Itaalia kooretarretis PANNA COTTA

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-24 22:56:10
Tegin murakatega ja kohupiimaga panna cottat. Igati mõnus itaalia-põhjala segu :) Oluline on kasutada hästi kreemjat kohupiima ja segu hoolikalt ühtlaseks segada.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-28 20:57:58
Täna jälle panna cotta, sel korral vahu- ja kohvikoore põhjal tehtud panna cotta vaarikatega. Mõnus oli!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Juc
Abikokk
2009-02-10 15:48:55
Selline küsimus, et kui ma tahan enne külaliste tulekut panna cotta vormist välja taldrikule panna ja siis külmas kuni serveerimiseni hoida, et kas see õnnestub ilusti või kipub vormist välja vajuma või läheb vesiseks vms?

http://jucjaco.blogspot.com/

Eva
Abikokk
2009-02-10 17:02:28
Nägin internetis fotot vanilli panna cottast, mis oli tehtud agar-agariga - sellega tarretus nii kiiresti, et kui želatiiniga tarretades vajuvad vanillitäpikesed põhja, siis agar-agariga olid need kenasti ühtlaselt kogu vormi sees.

http://www.perenaine.ee/

Juc
Abikokk
2009-02-10 19:59:30
Eva:
Nägin internetis fotot vanilli panna cottast, mis oli tehtud agar-agariga - sellega tarretus nii kiiresti, et kui želatiiniga tarretades vajuvad vanillitäpikesed põhja, siis agar-agariga olid need kenasti ühtlaselt kogu vormi sees.
Ah selles siis asi. Ma olen ka sellist pilti näinud, aga ei saanud aru, kuidas see saavutatud on :). Mul on agar agar täitsa olemas. Huvitav, kui palju seda kasutada tuleks võrreldes zelatiinilehtedega?

http://jucjaco.blogspot.com/

Leoola
Abikokk
2009-03-02 12:17:53
ma olen kogu aeg zelatiini kartnud, kunagi noorena ei tarretunud mul sarlotte tort ära ja kuni eilseni ma enam zelatiiniga asju ei teinud. aga see panna cotta mind nii isutas kogu aeg, lõpuks ikka proovisin ära. väga hea tuli blogipostitus
Heleen
Abikokk
2009-04-22 19:41:35
Mina tegin kookospiima panna cottat. Kahjuks panin liiga palju želatiini ja suhkrut, kuid eks järgmisel korral tean arvestada. Muidu, kui oletada suhkrut vähemaks, oli väga maitsev magustoit! Paar sõna on blogis ka kirjas.

Armastus käib kõhu kaudu :)

Tziiki
Abikokk
2009-04-28 22:27:02
tegin panna cottat oma itaalia keele õpingukaaslastele-sellest ka plasttopsis serveering ise veel proovinud ei ole, aga ülejäänud sööjad kiitsid küll :) nii proovisin siis ise ka...ja nagu ma arvasingi, siis minu hinnang on, et pole paha :) no lihtsalt ei ole minu tüüpi magustoit...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Hexy
Abikokk
2009-04-30 21:50:55
Wow võttis aega, aga ma leidsin vaniljekauna ja sain teha Maru retsepti järgi panna cotta. Hea oli.

Hexy asjatab

Zapxpxau
Abikokk
2009-06-20 21:06:34
Tegin uuesti panna cottat. Tükk aega ei tahtnud sellele mõeldagi sest eelmine versioon valge šokolaadiga ei meeldinud üldse. Aga lasin ühel ahvatleval retseptil end "pehmeks rääkida". Klassikaline ja lihtne vanilliga panna cotta maasikaželee ja värskete marjadega. Äärmiselt lihtne retsept ja väga kerge maitsega tulemus, ei tundunud liiga rasvane, keedupiimane ega muud sellist.

Zap*

<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>