kas on sellist kohta Tallinnas?

Kristel
Abikokk
2008-09-25 13:38:39
Olen väliskülalistega 2 päeva mööda vanalinna mugavaid kohti käinud ja oma üllatuseks tõdesin, et olukord nii hull ei olegi. Kus ma ennast alati hästi tunnen on: Musi, Itaalia veinibaar Rataskaevus (tugitoole pole!), Chocolaterie Vene tänaval, Kolme Näoga Mees, Negossiant Laial tänaval.
Blondie
Abikokk
2008-09-25 16:29:09
Ka minu uus väga meeldiv avastus!
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-25 16:43:48
Blondie:
Kristel:
Kolme Näoga Mees
Kas Kristel, Blondie või keegi teine ei tahaks selle Kolme Näoga Mehe kohta uut teemat avada? Minu jaoks täiesti tundmatu koht - loeks esmalt meelsasti, et kus ja mis ja miks meeldib jne :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Eva
Abikokk
2008-09-25 16:48:17
Olles Marjuga korra kohtunud, julgen soovitada Chocolaterie'd või siis sõita Tartusse või Riiga, kus erinevalt Tallinnast taolistest hubastest kohtadest puudus ei ole.

http://www.perenaine.ee/

Kristel
Abikokk
2008-09-26 08:51:28
Pille:
Blondie:
Kristel:
Kolme Näoga Mees
Kas Kristel, Blondie või keegi teine ei tahaks selle Kolme Näoga Mehe kohta uut teemat avada? Minu jaoks täiesti tundmatu koht - loeks esmalt meelsasti, et kus ja mis ja miks meeldib jne :)
Peaksin seal korra veel ära käima enne kui arvustama hakkan, sest viimased korrad on vaba laua puudusel minek pooleli jäänud.....
Blondie
Abikokk
2008-09-26 09:51:59
Kristel:
Pille:
Blondie:
Peaksin seal korra veel ära käima enne kui arvustama hakkan, sest viimased korrad on vaba laua puudusel minek pooleli jäänud.....
Hehe viimane kord hoidsime sõbrannaga kahekesi kuuest lauda kinni (meie tulles ainuke vaba) ja hulk sisse astuvaid inimesi pidi kurva nöoga uut kohvikut otsima asuma.
Blondie
Abikokk
2008-09-26 10:56:33
Avasin teema selle kohta siin: Kolme Näoga Mees
Maris
Abikokk
2008-10-13 22:16:16
Mõnus koht, kus saab väheke ja maitsvat(!) süüa on Bonaparte kohvik (ma ei pea restorani silmas) Pikal tänaval. Seal ei ole küll tugitoole, aga on mõnus õhk ja hea teenindus. Üks noobel koht on veel C'est la vie, Suur-Karja 5. Saab samuti maitsvat süüa, kvaliteetset teenindust, akna all istuda, aga hinnad on sellised, mille vastu võib protest tekkida. Kolme Näoga Mees on vahva koht, aga mitte lugemiseks, pigem ikka veinitamiseks. Püsiklient ei ole ma vist kuskil, kuna elukorraldus ei võimalda nii sageli samades kohtades käia, et nägu meelde jääks.
JM
Abikokk
2008-10-14 23:19:25
Teate, see pole üldse nii fäänsi koht aga mulle meeldib Dr. Mauruse pubi. Nädalavahetusel seal on muidugi õlleseltskondi täis, aga nädala sees on mõnus ja viisakas ja soodne ja intelligentne koht. Neil on suured raamaturiiulid endal ka ja kaks diivanitega lauda. Asub teine Keskraamatukogu alumisel korrusel. Köök on täiesti vinks ja vonks, salatid, kanapasta ja pannkoogid on väga kiita. Ükskord jõudsime pärast köögi sulgemist ja ettekandja tegi meile eritellimise peale improvisatoorsed pannkoogid (jube head olid). Mäletamise järgi hinnaklass oli ka selline taskukohasem. Aga jah, aknaid seal.. ei ole väga.

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Mann
Abikokk
2008-10-15 06:08:28
JM:
Teate, see pole üldse nii fäänsi koht aga mulle meeldib Dr. Mauruse pubi. Nädalavahetusel seal on muidugi õlleseltskondi täis, aga nädala sees on mõnus ja viisakas ja soodne ja intelligentne koht. Neil on suured raamaturiiulid endal ka ja kaks diivanitega lauda. Asub teine Keskraamatukogu alumisel korrusel. Köök on täiesti vinks ja vonks, salatid, kanapasta ja pannkoogid on väga kiita. Ükskord jõudsime pärast köögi sulgemist ja ettekandja tegi meile eritellimise peale improvisatoorsed pannkoogid (jube head olid). Mäletamise järgi hinnaklass oli ka selline taskukohasem. Aga jah, aknaid seal.. ei ole väga.
Kas see on seal Estonia pst.?
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>