Enam ilma ei saa...

Gegegerda
Abikokk
2008-11-11 15:34:47
Mina ostsin hiljuti mõõtekannu, sest no enam kohe kuidagi ilma ei saanud. Vahepeal oli siis õe köögikaal, aga siis ta viis selle ära ja sellest ajast peale olen kogusi umbes pannud.

www.gegegerda.blogspot.com

Gita
Kokaõpilane
2008-11-11 15:38:57
Tiina:
Pisi-Pisi:
Netcat:
Ja lusikaalus, kuhu kokkamise vahepeal segamise riistu toetada. Nüüd ma ei oska kuidagi enam olla köögis, kus sellist ei ole. Pista pannilabidas või kõrva taha.
Ma just eile mõtlesin, et peab jõuluvanale sellel teemal kirjutama. Kas kusagil sellist vigurit müüakse ka ja mis nime all?
Kunagi nägin Novaluxis, aga mis nime all teda müüdi, ei mäleta (kui üldse oli mingit nime). Teinekord müüakse seda alust juba koos lusikaga ka :D
Mulle jäi selline asi nädalavahetusel Järve keskuse Koduekstras silma.
Katja
Abikokk
2008-11-11 19:01:11
pliit ja nõudepesumasin on juba elementaarsed, veekeedukann on suureks abiks, kuna joon palju teed.. vidinatest olen tänulik tordipritsile, TW taignakausile, silikoonkaabitsale ja -pintslile, ilma kartulikoorimisnoata oleks meie peres arvatavasti poole vähem kartuliroogasid.

http://koogel-moogel.blogspot.com

Katja
Abikokk
2008-11-11 22:56:36
mõtlesin tükk aega, et milline kokaraamat mu köögis asendamatu on... ja lõpuks tõdesin, et esimese hooga, ei otsi ma retsepti raamatust, vaid hoopis nami-namist :) niiet... nami-nami on minu jaoks köögis asendamatu :)

http://koogel-moogel.blogspot.com

Kraabits
Kokaõpilane
2008-11-11 23:11:17
Katja:
mõtlesin tükk aega, et milline kokaraamat mu köögis asendamatu on... ja lõpuks tõdesin, et esimese hooga, ei otsi ma retsepti raamatust, vaid hoopis nami-namist :) niiet... nami-nami on minu jaoks köögis asendamatu :)
Nõustun sinuga sajaprotsendiliselt, Katja :)
JM
Abikokk
2008-11-13 22:40:34
Ostsin IKEAst endale taignakaabitsa ja jäin õhtul lolli näoga vaatama, kuidas ma nüüd järsku niisama supsti kogu taigna kausist kätte sain. Unistus sai teoks noh. Maisaa aru kuidas ma idioot varem mingi lusikaga koukisin seal...

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Nummikene
Kokaõpilane
2008-11-14 11:54:41
minul on ka niisugune asi just köögikäärid, mitu aastat oli mul üks kunagi Selectist soetatud universaalkäärid, millega sai tõepoolest kõike lõigata ja nüüd murdus üks käepide ära ja uut ei osks kusagilt otsida ka, aga alati otsin kõigepealt kääre ja siis alles vaatan millega edasi saab toimetada. Eks peab selle asjaga tegelema hakkama ja kõigepealt omale selgeks tegema kus Rakveres üldse neid asju soetada saab.

Liha teeb tigedaks!!!

Mehu
Kokaõpilane
2008-11-14 13:44:21
Ammune unistus oli suur punane Emile Henry ahjupott. Nüüd on ta olemas lõpuks. Ilma korralike ja teravate nugadeta ei saa samuti, ja köögikaaluta, ja miksrita, no ja siis juba kõik need elementaarsed asjad, milleta enamasti ei tee midagi - pliit, külmik ja voolav vesi.
Netcat
Abikokk
2008-11-14 14:09:10
Pisi-Pisi:
Netcat:
Ja lusikaalus, kuhu kokkamise vahepeal segamise riistu toetada. Nüüd ma ei oska kuidagi enam olla köögis, kus sellist ei ole. Pista pannilabidas või kõrva taha.
Ma just eile mõtlesin, et peab jõuluvanale sellel teemal kirjutama. Kas kusagil sellist vigurit müüakse ka ja mis nime all?
Oh, igal pool, aga kõige ilusamaid saab Itaalia keraamikaga kauplevast poest Rocca keskuse teisel korrusel. Sama pood müüb veel kaminaid ja soolalampe vms. Nad on seal sedasi salakavalalt nurga taha ära peidetud. Tallinna keraamikavabriku seeriatest leiab neid ka, kes kodumaist käsitööd eelistab. Ja Stockist võib leida sellise kausikesega metallist toe, kuhu saab lusika püsti seisma panna. Ärge ainult seda viga tehke, et tellite Hansaposti kataloogist selle, nende oma peale mahub tõesti heal juhul teelusikas, mitte supikulp.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Enely100
Abikokk
2008-11-14 17:52:07
koheselt meenuvad tähtsad asjad on mikser ja silikoonspaatel, loomulikult ka mõõdunõu..
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>