Praepann: ökopannid, malmpannid, teflonpannid jm

Oliivipuu
Abikokk
2011-01-08 21:14:04
Küsimused nagu näha ei lõpegi. Kas siis nüüd neid keraamilisi panne on ka vaja peale pesemist ja kuivatamist õlitada? Õpetuses ei mainitud mitte midagi õlitamisest.
Marju
Abikokk
2011-02-11 13:49:50
Pannimure minulgi. On mul siin üks üsna uus ilus ja pealtnäha sile Hackman (induction) ja ma ei kujuta ette, mida on sellega võimalik valesti üldse teha, aga näiteks muna praadida pole võimalik, kohutavalt jääb kinni. Eile praadisin neid nuudleid krõbekana kõrvale, need jäid ka kinni. Pannkookidega on nii, et kord nagu jääb kinni, kord mitte, sõltub justkui tainast. Aru ma ei saa, mis häda tal on, aga teeb vaheldumisi vihaseks ja kurjaks.
Netcat
Abikokk
2011-02-12 11:16:06
Sellise nimega mudelit Hackmanil pole. Et mis panni nimi tegelikult on?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Silja
Abikokk
2011-03-11 11:35:48
Ballarini Keravis kattega panne on mul juba olnud vast oma 4-5. Keskmiselt aastas ühe ostan. Eks see vastupidavus sõltub kasutajast. Mina olen suur tulise panni austaja ja pann ikka ägab minu pakutud temperatuuride all. Nüüdki pean hakkama varsi uut panni vaatama ja huvi pakub uus Ballarini Keravis WhiteStone. Kas keegi on näinud eestis müügil ja kui siis, mis ka hind võiks olla. Mul pole silma hakanud.

Lavendlimesi.blogspot.com

Kolhoositar
Kokaõpilane
2011-04-16 19:09:37
Ostsin Bergner malmpanni, ilusa punase, Selverist. Kodus pliidile pannes aga on näha, et ta on otsene kontakt pliidiga on ainult panni keskosal. Ääred on ca 1-2mm õhus. Kas malmpannile on selline viga nö andestatav või peaks minema vahetama ja ostma kindlamat kaupa (a la Hackman)?
Zapxpxau
Abikokk
2011-04-17 18:28:47
No esimene küsimus, mis üles kerkib on see, kas pann on tuntavalt kummis? Ehk kui teda pliidil kõigutada, kas siis nö kiigub või lengerdab? Kui see pann on kohe tuntavalt kummis, siis vaheta muidugi ära. Aga kui on nii, et aru nagu ei saagi, siis proovi näiteks suuri pannkooke praadida vms. et näha, kas äärest küpsetab vähem või mitte.

Zap*

Netcat
Abikokk
2011-04-18 11:45:04
Vanemad olid oma Ballarini panni põlema pannud, juhhei. Peab neile mingi süütamiskindlama libepanni hankima.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kolhoositar
Kokaõpilane
2011-04-19 12:12:52
Zapxpxau:
No esimene küsimus, mis üles kerkib on see, kas pann on tuntavalt kummis? Ehk kui teda pliidil kõigutada, kas siis nö kiigub või lengerdab? Kui see pann on kohe tuntavalt kummis, siis vaheta muidugi ära. Aga kui on nii, et aru nagu ei saagi, siis proovi näiteks suuri pannkooke praadida vms. et näha, kas äärest küpsetab vähem või mitte.
Ma ei oska öelda, kas tuntavalt kummis, aga igatahes ääred ei olnud vastu pliiti. Ei hakanud teda proovimagi, vahetasin Hackman Brasserie vastu. pea kaks korda kallim, aga vähemalt on konkreetselt vastu pliiti :) sang on puidust, väga kuuma ahju vist ei kannata panna. Muuseas, saatsin oma Matador-panni mure ka iitallasse sel kontaktil, mis siin foorumis rippus. nädal aega, aga vastust ei ole. Ilmselt on inimene vahetunud. Kui keegi teab värskemat kontakti, siis oleksin tänulik.
Seenekas
Abikokk
2011-04-19 21:45:48
Netcat:
Vanemad olid oma Ballarini panni põlema pannud, juhhei. Peab neile mingi süütamiskindlama libepanni hankima.
Mis nipiga neil selline asi õnnestus?
Marju
Abikokk
2011-04-19 23:06:51
Netcat:
Sellise nimega mudelit Hackmanil pole. Et mis panni nimi tegelikult on?
Otsisin netis ja uurisin neid pilte, näib, et tegemist on Matadoriga... On selline hingeeluga pann, vahel harva mõni asi ei jää põhja külge kinni.
<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>