|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-05-23 22:30:10 |
Õhtul käisid 7 sõpra külas koos lastega. Degusteerisime karuliha (kahel erineval moel), igaks juhuks olin teinud ka minu tilli-keefirimarinaadis kaelakarbonaadi. Lisaks oli laual karulaugu-kartulipuder, Caesari salat (seekord kaste apelsinimahlaga) ja veel nipet-näpet. Sõbranna Kristel tõi kaasa omaküpsetatud maitsva seemneleiva, Paavo&Kristiina panuseks oli Jamie retseptist inspireeritud rabarbriga brüleekreemi. Mina olin teinud veel suuri beseesid (seest vahukommiseid). Mõnus ja maitsev õhtu oli :P
|
|
Bunnygirl79
Abikokk 2009-05-24 17:51:15 |
Lillkapsasupp ja tükk halvaa-rabarberikooki. http://bunnygirl79.blogspot.com |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-05-24 19:22:05 |
Tänaseid hommikusöögijärgseid söögikordi oli kolm: kanavõileib ja toorjuustukook Fahle Golfirestoranis Jõelähtmel. Võileib oli täitsa ok, aga too toorjuustukook kehastas kõike seda, mida üks toorjuustukook olla ei tohiks (liigsest želatiinist kummine, liigsest suhkrust magus, samas täiesti maitsetu :() Hiljem veidi grillitud liha (sh see) mu vanemate juures ja veel veidi hiljem veel liha, erinevad salatid ja Olümpia pohla-martsipanikringel Kristjani kolleegi juures. | |
|
Martiina Abikokk 2009-05-24 19:54:47 |
Pille:
Pille, kui kaua selliseid suuri beseesid küpsetama peab ja mis temperatuuril? Näevad nii mõnusad välja... :)
Meie lõuna- ja õhtusöök oli täna ühildatud: grillisime väljas ribiliha ja vorstikesi, kõrvale kartul ja salat.
Nüüd tegin just biskviitkattega rabarbrikooki ..kõigile maitses :) Mina olin teinud veel suuri beseesid (seest vahukommiseid). Mõnus ja maitsev õhtu oli |
|
Seenekas
Abikokk 2009-05-24 20:07:02 |
Kartulivorm, kotletid ja salat. Marjamahl. Peale selle on nädala sees vimasel ajal nii kiire kogu aeg, et tuleb pidevalt midagi ette valmis teha. Seega tegin veel juurviljasuppi ja rabarberikisselli. Ja ühe hautise ja õunakoogi. OH! | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-05-24 20:36:29 |
Aniitram:
Aniitram, tegin nn šveitsi meetodil ehk siis kuumutatud beseesid - 120kraadises ahjus tund aega. Panin retsepti siia.
Pille:
Pille, kui kaua selliseid suuri beseesid küpsetama peab ja mis temperatuuril? Näevad nii mõnusad välja... :)Mina olin teinud veel suuri beseesid (seest vahukommiseid). Mõnus ja maitsev õhtu oli |
|
Kirsike
Abikokk 2009-05-24 21:29:24 |
Meil oli täna päev otsa igatsorti näksimist laual, sh maasikaid ja cannele koogikesi (vol 2, juba parem, aga väljanägemine 2 5-palli süsteemis). Õhtuks tegin osso bucot. Ja pärast niisama näksimiseks veel grillitud sparglit parmesaniga. | |
Kätrin
Abikokk 2009-05-24 21:37:46 |
Lõunaks pannkoogid Stereos. Väga väga head vanaema pannkoogid olid- praetud rohkes võis :) Õhtul tegin kana-juurvilja grillvardaid. Mõnus ja kerge. Lisaks veel suur panntäis röstitud lillkapsast, et homme lõunal ka võtta oleks. Magustoiduks valmis just õunamoosi-jäätis. Ma olen juba nii nii kaua tahtnud seda teha, aga koguaeg on miski vahele tulnud. Mõnus ja meenutas natukene mannavahtu stuktuurilt ja üldse tundus mannavahune- ju ka maitse pärast. Kiidan väga! | |
Zoozi
Abikokk 2009-05-24 23:04:02 |
Mu mehed käisid täna Pirosmanis lõunatamas.
Endale ja emale tegin krupnikut. Väga maitsev. Mees sõi veel viimase kausitäie ära, kuigi tuli just söömast, kiitis samuti!
Õhtul sõid suured lapsed praetud makarone munaga ja pisemale tegin riisikoogikesi. Asendasin suhkru jälle fruktoosiga. Meenutasid pannkooke, kuigi jah, ega nad mulle eriti ei maitsenud. Pojakesel aga silm säras rõõmust ja viis tükki läks korraga pintslisse :)
Ise maiustasime leibjuustu ja murakamoosiga. Ei tulnud kõige paremini välja. Ei saanud kohe pihta, millal kalgenduma hakkab (ootasin selliseid suuremaid tükke, aga neid ei tulnud.tuli selline paksem mass - ah ma ei oskagi seletada) ja ahjus laiguliseks ei küpsenud ja kriuksu oli vähe, aga maitse oli nagu päris ja palju oli ka :) Sai ikka isu täis söödud. Kindlasti proovin varsti veel, pean selle tegemise selgeks saama.
|
|
Anu
Abikokk 2009-05-24 23:36:21 |
Makaronid merevaigu ja kanapallidega. Magustoiduks marjakissell ja kohupiima-marjakook. | |
| << < 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 > >> | ||