Triin Abikokk 2011-10-03 10:09:41 |
mina aga olen jälle oma matadooriga sõbraks saanud. Muna ka tantsib pannil. Iva on selles, et pann peab hästi kuum olema ja õli ka kuum enne kui muna pannile lüüa. Teatud sorti toite ta ei tee küll, aga siiski ma tefalile tagasi ei lähe. Olen mõelnud osta üks teflon, et kui tekib soov nt munarulli teha vms, aga reeglina seda kasutada siiski ei tihka lastega peres. | |
Marju Abikokk 2011-10-03 10:22:48 |
Hämmastav! Triinul töötab kõva kuumusega, mul jällegi madalaga. Pirtsakamat tegelast annab otsida. | |
Netcat Abikokk 2011-10-03 19:06:31 |
Kas te räägite siin ikka sellest vanast Matadorist või uuest juba? Muidu, kui keegi hakkab häppeningi korraldama, siis vanema versiooni matakas ootab mul endiselt keldrinurgas, et keegi oskaks talle rakendust leida.
Aga tuletan veelkord meelde, et Hackmanil on ka libepann, mis _ei_ võta külge ja on vastupidavam kui teflonpann, ehk kõike seda, mida Matador _väitis_ end olevat: Rotisser.
Peale seda, kui vanemad enda viimase teflonpanni põlema panid, sai neilegi Rotisser soetatud ja siiani olen vaid kiidusõnu selle kohta kuulnud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Üllekas Abikokk 2011-10-06 11:27:36 |
Pean ka oma panni välja vahetama. Vana Hackmanni pann (enam ei mäleta kas ka Matador või hoopis Kovanaama) teenis meid korralikult üle 6 aasta kindlasti. Viimasel ajal aga on ta hakanud toitu enda külge kinni jääma ja ka välimus pole enam see. Nüüd ei teagi, millist osta. Kaubamaja rallilehest jäi silma Hackmani Kovanaama Easy pannide pakkumine. Samas on varem poes silma jäänud Beka Chef Ecologic pannid. Kas kellelgi on nendega mingeid kogemusi? Hind neil suht krõbe. Ei tea, kas ka seda hinda väärt on? | |
Fre Abikokk 2011-10-06 22:10:43 |
Netcat:
Minul vahetati vana Matador uue vastu. Ilma piisava testimiseta ostsin veel ka teistsuguses mõõdus uue Matadori juurde koju aga tulemus ikka sama rist ja viletsus, olgu see Matador 1.0 või 5.8 ;-) Kas te räägite siin ikka sellest vanast Matadorist või uuest juba? |
|
Netcat Abikokk 2011-10-07 12:46:13 |
Fre:
Ahah, hea teada siis, et ei näinud vaeva selle vahetamisega. Netcat:
Minul vahetati vana Matador uue vastu. Ilma piisava testimiseta ostsin veel ka teistsuguses mõõdus uue Matadori juurde koju aga tulemus ikka sama rist ja viletsus, olgu see Matador 1.0 või 5.8 ;-)Kas te räägite siin ikka sellest vanast Matadorist või uuest juba? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Petu Abikokk 2011-10-07 13:35:15 |
Üllekas:
minul on tavaline Kovanaama ja mina olen temaga rahul. Ma ei mäleta täpselt, mitu aastat ta on olnud, aga mõned ikka. Kaubamaja rallilehest jäi silma Hackmani Kovanaama Easy pannide pakkumine.(---) Kas kellelgi on nendega mingeid kogemusi? http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
Fre Abikokk 2011-12-23 23:07:03 |
Kas keegi oskab midagi arvata pannkoogipannidest? Kas täitsa mõttetud tooted või siiski abiks - kuueaastasele kes ei suuda tainast õigesti pannile sihtida? Vaatasin et Tefalil oli mingi nelja auguga ja siis on hulgaliselt noname tooteid ka. aga ise pole kunagi kasutanud, sestap oleks tänulik kommentaaride eest. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-12-24 11:01:28 |
Fre:
Fre, minul on olemas, hetkel ei suuda firmat meenutada (ja kööki ei viitsi minna :O), aga vist oli Hakmanni oma. Kristjan teeb endiselt nii suuri kui väikseid pannkooke tavalise panni peal, mina teen aga väikeseid pannkooke ja pliine just selle pannkoogipanni peal. Mulle meeldib..
Kas keegi oskab midagi arvata pannkoogipannidest? Kas täitsa mõttetud tooted või siiski abiks - kuueaastasele kes ei suuda tainast õigesti pannile sihtida? Vaatasin et Tefalil oli mingi nelja auguga ja siis on hulgaliselt noname tooteid ka. aga ise pole kunagi kasutanud, sestap oleks tänulik kommentaaride eest. |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-12-24 16:06:10 |
Mul on Berghoffi pannkoogipann, aga ilma nende imelike aukudeta. Lihtsalt hästi madala äärega keraamilise kattega pann. Need augud ei ole minu jaoks sobiva suurusega ja koogid tulevad palju ilusamad ilma auguta.. | |
<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> |