imetlusväärne. Sinu lõuna- ja õhtusöögid näevad piltidel alati vapustavalt head välja, maitsevad kindlasti ka samaväärselt. Lõunaks mulgipuder murulauguse hapukoorega, magusaks saiavorm. Õhtusöögiks tegin värskekapsasuppi. | |
Seenekas
Abikokk 2009-05-20 19:51:43 |
Hautatud värske kapsas lambahakklihaga ehk nagu mu Piiteri sõbranna ütleb "ljenivõje ljalitsõ" (laisad kapsarullid). Magusaks kohupiimakook. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-05-20 20:10:11 |
Aurora:
Mina kiidan ka Zoozit, kes katsetab alati huvitavaid retsepte ja Nami-Nami retseptikogu retseptide fotodega varustatus on tänu Zoozile kohe kõvasti paranenud! (Kõikidele teistele tublidele retseptide proovijatele-kommenteeerijatele-pildistajatele ka suur aitäh muidugi! :))
Täna lõunaks sõin köömnetega sõrnikuid, õhtul tatra-tuunikalasalatit. Magustoiduks rabarbrikissell.
Zoozi, sa oled imetlusväärne. Sinu lõuna- ja õhtusöögid näevad piltidel alati vapustavalt head välja, maitsevad kindlasti ka samaväärselt. ![]() ![]()
|
|
Kodukanake
Abikokk 2009-05-20 20:23:33 |
Tegin õhtuks hakkliha-kartulivormi.
Muidu täpselt retsepti järgi, ainult riivjuustu lisasin omast peast. Ei kahetse :).
Alguses arvasin, et liiga vedel tuleb - 5dl vett on ju palju - aga hoidsin 15 min kauem ahjus ja söömise ajaks oli liigne vesi kadunud, hoopis mõnusalt kastmene oli. |
|
Kätrin
Abikokk 2009-05-20 22:25:07 |
Kokandusõhtu sõbrannadega. Kuna kõigil kiire, siis ka vaid üks käik- Tom Kha krevettidega. Sel korral sai kohe kuidagi eriti hea. Maasikaid ja veini magustoiduks. | |
Kirsike
Abikokk 2009-05-20 23:46:52 |
Nipitiri:
Vaatasin siis veel retspeti ja mõtlesin mis ma tegin eile ja leidsin oma vea üles, miks mul krõbedikku nii vähe oli. Ma panin kaerahelbeid ja jahu liiga vähe!!! no mul oli paras möll siin eile ja kari lapsi siblis ringi, nii et panin kaalu asemel kogemata mahuühikutes :( Nii et uuele ringile sellega.
Aga päevalilleseemned mulle lihtsalt ei maitse eriti.
Täna oli õhtuks karulaugune kartulipuder ja hakklihaga värskekapsahautis. Kõrvale tomati karulaugusalat hapukoorega. Magusaks maasikad :)
Kirsike:
Mina olen teinud kahekordse koguse ca 1 kg marjade/rabarbriga, siis on krõbeda suhe täitsa OK. Võid panin 125 asemel 100 g (kahekordsele siis 200), tundus enam-vähem paras. Aga päevalilleseemneid ostsin koguni just selle retsepti jaoks suure kotitäie :)Magusaks tegin ka rabarberikrõbedikku Nigella retsepti järgi ja sõime seda vahukoorega. Tunded on kahetised :) Täitsa nämma oli, aga seda krõbedikku oli mul natuke vähe ja võid oli ikka tõesti natuke liiga palju :) Seega pean uuesti proovima, järgmine kord jätan päevalilleseemned ka ära, asendan äkki millegagi. |
|
| << < 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 > >> | ||