Muffinid - muhvikesed

Marju
Abikokk
2009-05-30 11:18:19
Ragne:
Minul selline küsimus suuremale ringile - Igal pool kauplustes müügil tavapärased originaalsuuruses muffinivormid. Kas keegi on aga müügil näinud suuremaid muffinivorme? Hiljuti käisin Rootsis ning seal pagariärides müüakse nii armsaid suuri muffineid, tahaks ka selliseid küpsetada :)
Ragne, kui ma nüüd ei eksi, siis minu arust olen silikoonvorme märganud küll erinevates suurustes, nii päris pisikesi kui üsna suuri. Viimati vist näppisin ja imetlesin neid Stockmannis..
Ragne
Abikokk
2009-05-30 22:56:52
Marju:
Ragne:
Minul selline küsimus suuremale ringile - Igal pool kauplustes müügil tavapärased originaalsuuruses muffinivormid. Kas keegi on aga müügil näinud suuremaid muffinivorme? Hiljuti käisin Rootsis ning seal pagariärides müüakse nii armsaid suuri muffineid, tahaks ka selliseid küpsetada :)
Ragne, kui ma nüüd ei eksi, siis minu arust olen silikoonvorme märganud küll erinevates suurustes, nii päris pisikesi kui üsna suuri. Viimati vist näppisin ja imetlesin neid Stockmannis..
hmmm.... mõni aeg tagasi stockmannist vaatasin, siis olid seal need tavalised originaalsuuruses. Järgmine nädal lähen tallinna, siis sean sammud sinnapoole! aitäh!!

www.kokkama.ee

Kardemon
Abikokk
2009-05-31 01:10:36
Marit:
Hiljuti sai tehtud imemaitsvaid õuna muffineid tosca-kattega, mmm..mõnusad!!! http://farm4.static.flickr.com/3591/3575813647_15c1e10316_m.jpg
kust on pärit retsept? kas enda peast? paluks sel juhul jagada :P mu tädi soovib järgmiseks nädalaks õuna-tosca kooki (teen talle ikka sõbrannadega koosistumise puhuks)... äkki vahelduse mõttes soovib hoopis neid :P

http://kardemon.blogspot.com

Marit
Abikokk
2009-05-31 19:17:58
Kardemon:
Marit:
Hiljuti sai tehtud imemaitsvaid õuna muffineid tosca-kattega, mmm..mõnusad!!! http://farm4.static.flickr.com/3591/3575813647_15c1e10316_m.jpg
kust on pärit retsept? kas enda peast? paluks sel juhul jagada :P
Õunamuffinid tosca-kattega Tainas: 3 muna 4 dl jahu 2 dl suhkrut 1,5 tl küpsetuspulbrit 1 dl piima 150 g sulatatud võid Täidiseks paar õuna Kate: 50-75 g võid 3-5 sl suhkrut 2 sl piima 150 g mandlilaaste Munad vahustada suhkruga, lisada ettevaatlikult kuivained, piim ja sulavõi. Tainas tõsa muffinivormidesse, panna muffinid ahju 180 kraadi juurde u. 10-15 min, ise vaatad, millal hakkab jumet võtma. Katte jaoks sega kastrulis kõik ained ja keeta paar minuti. Lisada eelküpetatud muffinitele õunakuubikud ja tosca-segu ja lasta ahjus küpseda veel u.10min.

Magusad fotod

Kardemon
Abikokk
2009-05-31 23:56:41
Tänud Marit!

http://kardemon.blogspot.com

Marit
Abikokk
2009-06-01 18:51:02
Aga palun, loodan, et maitsevad!

Magusad fotod

Qattusa
Kokaõpilane
2009-06-05 19:20:34
Senini on mu lemmikud olnud banaani-šokolaadi muffininid, kuid täna sai proovitud maasika-šokolaadimuffineid 100 roa Marjaraamatust. Kui järgmine kord natukene rohkem suhkrut lisada (lisasin vähem, kui retseptis toodud oli), siis pretendeerivad needki esikohale. :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-06-05 20:02:25
Qattusa:
Senini on mu lemmikud olnud banaani-šokolaadi muffininid, kuid täna sai proovitud maasika-šokolaadimuffineid 100 roa Marjaraamatust. Kui järgmine kord natukene rohkem suhkrut lisada (lisasin vähem, kui retseptis toodud oli), siis pretendeerivad needki esikohale. :) http://static2.nagi.ee/i/p/435/91/10897821d104ab_m.jpg
Kenakesed, Qattusa! Kas tegid selle retsepti? Ma ei suuda kookoshelbeid tuvastada, seepärast uurin.. Retsept nüüd ka siin.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Qattusa
Kokaõpilane
2009-06-05 20:25:21
Selle retsepti järgi jah. Kookoshelbed unustasin seekord paraku poodi... :P
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-06-06 08:30:36
Vahepeal tegin jälle oma mahlaseid rabarbrimuffineid.
Katukatu 6.6.2009:
Tere, ma olen suur muffini sõber ja mul on isu muffini, shokolaadi ja apelsini järgi. Niisiis kavtsen homme teha muffineid shokolaadiga ja tahaks apelsini ka sisse panna. Aga pole kindel, kuidas seda apelsini sisse panna. Kui teha muffni põhiretsepti järgi ja panna sisse shokolaadi tükke ja värske apelsini viljaliha tükke (tahaks just sellist natuke tükilist tekstuuri), kas peaks korralikult välja kukkuma, või võib apelsin vussi ajada oma vedelusega? Kui nii, siis kas panna juurde jahu või muna või võid? Paneks vist kaneeli ka natuke.... Nüüd tulevad küll hirmus magusad unenäod mul selle mõtlemise peale :)
No variante on mitu. Teed tavalised apelsinimuffinid, siis šokolaadiglasuur ja apelsinisukaadi- või apelsinikooretükikesed peale (a la Jaffa keeks). Teed apelsinimuffinid, aga lisad nt šokolaaditütkiesi. Või teed mingid šokolaadimuffinid, aga osa vedelikust asendad apelsinimahlaga või -püreega. Siis peaks kõik ok jääma (st kui lisad mingit muud vedelikku, siis vähendad põhivedelikku veidi). Ise ma paneks apelsinimahla ja peenelt riivitud koort, viljaliha mitte (sealt pressiksin ju mahla välja). Apelsin sobib kaneeliga hästi ja šokolaad sobib kaneeliga hästi, aga apelsin-šokolaad-kaneel tundub mulle liiast. Tekib küsimus, et mis maitset Sa siis lõpuks taga ajad :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>