JM Abikokk 2008-11-15 12:24:01 |
Oi siin on nii toredalt segane seltskond. Teate mulle jubedalt meeldib kui mingi hobi või armastuse asjus (hea söök) väga erinevad inimesed kokku saavad. Saab maailmast kohe rohkem teada ja erinevad arvamused ja...
Mina olen igavene teatritudeng, viis aastat õppisin teatritehnikat (peamiselt juhtmed ja valgustus), nüüd stsenograafiat (see peaks olema üldine lavakunstniku amet). Kunagi isegi töötasin riiklikus teatris (viskas üle...), muidu olen õppimise kõrvalt vist Kriimsilmale ära teinud, töötanud turismis, baaris, teinud tõlkeid, erialaselt natuke arhitektuuri, olnud videorežissöör, projektijuht ja organiseerinud kultuurifestivale.
Momendil olen töötu, täiskohaga tudeng ja totaalses pankrotis :) An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Marju Abikokk 2008-11-15 13:59:00 |
Olen teema alustamisest saadik umbes kolmel korral püüdnud oma panuse anda ja oma ametist rääkida.. :) aga iga kord olen toppama jäänud.. mõttesse vajunud, et mis ma siis teen... Hetkel tõlgin (viimaselt hariduselt olengi tõlkija), aga natuke olen õpetanud (esimeselt hariduselt inglise keele õpetaja ja lihtsalt filoloog :) ), ja natuke tegelen üleüldse keeleasjadega. Muusikaga tegelemise võib vist juba hobide lahtrisse kirjutada.. Filoloog siis vist :) | |
Riinyke Kokaõpilane 2008-11-30 01:59:16 |
Mina pean üliõpilase ametit. Õpin loomaarstiks. Aga eks tuleb kooli kõrvalt ka tööl käia. Need on sellised juhutööd rohkem. Keegi pole patrioot tühja kõhuga. |
|
Kika Abikokk 2008-11-30 18:18:08 |
õppinud olen proviisoriks. hetkel kodune, lapsehoolduspuhkusel :) | |
Kätrin Abikokk 2008-11-30 19:55:34 |
TÜ õigusteaduse diplomiga kokkamishuviline. Elukäik on aga töökoha hoopis meediamaastikule seadnud. | |
Nummikene Kokaõpilane 2008-12-01 19:05:17 |
No nii, kõik puha noored inimesed ja lausa kõrgharidusega seltskond, hakkan lausa mingit foobiat tundm, erialalt õppinud piimanduse tehnik tehnoloog, hetkel lihakombinaadi liinitööline, natuke vanaema ja veel hästi natuke eraettevõtja võrkturundusfirmas. Liha teeb tigedaks!!! |
|
Tiina Abikokk 2008-12-01 19:25:41 |
Nummikene:
Nii tore, et siin ka vanaemasid on! Ainult hea meel selle üle! :) Vanaemadelt saab ikka seda kõige paremat nõu. (Meenutan oma vanaema, kellelt minu põhiline söögitegemisoskus pärineb).
Endal on hetkel töö vaheaeg. Eks näis, mis edasine toob. Kuni viimase ajani töötasin finantssektoris. No nii ,kõik puha noored inimesed ja lausa kõrgharidusega seltskond,hakkan lausa mingit foobiat tundma,erialalt õppinud piimanduse tehnik tehnoloog,hetkel lihakombinaadi liinitööline,natuke vanaema ja veel hästi natuke eraettevõtja võrkturundusfirmas. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
õunapuu Abikokk 2008-12-01 20:59:00 |
Nummikene:
Arvan, et pole küll põhjust muretsemiseks, kuna siin foorumis kõik toredad, sõbralikud, asjalikud noored. :)
Ise olen õppinud agronoomiks, kuid töötan lihtsa müüjana, lisaks ka vanaema rõõmud. No nii, kõik puha noored inimesed ja lausa kõrgharidusega seltskond, hakkan lausa mingit foobiat tundm, erialalt õppinud piimanduse tehnik tehnoloog, hetkel lihakombinaadi liinitööline, natuke vanaema ja veel hästi natuke eraettevõtja võrkturundusfirmas. |
|
Jaazza Kokaõpilane 2008-12-03 12:31:44 |
Mina õpetan teisi inimesi kohvi valmistama. Jaanus\nLTC |
|
Martiina Abikokk 2008-12-03 12:36:58 |
Üliõpilane, Arstiteaduskond. Aga süüa teha on lihtsalt nii mõnus :) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |