kas on sellist kohta Tallinnas?

JM
Abikokk
2008-10-15 17:55:50
Mann:
Kas see on seal Estonia pst.?
See on seal Estonia pst.

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Krissu1990
Kokaõpilane
2009-08-26 13:55:51
Balti jaama turu taga olev Boheem on minu arvates päris mõnus koht nii niisama istumiseks kui ka söömiseks. Hinnad ka taskukohased.
Jänkuke
Kokaõpilane
2009-08-28 14:23:31
Krissu1990:
Balti jaama turu taga olev Boheem on minu arvates päris mõnus koht nii niisama istumiseks kui ka söömiseks. Hinnad ka taskukohased.
Soovitan ka omalt poolt Boheemi - ka mõnus hubane ja mitte fäänsi koht :) vaid lihtne ja pisike!

inimene on see, millesse ta usub

Fre
Abikokk
2010-10-21 23:02:52
Jätkan "Kas on sellist kohta " teemat ja küsin siin all küsimuse siiras lootuses, et äkki keegi ometi märkab ja midagi ütleb. Oleks vaja minna Tallinnas reede õhtul õue 8 prantsuse tudengi ja 2 õppejõuga, vanalinna kandis (peale Estonia teatrit), kohta mis oleks tore ja poleks ülikallis, kus saaks nats süüa ja juua. Käisime täna nt Moonis ja see sobiks hästi aga kahjuks suletakse liiga vara (sööma/jooma mindaks alles peale üheksat). Ideid??? Endal pole ühtegi.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-22 07:50:08
Fre:
Jätkan "Kas on sellist kohta " teemat ja küsin siin all küsimuse siiras lootuses, et äkki keegi ometi märkab ja midagi ütleb. Oleks vaja minna Tallinnas reede õhtul õue 8 prantsuse tudengi ja 2 õppejõuga, vanalinna kandis (peale Estonia teatrit), kohta mis oleks tore ja poleks ülikallis, kus saaks nats süüa ja juua. Käisime täna nt Moonis ja see sobiks hästi aga kahjuks suletakse liiga vara (sööma/jooma mindaks alles peale üheksat). Ideid??? Endal pole ühtegi.
Kas Komeet ei sobiks? See kohe seal kõrval ja vist ka avatud peale üheksat? (Ma proovisin praegu Solarise veebilehelt avamisaegu leida - LIDO on 11ni, Komeedi infot ei leidnud). Lisaks on sealt kaunis vaade õhtusele Estonia teatrile ja saaksite ju tolle diivaninurga kinni panna (see on sirmide taga ja sinna mahuks 10 inimest küll ära). Vanalinna kandis hetkel midagi väga ei meenu, aga ma alles ärkasin ka :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-22 10:22:45
Pille:
Fre:
Kas Komeet ei sobiks? See kohe seal kõrval ja vist ka avatud peale üheksat? (Ma proovisin praegu Solarise veebilehelt avamisaegu leida - LIDO on 11ni, Komeedi infot ei leidnud). Lisaks on sealt kaunis vaade õhtusele Estonia teatrile ja saaksite ju tolle diivaninurga kinni panna (see on sirmide taga ja sinna mahuks 10 inimest küll ära). Vanalinna kandis hetkel midagi väga ei meenu, aga ma alles ärkasin ka :D
Komeedil endal ka ju veebileht ja seal kenasti kirjas, et kella 23ni lahti.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2010-10-22 18:30:08
Kas Teatrikohvik sealsamas platsi ääres ei sobiks? Lahtiolekuaegadest ei tea kahjuks midagi (ja ega ka toidu toredusest). Seal muidu elavat jazzmuusikat mängitakse tihti.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Fre
Abikokk
2010-10-22 18:33:16
Tänud kõigile, selgus et peamine probleem on Tallinnas see, et köögid suletakse vara. Plaan oli süüa peale teatrit (lõunaeurooplaste harjumused, you know) ja teater lõppeb alles 22.00, mitte 21.00 nagu enne arvasin. 22.00 on mitmetes kohtades see kriitiline age peale mida enam süüa ei saa. Praegu sai nad Sfääri suunatud, näis......
Marju
Abikokk
2010-10-28 14:56:50
Fre:
Tänud kõigile, selgus et peamine probleem on Tallinnas see, et köögid suletakse vara. Plaan oli süüa peale teatrit (lõunaeurooplaste harjumused, you know) ja teater lõppeb alles 22.00, mitte 21.00 nagu enne arvasin. 22.00 on mitmetes kohtades see kriitiline age peale mida enam süüa ei saa. Praegu sai nad Sfääri suunatud, näis......
Nüüd vist on juba hilja, aga muidu see Egitpuse restoran El Pasha reklaamib küll ennast, et on avatud E-N kuni 01.00 ja R-L kuni 03.00. Kui nad just ainult oma ülemise korruse lounge´i silmas ei pea.
Redfox
Abikokk
2010-10-29 22:48:42
aga Väike Pariis Vabaka tunnelis? kuigi vist ei ole kaua lahti...või siiski... hoolimata tunnelis asumisest hubane õhkkond ja prantsuse muusika. aga ma söönud seal pole ainult nõupidamisi pidand. siis veel on mingi kohvikulaadne mitme ruumiga Teatri Puhvet vist... enne raamatukogu. ehh kah hilja.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>