Netcat Abikokk 2010-02-04 11:24:10 |
Eile oli kah mingi hauatagune kommentaar teemal, kuidas kusagil oli mingi seltskond lõhepirukaga seoses ära surnud, ma ei saanudki aru, miks nimelt. Ja siis see "kohupiim hakkab käest ära minema, ongi paras külalistele sööta" kommentaar! :-o
On küll piinlik vaadata tõesti. Enamasti ma ei üritagi. Aga ma olin eile nii haige, et ei jaksanud kanalit vahetada. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Dinnu Kokaõpilane 2010-02-04 14:28:59 |
ma ikka jonnakalt vaatan seda saadet ja ahmin ka muidugi õhku praktiliselt iga päev :D. mind häiris väga kui inimene, kes nimetab end peakokaks, kasutab toidus sinisest pakist tulevat pulbrit, mida nimetab parmesaniks. no minu teada on küll parmesan midagi muud kui valge pulber :D minu jutu point on selles, et üks kokk võiks kvaliteetset toorainet armastada ja minu arvates see parmesani nime all müüdav kilekotis puru on kõike muud kui kvaliteetne juust. samuti ajas kulmu kergelt kipra koduperenaise menüü. no kanasupp ja küpsisetort ei ole nüüd küll mingid kokanduslikud suursaavutused, mida minna telesse demonstreerima. enamus oskavad neid toite juba lapsena väga maitsvalt valmistada. kokandussaatest ootaks midagi enamat... huvitavamat... gurmeelikumat :D | |
Seenekas Abikokk 2010-02-04 18:29:06 |
Dinnu:
Ehh, see on ju elustiilisaatena telekavas... ma ikka jonnakalt vaatan seda saadet ja ahmin ka muidugi õhku praktiliselt iga päev :D. mind häiris väga kui inimene, kes nimetab end peakokaks, kasutab toidus sinisest pakist tulevat pulbrit, mida nimetab parmesaniks. no minu teada on küll parmesan midagi muud kui valge pulber :D minu jutu point on selles, et üks kokk võiks kvaliteetset toorainet armastada ja minu arvates see parmesani nime all müüdav kilekotis puru on kõike muud kui kvaliteetne juust. samuti ajas kulmu kergelt kipra koduperenaise menüü. no kanasupp ja küpsisetort ei ole nüüd küll mingid kokanduslikud suursaavutused, mida minna telesse demonstreerima. enamus oskavad neid toite juba lapsena väga maitsvalt valmistada. kokandussaatest ootaks midagi enamat... huvitavamat... gurmeelikumat :D |
|
Dinnu Kokaõpilane 2010-02-04 18:47:57 |
Seenekas:
õige jah, rumal mina! :D Ehh, see on ju elustiilisaatena telekavas... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-05 15:46:19 |
Eilne kokk Paul (?) oli esimene, kelle puhul oli näha, et tõesti vist kokakoolis käinud ja üht-teist ka kõrva taha pannud. Toite ma ju maitsmas ei olnud, aga taldrikul nägid need küll igati kenad välja. Varasemate kokakooli vilistlaste puhul ei olnud küll kuskilt paista, et nad kuskil mingeid tarkusi omandamas on käinud :( | |
Elis Abikokk 2010-02-05 16:33:51 |
Pille:
Tal olid tõesti väga ilusasti kõik toidud serveeritud. Eriti vahva oli tiramisu serveering. Eilne kokk Paul (?) oli esimene, kelle puhul oli näha, et tõesti vist kokakoolis käinud ja üht-teist ka kõrva taha pannud. Toite ma ju maitsmas ei olnud, aga taldrikul nägid need küll igati kenad välja. Varasemate kokakooli vilistlaste puhul ei olnud küll kuskilt paista, et nad kuskil mingeid tarkusi omandamas on käinud :( |
|
Seenekas Abikokk 2010-02-05 19:16:43 |
Vahelduseks on veidike intelligentsi, tolerantsi ja ka söögi suhtes huvitavamat linti võetud. | |
Anu Abikokk 2010-02-05 20:14:39 |
Imelik, et Paul nii vähe punkte sai. Tundus küll kõikide saadete peale kokku ainuke, kes serveerimisele ning maitsele suure rõhu pani :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-06 14:46:22 |
Delfis jäi silma Lia Virkuse kommentaar antud saatele: Lia Virkus: mind šokeerivad saate "Õhtusöök viiele" ebaviisakad inimesed | |
Seenekas Abikokk 2010-02-07 11:02:00 |
Lugesin ka seda Lia Virkuse artiklit ja mõtlesin siia üles panna, aga siis tundus, et olen niigi palju selle teemas jutustanud.:) Kuid mõtlema pani mind see, kas tõesti ongi keskmine eestlane selline oma toidulaua kommete koha pealt või on keskmine eesti inimene hoopis selline, kes kuhugi realitisse siiski naljalt ei tiku ning on kodustes oludes. Ja nii näemegi telekast selliseid kummalisi inim/tiodu/lauakombe kooslusi. Paulile minu poolt ka plusspunktid. | |
<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 > >> |