Praepann: ökopannid, malmpannid, teflonpannid jm

Netcat
Abikokk
2009-05-04 15:11:38
Kas kleepsudega ei pidand see pann mitte tasuta olema?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Fre
Abikokk
2009-05-04 16:20:50
Thredahlia:
Rääkige, kas ja kus võiks Tallinnast leida (kolmekohalise summa eest soovitavalt) korralikku paksupõhjalist katteta praepanni. St. mitte malm, teflon ega email? Teras äkki?
Farwellis muidu oli katteta praepanne normaalse hinna eest aga kas nad ka muidu normaalsed on ei oska küll öelda. Nägid välja nagu sellised veneaegsed teraspannid, ei olnud läikiv-hõbedased.
Merilin
Abikokk
2009-05-04 21:31:52
Fre:
Thredahlia:
Rääkige, kas ja kus võiks Tallinnast leida (kolmekohalise summa eest soovitavalt) korralikku paksupõhjalist katteta praepanni. St. mitte malm, teflon ega email? Teras äkki?
Farwellis muidu oli katteta praepanne normaalse hinna eest aga kas nad ka muidu normaalsed on ei oska küll öelda. Nägid välja nagu sellised veneaegsed teraspannid, ei olnud läikiv-hõbedased.
Aitäh! Praeguseks on meile kolinud Matador ja oleme igati rahul :) Kui õiget asja õigel ajal ei leidnud. Peaasi, et "tefloni"-vaba. Rimi kampaaniapanne isegi ei vaata mitte, kuigi kleepse hakkab juba koti vahelt välja pungitama...

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Triin
Abikokk
2009-05-04 21:44:16
Mina ka ostsin Matadori, puhtalt siinse reklaami pärast :) ja et vana pann läks hingusele ja ma juba aastaid olen raske südamega taas uusi tefloneid ostnud. Olen väga rahul :).
Fre
Abikokk
2009-05-04 22:07:30
Ülestunnistus: ma ostsin teise Matadori veel... Odavalt sai ja. Väiksema suuruse. Selveris oli 26 cm pann partnerkaardiga 399 ja tuli koju kaasa "ei teflonile" kampaania raames.
Nipitiri
Abikokk
2009-05-05 09:23:54
No mis teha, meile tuli ka eile 28 cm Matador. Näib, et olen ka kergesti mõjutatavaks muutunud, ei hakanud isegi mingit pilti seekord kujundama endale erinevates poodides pakutavast, kõndisin otse riiuli juurde ja pistsin panni kärusse. Pole veel katsetanud.
Täpik
Abikokk
2009-05-09 22:42:34
Selveri kampaania oli siis ohtlik. Mul ka 28 cm Matodor. Alguses ei võtnud, sest tegemist oli ju selle *vana* versiooniga - kõiksugused siin vestetud kolejutud tulid meelde... Lõpuks ikkagi palusin mehel tuua, kui poodi läks....
Jaazza
Kokaõpilane
2009-05-11 13:44:41
Ma kasutan mingit Eastconi-nimelist praepanni ja ka suurt potti. Kingiti. Töötab suht hästi, miski kinni kõrbema ei kipu. Puhastamine: kuum pann pabersalfaga puhtaks ja seejärel külma vee alla ja kuivaks. Ei ole suur ekspert ütlema, et kas ka tegelikult hea pann on. Palun teiste arvamusi..

Jaanus\nLTC

Netcat
Abikokk
2009-05-11 17:46:10
Täpik:
Selveri kampaania oli siis ohtlik. Mul ka 28 cm Matodor. Alguses ei võtnud, sest tegemist oli ju selle *vana* versiooniga - kõiksugused siin vestetud kolejutud tulid meelde...
Kuidas te aru saate, kumb see vana ja kumb uus Matadori versioon on?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Fre
Abikokk
2009-05-11 23:08:31
Netcat:
Täpik:
Selveri kampaania oli siis ohtlik. Mul ka 28 cm Matodor. Alguses ei võtnud, sest tegemist oli ju selle *vana* versiooniga - kõiksugused siin vestetud kolejutud tulid meelde...
Kuidas te aru saate, kumb see vana ja kumb uus Matadori versioon on?
Ikka uus variant on Selverites, see tuli juba ammu ju müügile. Vähemalt pannide osas, vbl küpsetuskastrulitega on miski muu seis. Peale hullu pannivahetusjanti poleks küll vana versiooni ostnud.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>