Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-27 11:20:04 |
Hexy:
Seda on tore kuulda :) Loodetavasti leiad ka selle vaniljekauna!!
pean ütlema et siiamaani on panna cottad meie koos kokkamise toitudest mulle kõige rohkem maitsenud, 1 panna cotta on veel plaanis a selleks pean leidma vaniljekauna |
|
Nele Kokaõpilane 2008-05-27 18:25:18 |
Niiniinii...mina sain ka nüüd oma tegemised blogisse üles tähendatud, aga piltidega läheb veel veidi aega. Minu panna cottade kohta võib lugeda siit. Elu on ebakindel. Söö kõigepealt magustoitu. |
|
Kingadraakon Abikokk 2008-05-29 15:09:16 |
viimane, hapupiimane! tegelikult ei ole hapupiimaga, keefiriga on. ja juba tükk aega tagasi valmis tehtud. retsept on see. serveeritud purustatud virsikukompoti ja maasikatega. aga ütlen ausalt ära, et mulle ei maitsenud. liiga lääge ja keefir nullis mõnusa kooremaitse ära. kindlasti rikkus tulemust ka asjaolu, et kasutasin vanillikauna asemel vanillisuhkrut. järgmise tegin pille põhiretsepti järgi. see oli pisut parem, kuid siiski minu jaoks liiga magus. seega kordamisele see roog meie peres enam ei tule. | |
Kardemon Abikokk 2008-05-29 21:52:01 |
panna cotta vanilliga. vist kõige lihtsam siin tehtutest :) aga nüüd kui see käpas, siis tõenäoliselt proovin ka midagi keerulisemat.. häid ideid siit igatahes on saadud :)
retsept "Täiuslik kokaraamat" lk558
ja oligi lihsalt vaja koor-suhkur kuumutada, vanillisuhkur sisse ja siis želatiinilehed. 5dl vedeliku kohta oli öeldud 4 želatiinilehte. oli vist paras....
tassist välja ei saanud. teinekord proovin siis kauem kuumas vees hoida... tassist oli ka maitsev :D
peale panin mustikaid... see vedelik seal jäi tassi sisse, kus sügavkülmast võetud marju sulatasin..
http://kardemon.blogspot.com |
|
Nele Kokaõpilane 2008-05-30 23:30:52 |
Nüüd on pildid ka :) http://sidrunisorbett.wordpress.com
Elu on ebakindel. Söö kõigepealt magustoitu. |
|
Marit_S Kokaõpilane 2008-06-20 15:36:27 |
Katsetasin ka kookospiima ja karamelliga . Mulle maitses kyll. | |
Frieda Abikokk 2008-06-24 17:49:15 |
Niiviis on ehk ükskord isegi lootust kooskokkamistes teile järele jõuda. :) Panna cotta sai järele proovitud. Tegin seda esimest korda elus ja olin pisut üllatunud, et see nii hästi maitses. Kasutasin Nami-Nami hapukoorepannacotta retsepti. | |
Mann Abikokk 2008-06-24 20:43:38 |
Aga ma tegin täna pulbrist panna cottat!! Poes vaatas riiulilt vastu ja kiustaus proovida kasvas ületamatuks. Tuli vaid piima ja vahukoort panna, vahustada ja tunniks külma. Sai hea. Sõime värske maasikamoosi ja mandlilaastudega. | |
Merit Kokaõpilane 2008-06-28 21:15:34 |
Minu jogurtiga panna cotta pärineb Omamaitsest. Päris mõnus tekstuur sai, aga ilmselt oleks kolmest zelatiinilehest ka piisanud. Serveerisin klaasi sees ja ei teagi kas ja kuidas ta muidu kätte oleks saanud.. Segasin jogurti kohe kuuma koore-piima seguga- nii ei tohiks, tuleb lasta natuke jahtuda, sest mudu tekib klaasi põhja kummaline läbipaistev vedelik. Õnneks maitses ikka hea :) Retsept on siin | |
Tullia Abikokk 2008-10-28 22:26:57 |
Tegin taas panna cottat ja tõdesin uuesti, et on ikka hea ja lihtne magustoit, mida sööks meelsasti sagedaminigi. | |
<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> |