Praepann: ökopannid, malmpannid, teflonpannid jm

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-09-02 15:29:42
Ullike:
Kiilike - kas sa oskad äkki midagi täpsemat juhatada, kes ja kus neid vahetab? Ehk siis kelle poole täpsemalt peaks pöörduma?
Siin teemas on kontaktandmed kenasti kirjas..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2009-09-07 11:10:18
Vaatasin eile Rocca al Mare Home & Gourmet poes terasest vaskkattega panne. Kuidas teil kogemused on teraspannidega? Siin on palju juttu Matadoridest, mille üks versioon kõvasti kinni võtab. Kuidas terasest panni hooldada, et see kinni ei võtaks? Kas ma julgeks osta sellise? Seal on kuni nädala lõpuni 20% soodus ja tahan selle ajal ära osta.

le D?ner

Silx
Abikokk
2009-09-07 11:21:39
Mul on Ballarini pann, siis väike rimist saadud pannike (kleepsude eest) ja 70-80 aastat vana malmpann, mis on väga heas töökorras ja mille olen vana-vanaemal päranduseks saanud. Sellega saab ülihäid pannkooke teha. :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Netcat
Abikokk
2009-09-07 13:52:54
Terasest panniga ei saagi minuarust loota kinnivõtmatut praadimist, eks nad ikka rohkem käristamiseks ole.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Stardust
Abikokk
2009-10-05 21:55:38
Miks Hackmani Matadori pannid alt veavad?
Kärt
Abikokk
2009-12-09 20:14:36
Luusisime täna Viru Keskuse Home&Gourmet poes, kus päris suur valik terasest sangaga panne. Oli ka panne roostevabast terasest, 800 krooni ringis üks mis meeldis. Müüja ütles küll, et see ei tohiks eriti kinni võtta, kui siis muna ilma õlita ei soovitanud praadida. Ma ikka natuke kardan, et see päris tõsi ei ole. Samas see teraspann tundub nii ahvatlev olevat, igikestva olemisega, kraapimise ja muu kindel. Terasest sangaga oli seal mõned Tefalid ka, teemantipuruga põhjad või ma täpselt ei mäletagi mis, kodusesse heavy duty kasutusse mõeldud igastahes. Kas tõesti kellelgi reaalset isiklikku kogemust teraspanniga pole, kes ütleks, et tasub osta või ei? :P Oleks hirmsasti abiks.

Kahekesi Kalamaja köögis

Netcat
Abikokk
2009-12-10 07:20:01
Noh, mina ostsin oma vanematele sellise. Kuna nad hävitasid kõik teflonpannid mis neile toodi paari kuu jooksul. Seda neil ära lõhkuda ei õnnestu, aga ega see ei meeldi neile. Munast ei maksa rääkidagi, seda ei oska mina ka seal peal praadida, aga viimati ema vihjas, et isegi kartulitega olevat tal raskusi. Ilma rasvaineta praadimine ei õnnestu loomulikult absoluutselt üldse.

Põrnikas
Abikokk
2010-01-06 21:17:50
Adonay:
Luusisime täna Viru Keskuse Home&Gourmet poes, kus päris suur valik terasest sangaga panne. Oli ka panne roostevabast terasest, 800 krooni ringis üks mis meeldis. Müüja ütles küll, et see ei tohiks eriti kinni võtta, kui siis muna ilma õlita ei soovitanud praadida. Ma ikka natuke kardan, et see päris tõsi ei ole. Samas see teraspann tundub nii ahvatlev olevat, igikestva olemisega, kraapimise ja muu kindel. Terasest sangaga oli seal mõned Tefalid ka, teemantipuruga põhjad või ma täpselt ei mäletagi mis, kodusesse heavy duty kasutusse mõeldud igastahes. Kas tõesti kellelgi reaalset isiklikku kogemust teraspanniga pole, kes ütleks, et tasub osta või ei? :P Oleks hirmsasti abiks.
mul ämm ostis hiljuti roostevabast terasest panni ja on kohutavalt rahul. et võimaldab nii pannkooke teha, liha praadida kui ka kaane all oma mahlas juurikaid praadida.
Netcat
Abikokk
2010-01-07 15:48:32
Koduste tungival nõudmisel (kes olid tüdinud muna praadimise asemel õlis keetmast, portsude kaupa kartuleid praadimast ja üldse) tuli linnakodusse tillukesele Creuseti emailitud malmpannikesele, millega ma seni olin läbi ajanud, lisaks Hackmani Rotisser (24cm, üllatavalt suur tundub selle läbimõõdu kohta). Mingist kahtlasest materjalist-mis-ei-ole-teflon, milleks iganes seda siis ei nimetata. Näe suudab küll Hackman teha panni, mis kannatab igasugust kasutust ja ei võta mittekuimidagi külge. Nii libedat panni pole ma kunagi elus näinud. Seda ei pea peaaegu et isegi pesema, jäägid voolavad lausa iseenesest pealt maha. Saab näha, kaua need mesinädalad kestavad, aga seni olen küll rahul. Kuigi, liha pruunistamine sujub mul malmpannil paremini.

Lepatrinnu
Kokaõpilane
2010-01-19 18:29:44
Kas keegi oskab kommenteerida Woll panne, potte?
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>