Muffinid - muhvikesed

Marit
Abikokk
2008-11-12 15:40:37
sai tehtud kirsimuffineid, ikka Eva mustikamuffinite retsepti järgi, sest selle retseti järgi tulevad nii mõnusa tainaga muhvikesed!

Magusad fotod

õunapuu
Abikokk
2008-11-13 09:59:59
Küpsetasin banaani-školaadimuffineid. Šokolaadi purustasin nii, et osa tükke suuremad ja osa pisemad. Imehead muffinid.
Kaisa
Kokaõpilane
2008-11-15 00:28:09
Tere! Ei ole küll varem nami-namis sõna võtnud, aga ehk ikka annate nõu. Nimelt, olen küll palju häid kooke ja muid küpsetisi valmistanud, kuid muffinitega olen algaja. Olen nüü kaks korda järjest küpsetanud mustikamuffineid, esimese korra retsepti ei saa, aga teine kord http://evakook.blogspot.com/2008/03/mustikamuffinid.html järgi, kuigi munad vahustasin. Mureks on, et esimene kord vajusid kõik mustikad täiesti põhja ja arvasin, et sellest on tingitud muffini põhja vesisus, sellel korral aga jäid nad ka puntrasse, kuigi peaaegu keskele, mitte põhja. aga põhi oli ikkagi märg, kui muffinid vormist välja võtsin. Kasutasin ka muffinipaberit. Lisaks, ei saa öelda, et see vesisus on väga rasvane. Mida soovitate teha?
Põrnikas
Abikokk
2008-11-15 00:46:57
Kaisa:
Tere! Ei ole küll varem nami-namis sõna võtnud, aga ehk ikka annate nõu. Nimelt, olen küll palju häid kooke ja muid küpsetisi valmistanud, kuid muffinitega olen algaja. Olen nüü kaks korda järjest küpsetanud mustikamuffineid, esimese korra retsepti ei saa, aga teine kord http://evakook.blogspot.com/2008/03/mustikamuffinid.html järgi, kuigi munad vahustasin. Mureks on, et esimene kord vajusid kõik mustikad täiesti põhja ja arvasin, et sellest on tingitud muffini põhja vesisus, sellel korral aga jäid nad ka puntrasse, kuigi peaaegu keskele, mitte põhja. aga põhi oli ikkagi märg, kui muffinid vormist välja võtsin. Kasutasin ka muffinipaberit. Lisaks, ei saa öelda, et see vesisus on väga rasvane. Mida soovitate teha?
mõned soovitavad marjad vähese jahuga segada enne tainale lisamist..
õunapuu
Abikokk
2008-11-15 09:13:49
Põrnikas:
Kaisa:
mõned soovitavad marjad vähese jahuga segada enne tainale lisamist..
Olen ka kasutanud seda jahuga segamise varianti. On toiminud.
Gegegerda
Abikokk
2008-11-15 10:22:53
Kaisa:
Kas Sa võtad muffinid muffinivormist välja enne või peale jahtumist? Ma ei oska öelda, kas asi on selles, aga et muffinite põhi ei jääks märg, võtan mina need koheselt peale küpsetamist muffinivormist välja ja asetan resti peale jahtuma.

www.gegegerda.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2008-11-24 22:41:21
Tänased väga maitsvad šokolaadimuffinid.

Zoozi tegemised

Merle
Abikokk
2008-12-13 11:19:19
Viimased lemmikud on tervislikud banaanimuffinid (retsept - Muffinid2):
Martiina
Abikokk
2008-12-14 18:01:58
hakkan täna muffineid tegema. plaanis banaanimuffinid ja šokolaaditükkidega muffinid. see esialgne plaan, eks näis, mis päriselt välja tuleb :D
Martiina
Abikokk
2008-12-14 21:11:07
Aniitram:
hakkan täna muffineid tegema. plaanis banaanimuffinid ja šokolaaditükkidega muffinid. see esialgne plaan, eks näis, mis päriselt välja tuleb
novot, tegin siis muffineid. Just tulin köögist :) Tegin banaani-šokolaadi muffineid ja rummimuffineid. 2 muna 1,5 dl suhkurt 1 dl jahu (võibolla läks tsipake rohkem..) pool tl küpsetuspulbrit 1 tl vanillisuhkurt pool dl sulatatud võid 1 suur banaan umbes 50 g šokolaadi ja kui rummiomi teha, siis banaan ja šokolaad jäävad välja ja panin veidi kondentspiima ja siis rummiessentsi ka. Minu ja teiste arvates tulid päris hääd :)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>