Merilin Abikokk 2008-04-29 16:27:43 |
Minu lemmikuks on saanud-jäänud rabarberi-martsipanimuffinid ja mustikamuffinid, aga lihtsalt põhiretsepti järgi tehes ja sidrunikoort sisse riivides on ka täitsa maitsev. Mustikamuffini retsepti allikat enam ei mäleta, aga kahtlustan ka muffiniraamatut... Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Mann Abikokk 2008-04-29 22:09:28 |
meil olid täna banaanimuffinid pisukese kakaoga. retsept blogis. | |
Leenilii Abikokk 2008-04-29 23:26:57 |
Banaani-šokolaadimuffinid on ühed mu lemmikud, need tulevad alati hästi välja. Soovitan proovida ka šokolaaditükkidega varianti. Väga mõnusad on ka apelsinimuffinid. Ma teen ka üldiselt sellest, mis kapis on, retsepte eriti ei jälgi. | |
Qsti Abikokk 2008-04-30 09:54:34 |
Thredahlia:
Kohe kui rabarbereid saan (enne vist ei saa kui Eestisse nende järgi tulen :/ ) proovin selle retsepti järgi! Tundub nii mõnus, rabarberimuffinid juba ilma lisadeta on nii mõnusad, mis siis veel martsipaniga. Minu lemmikuks on saanud-jäänud rabarberi-martsipanimuffinid |
|
Spidur Abikokk 2008-04-30 10:50:02 |
Qsti:
mõned päevad tagasi tehtud rabarberi-martsipani kook oli üle ootuste hea, ilmselt pole kehvamad ka muffinid.
Thredahlia:
Kohe kui rabarbereid saan (enne vist ei saa kui Eestisse nende järgi tulen :/ ) proovin selle retsepti järgi! Tundub nii mõnus, rabarberimuffinid juba ilma lisadeta on nii mõnusad, mis siis veel martsipaniga.Minu lemmikuks on saanud-jäänud rabarberi-martsipanimuffinid |
|
Marit Abikokk 2008-04-30 16:55:40 |
nõustun qsti-ga nii kui rabarberid maal valmis saavad tuleb kindlasti rabarberimuffineid valmistada | |
Gegegerda Abikokk 2008-05-04 08:59:37 |
Täna tegin mustikamuffineid ja banaanimuffineid. Mõlemad maitsesid väga ja soovitan neid kindlasti proovida.
Kui rabarberid valmis saavad, siis proovin ka nendega kindlasti muffineid teha. www.gegegerda.blogspot.com |
|
Gegegerda Abikokk 2008-05-04 18:53:13 |
Kas keegi oskaks soovitada mõnd glasuuri, mida olete katsetanud ja on väga maitsenud?
Tahaks järgmisel nädalal emadepäeval midagi erilisemat kui lihtsalt muffinid. www.gegegerda.blogspot.com |
|
Marit Abikokk 2008-05-06 10:08:46 |
niisiis proovisin ka ära banaani-šokolaadimuffinid ja tõesti imehead, säilivad mitu päeva pehmetena! pildike ka! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-06 10:13:26 |
Marit:
Kenakesed! Mis retsepti kasutasid?
Mina tegin eile kevadisi naadimuffineid vaniljega - omapärased ja maitsvad!
niisiis proovisin ka ära banaani-šokolaadimuffinid ja tõesti imehead, säilivad mitu päeva pehmetena! |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |