Dash Kokaõpilane 2008-09-28 16:13:42 |
Tiigrimuffinid on kõigile hirmsasti peale läinud, samas minu lemmikud ei ole. | |
Spidur Abikokk 2008-09-28 16:42:13 |
mina tegin selliseid tervislikumat sorti muffineid paar päeva tagasi. kahjuks mu fotokas on reisu peal, nii et foto pole suurem asi. | |
õunapuu Abikokk 2008-10-20 22:12:12 |
Nädalavahetusel tuli muffinite küpsetamise tuhin peale. Küpsetasin õunamuffineid Liiz17 retsepti järgi. Suhkrukogust vähendasin, kuna ei armasta ülimagusaid küpsetisi. Said väga maitsvad. Valmisid ka fetajuustumuffinid nami-nami retseptikogust leitud retsepti järgi, mis pälvisid külaliste heakskiidu ja said laualt lausa hetkega otsa. Mulle endale ka väga meeldisid. Kindlasti küpsetan veel. | |
Juc Abikokk 2008-10-21 10:53:53 |
Meile meeldivad hästi šokolaadi-kirsi muffinid. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Aurora Abikokk 2008-10-25 13:57:51 |
Eile õhtul hilja tabas mind silmipimestav magusaisu. Kuna kodus oli magusast ainult šokolaadi, mille järgi nagu päris ei isutand, siis otsustasin muffinite kasuks. Külmkapp tühi nagu kell, mitte küll niivõrd kuulõpust tingituna vaid pigem viimaste päevade pikkadest tööl viibimistest, ajapuudusest toiduvarusid täiendada ja veel millestki. Tegin siis muna, piima, gluteeni jamaiteaveel millevabad muffinid. Pohladega. Tulid tõelised käkid välja. Kaks läks soojalt koos kruusi piimaga loosi, ülejäänud lendasid prügikasti. Selline muffinitegu siis. | |
Kiizu-Miizu Kokaõpilane 2008-10-30 14:22:12 |
Minu arust on kõige paremad muffinid singi-juustu ja šoko-banaani omad :) Täpsik |
|
õunapuu Abikokk 2008-11-02 18:33:39 |
Täna hommikul tekkis tahtmine muffineid küpsetada. Valmisidki kakao-vaarika ja juustu-tomatimuffinid. Soolases küpsetises kasutasin päikesekuivatatud tomatite asemel tavalisi värskeid tomateid ja hapu koore asendasin kefiiriga kuna koort lihtsalt polnud kodus. Sööjad kiitsid, maitsesid soolased muffinid. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-04 07:36:18 |
õunapuu:
Õunapuu, kas tegid selle ja selle retsepti järgi? Ja ülalpool pidasid neid fetajuustumuffineid silmas? Siis tean, kuhu Su kommentaarid kopeerida ;)
Mina tegin eile algust jõuluküpsetistega (nagu ajakirjades ikka, mitu kuud varem :)) Proovisin jõulumuffineid. Mõnusalt mahedad, aga proovin korra veel, sest isegi 50 g võid on minu meelest siin liiast (algretseptis oli 75 g).
Täna hommikul tekkis tahtmine muffineid küpsetada. Valmisidki kakao-vaarika ja juustu-tomatimuffinid. |
|
õunapuu Abikokk 2008-11-04 10:26:05 |
Pille! Just, neidsamu muffineid ma tegingi. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-11 19:59:26 |
Jälle muffinid, sel korral halvaamuffinid (sohiretsept, kasutab Vilma Juubeli tordipulbrit). Vähendasin Dee kommentaarile tuginedes halvaakogust 100 grammini, tulemuseks ikkagi hästi magusad ja tugeva halvaamaitsega muffinid: | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |