Kokandussaated-seriaalid televiisoris

Pisi-Pisi
Abikokk
2010-01-21 20:17:37
Seenekas:
Vanasti kasvatati ju maal loomi ikka lihtlabaselt öeldes kasu pärast.
Meil on heaoluühiskond :D Kui oleks tarvis, küll saaks nende lemmikloomade maha löömise ja söömisega hakkama küll, vajadus sunniks. Aga et vajadus ei sunni oma loomi sööma, vaid lubab ka poest osta, siis ongi häda oma loomade tapmisega :P

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Seenekas
Abikokk
2010-01-28 12:18:11
Vaatasin täna eilse õhtusöök viiele kordust ja tekkis küsimus, mis seda saadet vaadates ennegi meeles mõlkunud. Kas ma olen menüü koostamise põhimõtetest kuidagi valesti aru saanud? Miks peaks olema üks eelroog sushi, teine külm eelnevalt praetud ainetaga kanasalat, siis lõhe... Mulle eraldi võetuna tunduvad road täiesti mõistlikud, aga kooslust ei moodusta kohe kuidagi. Ise kujutan ette, et sushiga alustades võik jätkata kuidagi jaapani võtmes jne. See, et telekavas on saade tituleeritud elustiilisaateks, tekitab umbes samamoodi rumala inimese tunde - ma ei saa aru, mis sellisel olematu vestlusega, arusaamatute menüüdega ja afekteeritud häälega tutvustatval tegevusel on tegemist elustiiliga. Selle nädala blond persoon on muidugi klass omaette. Kui esimese nädala tütarlapse rumalus on veel andestatav, siis selline labasus/kombetus on päris kooooole. No sain ära öelda, kohe sügeles näpuotstes.
Netcat
Abikokk
2010-01-29 00:12:29
Einoh, kui läbivalt käib seal selline "jalaga näkku" suhtumisega seltskond koos, siis on ju teatud mõttes elustiiliga tegemist vist küll. Ja stiil väljendub ilmselt juba selles, kuidas osalejaid saatesse valitakse. Jeebus, iga kord, kui ma seda saadet juhtun kogemata nägema, mõtlen et never again. Et ma ka ei õpi.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Tziiki
Abikokk
2010-02-03 20:52:29
ma vaatasin just neti vahendusel "õhtusöök viiele" selle nädala 2 esimest osa ja tekkis paratamatult küsimus, et kui oled omale külla kutsunud seltskonna, kus on ka taimetoitlasi, kas siis ei oleks viisakas valmistada menüü kõigile sobivalt? miks küll need taimetoitlased nii palju punkte andsid kui nendega tegelikult üldse arvestatud ei oldud?!? ja suur oli mu imestus kui nad siiski lihaleemes keedetud juurikaid sõid :O

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Anu
Abikokk
2010-02-03 21:12:04
No seda ei teatud enne ju, et taimetoitlased ka seal on. Oleks aus, et ei saa menüüsid enam muuta. Nt kui esimesena oleks kokanud lihasööja, siis oleks ju ebaaus, kui järgmised lihasööjad saaksid oma roogasid kohandada. : ) Mu arust lihtsalt tobe panna nad omavahel võistlema.
Tziiki
Abikokk
2010-02-03 21:36:25
Anu:
No seda ei teatud enne ju, et taimetoitlased ka seal on. Oleks aus, et ei saa menüüsid enam muuta. Nt kui esimesena oleks kokanud lihasööja, siis oleks ju ebaaus, kui järgmised lihasööjad saaksid oma roogasid kohandada. : ) Mu arust lihtsalt tobe panna nad omavahel võistlema.
hmm...no sellisel juhul on see küll huvitavalt ülesehitatud saade...mis järgmiseks-varjatakse pähkli- ja koorikloomaallergiat :O ausalt-see tundub ju mõnitamisena...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-03 21:43:58
Tziiki:
Anu:
hmm...no sellisel juhul on see küll huvitavalt ülesehitatud saade...mis järgmiseks-varjatakse pähkli- ja koorikloomaallergiat :O ausalt-see tundub ju mõnitamisena...
Minu arust oli kena, et tänane võõrustaja oli kahe taimetoitlase jaoks põhiroa puhul eraldi lisandi teinud, aga arusaamatuks jäi, miks ei oleks võinud ühte pirukanurka lõhevabaks jätta..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ilse
Abikokk
2010-02-04 07:17:33
Pille:
Õhtusöök viiele Põhiroaks tehtud Osso Buco oleks kindlasti veelgi paremini maitsenud, kui see oleks saanud peale esmast hautamist 24 tundi seista,
Miks? Retseptis pole seda mainitud.

Ilse köögis

Netcat
Abikokk
2010-02-04 09:28:38
Pille:
Tziiki:
Anu:
Minu arust oli kena, et tänane võõrustaja oli kahe taimetoitlase jaoks põhiroa puhul eraldi lisandi teinud, aga arusaamatuks jäi, miks ei oleks võinud ühte pirukanurka lõhevabaks jätta..
Aga minuarust ei olnud kena, millist "kelmikat" kometit selle ümber tehti, enne kui välja tuli, et ikkagi on midagi taimetoitlastele pakkuda. Ja milleks eelnevalt rõhutada, et "oi kui solvunud ma olen, oi kui solvunud ma olen". Nagu keegi hakkaks taimetoitlaseks nimelt tema solvamiseks.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Marju
Abikokk
2010-02-04 09:34:50
Loen siin ikka teie kommentaare ja neid on täitsa ok lugeda :) Päris mitmel korral olen selle saate peale sattunud, aga iga kord on hoobilt niiii piiinlik hakanud, et üle minuti pole suutnud vaadata.. (Või siiski, üks jupp, kus keegi tegi mingit sibula-pähkliasja tundus huvitav, aga noh, kohe olid ka mingid hautagused kommentaarid sinna ja noh, nii see läks.)
<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>