d2isy Kokaõpilane 2012-01-26 18:07:07 |
Tiina:
Teatri Puhvet on muidu väga hea koht kuhu minna enne või pärast Estonias käimist (ei pea kaugele kõndima kui auto nt Solarise parklas või Estonia ligidal). Seal on tihti jazzmuusika ja oma Eesti mehed-naised seal esmaspäeviti head muusikat tegemas. Kuni veebruari kuuni saab selle lingi kaudu seal soodustust ka. http://www.vabalaud.ee/et/eripakkumised Kas Teatrikohvik sealsamas platsi ääres ei sobiks? Lahtiolekuaegadest ei tea kahjuks midagi (ja ega ka toidu toredusest). Seal muidu elavat jazzmuusikat mängitakse tihti. |
|
Roadwaffle Kokaõpilane 2012-05-01 11:42:59 |
Selline küsimus: kas leidub Tallinnas söögikohta kus pakutaks head borši suppi süüa? Olen mööda restoranide kodukaid kolanud, aga ei ole seni ühtki kohta leidnud. Väga tahaks. .tulen loobin su katusele kive. - http://roadwaffle.wordpress.com |
|
Tiina Abikokk 2012-05-01 11:53:19 |
Roadwaffle:
Mooni borši on kiidetud. Ise ole küll proovinud. Selline küsimus: kas leidub Tallinnas söögikohta kus pakutaks head borši suppi süüa? Olen mööda restoranide kodukaid kolanud, aga ei ole seni ühtki kohta leidnud. Väga tahaks. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Netcat Abikokk 2012-05-01 12:07:11 |
Roadwaffle:
Loogiline oleks otsida borši vene kööki pakkuvatest restoranidest-sööklatest. Ise olen neis proovinud borši vaid Tchaikovskys, mille borš on küll kuulus, aga minu maitse jaoks ehk pisut liiga modernse lähenemisega. Kallis ka muidugi. Viimasel ajal on kahele hotelliga seotud luksrestoranile ning Troika ja Klafira paarisrakendile päris mitu venepärast söögikohta juurde tekkinud, niiet potentsiaalseid boršipakkujaid peaks ometigi leiduma küll.
Isiklikest kogemustest:
Väga head borši (ja seljankat) sain kunagi Järve keskuse Ampsu pubis (see oli küll mingite vene päevade raames, mitte püsimenüüs).
Päris viimati oli täitsa hea borš Pärnu mnt Reval Cafes. Hapukoor, hakitud murulauk ja peenestatud küüslauk tulid veel eraldi lisanditopsidena juurde. Soovitaks täitsa. Selline küsimus: kas leidub Tallinnas söögikohta kus pakutaks head borši suppi süüa? Olen mööda restoranide kodukaid kolanud, aga ei ole seni ühtki kohta leidnud. Väga tahaks. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-01 12:29:50 |
Tiina:
Mina kiidan ka, tõesti oli maitsev!
Mul õnnestus hiljuti proovida ka Gloria maitsvat borši, aga ülejäänud restoranielamus jättis soovida ja ainult borši pärast pole sinna vast mõtet minna :)
Roadwaffle:
Mooni borši on kiidetud. Ise ole küll proovinud.Selline küsimus: kas leidub Tallinnas söögikohta kus pakutaks head borši suppi süüa? Olen mööda restoranide kodukaid kolanud, aga ei ole seni ühtki kohta leidnud. Väga tahaks. |
|
Roadwaffle Kokaõpilane 2012-05-09 17:22:14 |
Tänud info eest. Sõelale jäi seekord siis Klafira oma boršiga :) .tulen loobin su katusele kive. - http://roadwaffle.wordpress.com |
|
Netcat Abikokk 2012-05-14 16:58:52 |
Roadwaffle:
Käisin, proovisin, minule meeldis. Ainult hapukoort oleks rohkem võinud olla või siis eraldi serveerituna. Tänud info eest. Sõelale jäi seekord siis Klafira oma boršiga :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Roadwaffle Kokaõpilane 2012-05-24 23:23:08 |
Nii, tulen taaskord küsimusega: kas keegi teab, kas Tallinnast kuskilt shawarmat/shaurmat ka saab? Ainus koht, kus ma selle seni menüüst olen leidnud, on Narva maanteel Tallinna ülikooli lähedal üks pisikene putka, aga ma ei tea kas ma julgen sealt seda ostma minna. .tulen loobin su katusele kive. - http://roadwaffle.wordpress.com |
|
Kärt Abikokk 2012-06-14 22:39:00 |
Olen juba ammu mõelnud, et kus restoranist Tallinnast võiks leida head seljankat? Sellist tummist ja lihast ja mõnusat? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-06-14 23:31:07 |
Roadwaffle:
Roadwaffle, see on ka ainus koht, kus ma näinud olen, aga samuti pole tundnud vajadust sedalt seda tellida ;)
Nii, tulen taaskord küsimusega: kas keegi teab, kas Tallinnast kuskilt shawarmat/shaurmat ka saab? Ainus koht, kus ma selle seni menüüst olen leidnud, on Narva maanteel Tallinna ülikooli lähedal üks pisikene putka, aga ma ei tea kas ma julgen sealt seda ostma minna. Kärt:
Minule täitsa meeldis mõned nädalad tagasi Tornimäe Mamos nauditud seljanka - oli tummine, lihane, mõnus ja hää puljongiga. Mujal vist ei olegi viimasel ajal näinud? Klafira menüüs on muidu seljanka nt olemas,
Olen juba ammu mõelnud, et kus restoranist Tallinnast võiks leida head seljankat? Sellist tummist ja lihast ja mõnusat? |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |