Enam ilma ei saa...

Dee
Abikokk
2008-09-09 10:56:33
Fre:
Nii, kõik teie süü...
Ma siis ajan omakorda midagi Sinu "süüks" ka: sätin end just uusi köögikääre ostma, sest paari päeva eest arvas siin kodus üks tegelane, et küll on tore mu Fiskarsi kääridega metalltraati lõigata... Jah, köögikäärideta ei saa minagi hakkama. :)
Seenekas
Abikokk
2008-09-09 11:13:02
See kääriteema on täiesti klassikaline! Kui köögikääre hoolimata sellest, et nad on palju kättesaadavamad, ei ole ära rikutud, siis õmbluskäärid pärast traadilõikamist ostsin uued ja peitsin lihtsalt ära. Meil oli samuti kaal ese, mida "sünnitasime" mitu aastat. Ja ilma milleta ei saa on üks korralik malmist ahjunõu. Pole suutnud otsustada millist uut muretseda ja vana on välja suremas.
Kardemon
Abikokk
2008-09-09 11:34:23
kõik asjad, mis eelpool mainitud on ka mul üsa vajalikud - munakell, svamm, pühkimise lapp (niiskust imav), digitaalne KÖÖGIKAAL, suur nuga, kohviveski, lisaks veel detsiliitrite mõõtmise kannuke, spaatel (leidsin ainult sellise pildi- viimse tilgani saab kausi taignast jms puhtaks), lõikelaud, metallist küürimissvamm, vispel.... ilmselt on veel asju aga kohe meelde ei tule. küüslauku olen viimasel ajal noaga laiaks litsund ja siis tükeldanud. enne kasutasin ka pressi....

http://kardemon.blogspot.com

Aurora
Abikokk
2008-09-09 11:34:33
... siis õmbluskäärid pärast traadilõikamist ostsin uued ja peitsin lihtsalt ära... mu sõbranna ei luba oma spets õmbluskääridega isegi paberit lõigata, traadi lõikamise peale langeks ta ilmselt surnult maha
Mann
Abikokk
2008-09-09 11:57:04
mina ei saa aru, kuis ma varem elasin ilma pliidikellata ja pisikese alarmkellata (no siuke magnet, et paned minutid jooksma ja kui aeg täis, hakkab piiksuma), sest tihtipeale mitmed potid korraga tulel. parmesaniriiv on samuti üks olulisemaid asju. ja isiklik hea nugade komplekt, mida püüan mehe eest peita, kuna ta möödaminnes võib mu noaga konservikarpi avad või mingit juhet nüsima hakata. ühel noal juba murdis otsa ära.
õunapuu
Abikokk
2008-09-09 12:37:19
Köögikäärid, mikser, küüslaugupress, kööginoad, lõikelaud ... jne. Minu meelest neid asju ikka on milleta ei oskakski köögis toimetada. Peaks ka pliidikella muretsema. Tundub, et väga asjalik ja asendamatu köögis. Millistest poodidest võiks seda üldse otsida? Ilmselt on ka erinevaid variante.
Dash
Kokaõpilane
2008-09-09 14:19:52
Nõudepesumasin hõivab auga esikoha. Samuti ei saa enam ilma väikese köögikombainita ning silikoonist spaatel on ka suur abimees.
Pisi-Pisi
Abikokk
2008-09-10 16:00:16
Köögikäärid on ikka suhteliselt asendamatu asi. Õmbluskääride koha pealt nii palju, et eelmisi hoidsin nagu s**** pilpa peal ja ikka läksid nüriks, uutega silm ka ei pilgu, kui nendega paberit ja muud mitte-õmblusalast lõigatakse. Jalaga mikser on ka mõnus asi, kuigi mitte hädavajalik. Vaja oleks korraliku suurusega lõikelauda.

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Merilin
Abikokk
2008-09-10 16:17:01
Oma Victorinoxita ei oska elada, hea paksupõhjaline pott, vispel, korralik puust lõikelaud, köögikaal, mõõdunõu ja hea mugav koorimisnuga on ka hädavajalikud. ... lahtikäiv koogivorm, suur puulusikas, jalaga sõel, vändaga juusturiiv, presskann, käsimikser, uhmer, saumikser, paberkäterätid ja mikrokiust lapid, tilaga õlipudel. Neid on nii palju :D Ilma külmikuta ei osaks ka ilmselt elada (ühikas piima akna taha riputamine on veel meeles). Nõudepesumasin ilmselt muutub asendamatuks, kui see ükskord oma koha leiab. Seni seisab magamistoanurgas ja unistab :P Taimerina töötab mobiiltelefoni lühivalik ja paberimajanduse vähendamiseks elab rüperaal ka poole kohaga köögis :P

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Kait
Abikokk
2008-09-10 16:36:36
korralikud noad PEAVAD OLEMA!!! (koorimisnuga/juurviljanuga, kokanuga, fileerimisnuga - see on miinumumkomplekt, mis olema peaks) ja need peavad olema KORRALIKUD!

[b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>