Marju![]() Abikokk 2008-09-08 10:26:57 |
Eks ta ole jah :) Mul kaaluga selles mõttes vedas, et ei saanud ka tükk aega ostetud, aga ükskord oli Oma Maitse tellijatele kingituseks köögikaal ja nüüd juba tükk aega selle rahulolev omanik. Aga mina ei suuda osta muffinipanni. Poes mõtlen, et ei ole ikka vaja ja kodus siis kirun, kui tahaks muffineid teha, aga panni pole. ja noh, tavaliselt, kui poes käin, siis ikkagi vahin neid... küll silikoonist vorme ja tavalisi ja... Ainus lootus vist on, et keegi selle kingib mulle :) | |
Juc![]() Abikokk 2008-09-08 10:57:34 |
Kindlasti nõudepesumasin ja digikaal. Ja mitte otseselt kokkamisega seotud asjadest pesukuivati. Täiesti superleiutis :) http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Frieda![]() Abikokk 2008-09-08 11:27:30 |
Minul oli selliseks asjaks saumikser, ei saanud ega saanud teda ostetud, kuni lõpuks sõbrad (keda sai muidugi natuke mõjutatud lubadustega hõrgutistest, mis valmima hakkavad :P) kinkisid. Nüüd enam ilma ei oska. Ja lõpuks on kavas ka ammuplaanitud köögikaal soetada. | |
Linda![]() Kokaõpilane 2008-09-08 12:12:36 |
Minul on täiesti asendamatu asi nuimikser-mikser ehk siis selline massin, mille külge saab ühendada nii visplid kui ka nuimikseri. Vana läks katki ja uue saamiseks läks väga pikk aeg, kuna mulle sobivat veel ei müüdud Eestis. Tassin seda alati endaga kaasas, kuna meie pere kaks hambutut söövad suhteliselt peenestatud toitu. | |
Vandiste![]() Abikokk 2008-09-08 13:25:26 |
Ka mina annan poolthääle digitaalsele köögikaalule , kuna peale selle hankimist on elu hoopis ilusam :D Veel fännan tavalist mikserit, mis võiks veel parem olla, aga kuna vana töötab, ei hakka uut ostma. Mitteelektrilistest vahenditest on mul hädavajalik kartulikoorimisnuga, selline vanaaegset moodi. Sellega saan peaaegu kõik asjad kooritud, enne oli igavene rist ja viletsus. | |
Amööb![]() Abikokk 2008-09-08 13:30:23 |
Üldine köögiinventar on loomulikult hädavajalik, kuid õlipritsita ning kõige tavalisema kohviveskita, mis purustab mul kõike kohvist-mandliteni, oleksin üsna nukker. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Blondie![]() Abikokk 2008-09-08 14:17:59 |
Küüslaugupress (millesarnase tarviku eksistentsist ma üldse sain teadlikuks aasta tagasi Amööbi pool :D) | |
Pulavik![]() Abikokk 2008-09-08 17:18:59 |
Ohh, neid asju on nii palju.. Põhiliselt ikka nõudepesumasin, köögikaal ja küüslaugupress.. ning Linda mainitud nuimikser-mikser on kohe kindlasti järgmine ost! | |
Fre![]() Abikokk 2008-09-09 09:27:35 |
Nii, kõik teie süü.... Ostsin eile endale digitaalse kaalu. No lugesin siin seda teemat ja sattusin sobivale imepisikesele mudelile peale ja parajasti oli raha ja nii see läks. Mul on olemas mehhaaniline kaal, aga selle skaalalt ei saa väga täpset tulemust. Neid asju ilma milleta ei saa, on tegelikult palju. Kui mõelda selle peale, et mis on sellised asjad, millega ma olen kodus harjunud ja millest teiste köögis puudust tunnen, siis selleks võiks olla nt head tugevad köögikäärid hoopis. No mingi nuga ikka on inimestel majapidamises, eks. Aga kääridega on täisjama. Mina jälle kasutan kääre väga paljude toiduainete lõikamisel. Võõras köögis toimetamisel häirib mind veel aegajalt puhastusvahendite valik, nt käin regulaarselt külas sugulastel, kes ei kasuta wettex (vms imavat) lappi vaid katsuvad kõike kehva švammiga ajada. No ei saa pindu normaalselt puhtaks ja lauda ja. Ja teisalt on inimesi kellel on ainult nõudepesulapp aga ei ole mingit karedama pinnaga asja, millega nühkida. Koorimisnugadega on ka inimesed kehvasti varustatud. Omale tahaks veel õlipritsi, kui ma nüüd järele mõtlen siis kusagil just nägin veidigi normaalsema hinnaga aga enam ei mäleta kus. Mõtlen seda, kuhu surve sisse pumbatakse. | |
Kajakas![]() Abikokk 2008-09-09 10:53:17 |
minul oli õliprits, aga see ummistus kohe üsna pea. Just viskasin minema proua söögisõltlane |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |