Tiina Abikokk 2014-05-11 17:48:06 |
Ma ei leidnud seda teemat üles, mis käib retseptide otsimise kohta. Vahest sobib ka siia.
Sõbranna rääkis tordist nimega Hommikutort, mida nõuka-ajast mäletab.
Põhjaks oli biskviit ja üks põhi beseest. Vahel oli pruuni värvi kreem, peal ploomid ja beseest ja kreemist tehtud seenekesed.
Kas keegi mäletab ja oskab kirjeldada, kuidas seda torti praegu järele teha saaks? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-05-11 19:08:08 |
Tiina:
Tiina, teema siin. Ma tõstan sinna ka, äkki märgatakse paremini.
Ma ei leidnud seda teemat üles, mis käib retseptide otsimise kohta. Vahest sobib ka siia. Sõbranna rääkis tordist nimega Hommikutort, mida nõuka-ajast mäletab. Põhjaks oli biskviit ja üks põhi beseest. Vahel oli pruuni värvi kreem, peal ploomid ja beseest ja kreemist tehtud seenekesed. Kas keegi mäletab ja oskab kirjeldada, kuidas seda torti praegu järele teha saaks? |
|
Netcat Abikokk 2014-05-20 16:27:24 |
Ei mäleta sellist torti, mille üks osa oleks olnud beseest. Seenekesed ja kompotiploomid olid suht levinud kaunistus tol ajal igat masti tortide peal.
Kui tordi nimi oli Hommik, siis võib-olla oli seal kohviga tegemist? Ploomid muidu eriti ju ei seostu hommikuga. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > |