Enam ilma ei saa...

Foodlover
Kokaõpilane
2008-12-14 16:24:52
Kaalujälgijate digikaal. Kasutan iga päev. Sellega saan lisaks kaalumisele ka oma tähtsad punktid teada :D Muideks seda õlipritsi olen ka plaanind osta.. aga olen kahelnud, et kas see ikka väärt asi on.
Mehu
Kokaõpilane
2008-12-15 11:51:54
Minul on see õliprits mitmeid kordi lihtsalt katki läinud. Enam ei pritsi, vaid niriseb. Igasugu puhastustrikke olen ka teinud, aga ei tööta ikkagi korralikult. Siis ostan uue ja loodan, et toimib, aga ei...
Zoozi
Abikokk
2008-12-15 12:05:52
Mehu:
Minul on see õliprits mitmeid kordi lihtsalt katki läinud. Enam ei pritsi, vaid niriseb. Igasugu puhastustrikke olen ka teinud, aga ei tööta ikkagi korralikult. Siis ostan uue ja loodan, et toimib, aga ei...
Mul sama jama...

Zoozi tegemised

Zapxpxau
Abikokk
2008-12-31 16:56:54
Termomeetrid on asendamatud. Ahju-, liha-, suhkru- ja digitermomeeter. Ja täpne kaal muidugi. Head riivid ja kohviveski. Mul on kaks gadgetit veel puudu, et täiesti rahul olla - de Buyer mandoline ja sifoon vahtude tegemiseks. Ahh eternal bliss!

Zap*

Seenekas
Abikokk
2008-12-31 23:17:22
Vahel tekib kodus tunne, et kuidas mu vanaema kõige selleta, mis siin kirjas ja endal olemas, hakkama sai.
Zapxpxau
Abikokk
2009-01-01 14:57:13
Seenekas:
Vahel tekib kodus tunne, et kuidas mu vanaema kõige selleta, mis siin kirjas ja endal olemas, hakkama sai.
Ma ei tea, kuidas teistes peredes, aga minu vanaemal olid olemas nii erinevad kaalud, termomeetrid, riivid ja ka sifoon. Meil on praegugi alles nn. "kullakaal", mis kaalub ära ka ühest grammist väiksemaid asju. Elektrilisi aparaate oli muidugi vähem, aga neid asendasid vändaga "masinad", mida pidi kondiauruga ringi ajama ;)

Zap*

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >