JM Abikokk 2009-01-09 14:24:58 |
Jaazza:
Hee ma tean küll sind Jaanus :)
(väike maailm, tilluke Eesti) Mina õpetan teisi inimesi kohvi valmistama. An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Heleen Abikokk 2009-01-13 22:57:45 |
Hästi tore, et siin on nii palju huvitavate elukutsetega inimesi. Mitmed sellised, millest ma esimest korda kuulsin.
Aga muidu, ega keegi juhuslikult sel majanduslikult raskel ajal paari korra töötajat ei vaja? Mingile üritusele abiväge vms? Või oskab keegi midagi soovitada..? =) Koolis pean käima ja siis oleks selline töö ainus võimalus kiirelt veidi teenida.
Aga üldiselt ma otsin suveks ka mingit tööd =D. Oskab keegi mõne vihje anda? Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Berit Abikokk 2009-01-14 16:10:26 |
Heleen:
Sama siin. Mõtlesin just, et suveks kuskile koka-abiks tööd saada on see aasta vist täitsa keeruline juba. Hästi tore, et siin on nii palju huvitavate elukutsetega inimesi. Mitmed sellised, millest ma esimest korda kuulsin. Aga muidu, ega keegi juhuslikult sel majanduslikult raskel ajal paari korra töötajat ei vaja? Mingile üritusele abiväge vms? Või oskab keegi midagi soovitada..? =) Koolis pean käima ja siis oleks selline töö ainus võimalus kiirelt veidi teenida. Aga üldiselt ma otsin suveks ka mingit tööd =D. Oskab keegi mõne vihje anda? |
|
Fre Abikokk 2009-01-14 20:58:07 |
Mõtlen ka nüüd oma ameti peale. Hetkel vist tõesti majandusteaduste doktori kraadiga meeleheitel koduperenaine. Meeleheidet põhjsutab eelkõige mõte peatsest vajadusest siiski kuidagi töö- ja pereelu sobitama hakata. Muidu õppejõud ja koolitaja. | |
Silx Abikokk 2009-06-08 14:52:23 |
magistripaberiga it "neeger".. hetkel siis tööl ühes tarkvara arendusega tegelevas firmas. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-08 15:49:14 |
Fre:
Rõõm :) Ma siis "sotsiaalteaduste doktori kraadiga meeleheitel koduperenaine". Aga hetkel pole veel ei vajadust ega soovi töö- ja pereelu sobitama hakata, nii et tegelikult see meeleheide nüüd nii suur ka pole :D
Mõtlen ka nüüd oma ameti peale. Hetkel vist tõesti majandusteaduste doktori kraadiga meeleheitel koduperenaine. Meeleheidet põhjsutab eelkõige mõte peatsest vajadusest siiski kuidagi töö- ja pereelu sobitama hakata. Muidu õppejõud ja koolitaja. |
|
Erru Kokaõpilane 2009-06-08 22:33:12 |
Mina olen omakorda infotehnoloogia magistrikraadiga "meeleheitel koduperenaine". | |
Kirsike Abikokk 2009-06-08 23:07:23 |
:) Ma enam nii meeleheitel koduperenaine pole, sobitasin oma pere ja töö mõneks ajaks (vast aasta lõpuni, kui veab) nii, et käin poole kohaga tööl juristina finantssektoris :) Eelnevast elust on ette näidata varases nooruses saadud bakalaureus teatriteadusest Tartu Ülikoolist ja hilisemast elust siis magistriga võrdsustatud bakalaureus juurast, ka Tartust :) Aga töötanud olen alati panganduses, esimene amet oli rublade pakkija ja teller, siis kui meile tuli käibele eesti kroon :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-08 23:11:51 |
Kirsike:
Vähemalt veel kahel nami-namikal (Liinushka ja Anuo) on ette näidata seesama kraad, mõlemal aastast 1992-1996 vist (ma ise olin Tartus 1993-1997, aga ma käisin enne tudengipõlve algust Taanis gümnaasiumiklassi kordamas :))
:) Eelnevast elust on ette näidata varases nooruses saadud bakalaureus teatriteadusest Tartu Ülikoolist |
|
Kirsike Abikokk 2009-06-08 23:37:41 |
Pille:
Mul samast ajast, alustasin küll 1990 juba, aga tänu igasugu õppekavade muudatustele jms värgile lõpetasin alles 1996 :)
Aga unustasin öelda,et mul ka tegelikult mingi kõige viletsama kategooria kokapaberid keskkooli ajast olemas, "meie ajal" oli vaja keskkoolis ka kutseõpe läbi teha :)
Kirsike:
Vähemalt veel kahel nami-namikal (Liinushka ja Anuo) on ette näidata seesama kraad, mõlemal aastast 1992-1996 vist (ma ise olin Tartus 1993-1997, aga ma käisin enne tudengipõlve algust Taanis gümnaasiumiklassi kordamas :)):) Eelnevast elust on ette näidata varases nooruses saadud bakalaureus teatriteadusest Tartu Ülikoolist |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |