Enam ilma ei saa...

Spidur
Abikokk
2008-09-10 20:22:39
ilmselt ilma miksrita kuluks köögis rohkem aega. korralik (ahju)pott ja pann ei tee ka paha. mõõtenõud, kus dl jms peal on ka sageli kasutuses.

Elina tegemised

Nämmu
Abikokk
2008-09-12 20:35:40
oma taimerkellaga ja saumiksriga olen küll väga rahul. Kindlasti ei loobuks ka muffinipannist. No ja neid ihaldatud asju on väääga palju. Näiteks mahlapress, mõni köögikombain.

Kaie

Tiina
Abikokk
2008-09-12 21:19:16
Nõudepesumasin, kartulikoorimisnuga ja mõõtekann - ilma nendeta on kohe nukker :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Netcat
Abikokk
2008-11-05 14:28:16
Suurtest asjadest rääkides pliit ise, õigemini selle juurde käiv elektriahi - päris pikalt oli linnakodus igivana gaasiahjuga pliit, mis absoluutselt kõik asjad suutis söestada, pirukaga alates ja jõulupraega lõpetades. Küpsetamiseks tuli maale sõita :) Väiksematest asjadest jäätisekulp - enne seda väänasin õige mitu supilusikat kõveraks. Ja lusikaalus, kuhu kokkamise vahepeal segamise riistu toetada. Nüüd ma ei oska kuidagi enam olla köögis, kus sellist ei ole. Pista pannilabidas või kõrva taha.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Qsti
Abikokk
2008-11-05 14:34:05
Kajakas:
minul oli õliprits, aga see ummistus kohe üsna pea. Just viskasin minema
Mõtlesin, et ei suudagi miskit välja mõelda aga sinu vastust lugedes tuli suur mul-ka tunne, seega õliprits. (Ostsin kevadel Selverist mingi odavamat sorti pritsi ja seni töötab hästi.)
Gita
Kokaõpilane
2008-11-06 09:05:30
Ilma kohviveskita ei kujuta elu enam ette, sai teine kunagi ema köögi kapisügavusest ära päästetud. Nüüd ei kujutagi ette, mida teeksin ilma värskelt jahvatatud kohvita. Presskann, vispel ning suur lõikelaud on ka asjad ilma milleta ei oskaksi enam hakkama saada. Aga selle õlipritsiga panite mul ka suu vett jooksma. Pole midagi teha tuleb aga sammud kiiremas korras poe poole seada. Asi, mida hing igatseb, on lahtikäiv koogivorm. Äkki päkapikud toovad :D
Kuts
Kokaõpilane
2008-11-06 10:11:02
minul ummistus ka õliprits ära. nõudepesumasin on see, ilma milleta enam elu ette ei kujutaks. taignakonksudega mikser, nuimikser, muffinipann ja köögikaal on ka väga armsad asjad :)
Stardust
Abikokk
2008-11-06 13:09:01
Minu asendamatu kaaslane on samuti (digi)köögikaal, tõepoolest ei oskaks enam ilma.
Pisi-Pisi
Abikokk
2008-11-11 11:00:37
Netcat:
Ja lusikaalus, kuhu kokkamise vahepeal segamise riistu toetada. Nüüd ma ei oska kuidagi enam olla köögis, kus sellist ei ole. Pista pannilabidas või kõrva taha.
Ma just eile mõtlesin, et peab jõuluvanale sellel teemal kirjutama. Kas kusagil sellist vigurit müüakse ka ja mis nime all?

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Tiina
Abikokk
2008-11-11 14:00:27
Pisi-Pisi:
Netcat:
Ja lusikaalus, kuhu kokkamise vahepeal segamise riistu toetada. Nüüd ma ei oska kuidagi enam olla köögis, kus sellist ei ole. Pista pannilabidas või kõrva taha.
Ma just eile mõtlesin, et peab jõuluvanale sellel teemal kirjutama. Kas kusagil sellist vigurit müüakse ka ja mis nime all?
Kunagi nägin Novaluxis, aga mis nime all teda müüdi, ei mäleta (kui üldse oli mingit nime). Teinekord müüakse seda alust juba koos lusikaga ka :D

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>