Ametid

Kairit
Abikokk
2010-04-01 13:20:49
Heleen:
Vabandage, pealkirja on alati üle mõistuse keeruline panna :D Tahtsin aga seda küsida, et kas keegi siist Nami-namist tegelikult kokana või kondiitrina ka töötab?
Täna hommikul avastasin e-postkastist, et cv online pakub mulle tööd nii ettekandjana kui ka kokana :D No mul on küll seal hetkel aktiivne CV üleval, aga minu eriala on toitlustusest ikka väga kaugel. Hetkel olen kooli lõpetamas ja seda hoopis personalijuhtimise vallas...ei tea, kas see on aprillinali või postitavad nad oma kuulutusi täiesti valimatult, kõigile...
pk
Kokaõpilane
2010-04-01 16:45:15
Tõlkija(hakatis), magister käsil.
Seenekas
Abikokk
2010-04-01 20:34:18
Kairit:
Heleen:
Vabandage, pealkirja on alati üle mõistuse keeruline panna :D Tahtsin aga seda küsida, et kas keegi siist Nami-namist tegelikult kokana või kondiitrina ka töötab?
Täna hommikul avastasin e-postkastist, et cv online pakub mulle tööd nii ettekandjana kui ka kokana :D No mul on küll seal hetkel aktiivne CV üleval, aga minu eriala on toitlustusest ikka väga kaugel. Hetkel olen kooli lõpetamas ja seda hoopis personalijuhtimise vallas...ei tea, kas see on aprillinali või postitavad nad oma kuulutusi täiesti valimatult, kõigile...
Sa pole muide ainuke. :D:D Vist on kuidagi kuupäevaga seotud.
Pisi-Pisi
Abikokk
2010-04-02 01:51:31
Mina olen lihtsalt ilus inimene :/ Hariduselt kunstiline kujundaja, lapsehoolduspuhkusel. Otsin tööd, aga suhteliselt lootusetu ettevõtmine. Kui peaks uksi kulutamas käima, oleksid saapatallad imselt juba auklikud. Kaasaja internetiajastu tõttu kuluvad vaid klaviatuuriklahvid.

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Akaatsia
Abikokk
2010-04-05 12:07:06
Erialalt talupidaja ja seda tööd teinud lapsest saati- piima-ja lihakari. Veel olen vanaema ametis. Ja praegu omal ka 3-kuune poja.
Tiramiiiisu
Kokaõpilane
2010-04-05 13:26:00
Mina samuti üliõpilane, kavatsusega omandada suve alguseks magistrikraad kultuurikorralduses. :)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >