Praepann: ökopannid, malmpannid, teflonpannid jm

Profa
Abikokk
2009-08-31 14:26:33
Sirliiz:
Kas keegi Tefal Jamie Oliveri Stainless Steel sarja panne oskab kommenteerida? Ei raatsi samuti üle tuhande krooni maksta, aga samas tahaks midagi asjalikku ikkagi saada. Hetkel valikus see.
Mina kasutan seda panni ja olen rahul. Kinni ei võta, praeb ühtlaselt ja mulle tundub et ka pritsib eelmisest pannist vähem. Kui kaua vastu peab, ei tea, aastase kasutamise järel on nagu uus igatahes.

Profa köögipool

Mann
Abikokk
2009-08-31 15:35:02
Profa:
Sirliiz:
Kas keegi Tefal Jamie Oliveri Stainless Steel sarja panne oskab kommenteerida? Ei raatsi samuti üle tuhande krooni maksta, aga samas tahaks midagi asjalikku ikkagi saada. Hetkel valikus see.
Mina kasutan seda panni ja olen rahul. Kinni ei võta, praeb ühtlaselt ja mulle tundub et ka pritsib eelmisest pannist vähem. Kui kaua vastu peab, ei tea, aastase kasutamise järel on nagu uus igatahes.
minul on see pann ja kobiseda ei saa, töötab häste.
Netcat
Abikokk
2009-08-31 16:05:15
Ainult et teflonpanni eest on see ülemakstud. Minu endine Tefal Privilege (oli vist 30) pidas vastu mitu aastat, lõpuks siiski muutus karedaks kattekiht ja hakkas veidi narmendama. Kindlasti kui kogu aeg oleks vaid puust labidaga silitanud, oleks veelgi kauem pidanud, aga pannil oli teisigi kasutajaid, kes teda nii ei hellitanud. Ostsin vist 600 või 700 eest ja see oleks ka tipp, mida oleksin nõus maksma sellise panni eest. Kahjuks mulle Tefali praeguste kallimate pannide pinnakatted ei meeldi - Prometal või kuidas nad seda kutsuvad. Näpuga nühkides jäävad nagu mingid sätendavad ühikud naha külge. Ei kutsu panema toitu sellisele pinnale.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Fre
Abikokk
2009-08-31 21:02:45
Pisi-Pisi:
Minul kipub nii Matador kui malmpann meeletult kinni võtma, praemunast kipub munapuder saama. Kas annaks midagi teha, et ei võtaks enam nii jubedal kombel kinni, kuidas täpselt käib malmpanni õlitamine?
Pisi-pisi, vaata ma tegin isegi kunagi eraldi Matadori teema, seal pikad pannivahetussaagad kirjas.
Pisi-Pisi
Abikokk
2009-08-31 21:16:10
Mul on kuri tunne, et mul on siiski uuem Matador, liiga hiljuti ostetud, et olla vana tüüpi. Asi on vist karmis kohtlemises meie köögis :S

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Kiilike
Abikokk
2009-08-31 21:43:09
Pisi-Pisi:
Mul on kuri tunne, et mul on siiski uuem Matador, liiga hiljuti ostetud, et olla vana tüüpi. Asi on vist karmis kohtlemises meie köögis :S
kas käepide on enamuses pealt selline läikiv(vanem variant) või on ainult varre otsa pool läikiv triip(uus versioon). Ee, karm kohtlemine pidavat olema aktsepteeritud selle panniga st kahvli-noaga võivat aeg-ajalt siiski toitu ümber pöörata, temperatuuri talub rohkem kui ükski pliit anda/kütta suudab :). Ainuke mida soovitati oli, et peale kasutamist nii puhtaks pesta et panni põhi läigiks.

kiilikese köögikatsetused

Pisi-Pisi
Abikokk
2009-09-01 19:25:57
Kiilike:
kas käepide on enamuses pealt selline läikiv(vanem variant) või on ainult varre otsa pool läikiv triip(uus versioon).
Hmm, vanem versioon siiski? Peal on terves ulatuses läikiv triip. /läheb panni läikima nühkima, äkki siis ei hakka enam külge (lootus, lootus, lollide lohutus...)

Netcat
Abikokk
2009-09-01 23:37:04
Uue panni väljanägemist saab näha Hackmani kodulehel. Seda vana panni on muidu suht mõttetu nühkida. Ikka võtab kinni. Seilasime, teame.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pisi-Pisi
Abikokk
2009-09-02 01:11:54
Oeh, ma ei teagi nüüd, kas nutta või olla tige. Pildi järgi tuleb välja jah, et mul on IKKAGI see vana versioon pannist, kusjuures ma ostsin selle siis, kui siin juba käis teema ümber Matadori uue/vana panni ümber. Ja ikka suutsin ma selle "vale" panni osta. Homme mõtlen edasi, mida selle panniga edasi teha.

Ullike
Abikokk
2009-09-02 11:17:56
Kiilike:
Netcat:
Pisi, kas sul on eelmise versiooni Matador, siitsamast foorumist on kuulda, et Iittala vahetab neid ringi? Ma pole ise küll üritanud, ostsin väga ammu ja tšekki pole alles.
Mine rahulikult Iittala kontorisse, meili või helista ennem igaks juhuks. Mina sain ka oma esimese Matadori välja vahetatud kuigi ausaltöeldes poleks uskunud, et vahetavad. Olin juba plaaninud prügikasti visata aga polnud jõudnud seda veel teha - õnneks! Aa, lapsed olid tolle panniga liivapannkooke küpsetanud ja teab mida veel ette võtnud - seisis ta mul ju õues äraviskamist ootavate asjade kastis.
Avastasin oma õuduseks alles nüüd, et mul on ka see vana versiooni matador-wokpann! Ja mina olen kogu aeg ennast süüdistanud, et rikkusin vist kohe esimese kasutuskorraga oma panni ära ...Kiilike - kas sa oskad äkki midagi täpsemat juhatada, kes ja kus neid vahetab? Ehk siis kelle poole täpsemalt peaks pöörduma?

Söömine on ainuke töö, mis toidab

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>