Metsvaarikas Abikokk 2008-07-14 13:07:42 |
Kolmnurksetes pakkides keefir, mis oli hästi paks (praegu on hapukoor nii paks), hapupiim, Põltsamaa õunamarmelaad tuubis, muidugi ka Kosmos, Eskimo jäätis, neljakopikane pisike sai, lahtine kali, kasemahl, kõrvitsamehu, kamašokolaad. Kohukesed, mida harva sai. Lehmakommid maitsesid siis paremini kui nüüd. Muidugi kuivkissell ehk kissellibriketid, mida sai niisama näritud :D. Üldse oli siis taevas sinisem ja muru rohelisem ning inimesed paremad.... | |
JM Abikokk 2008-07-14 13:40:20 |
Mm.. tuletage mulle meelde misasi see Kosmos oli. Mul hilisemad punkrokk-aastad on selle sõna koha peale ajus kirjutanud "kangestatud odav marjavein" :D An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Metsvaarikas Abikokk 2008-07-14 13:43:14 |
Kosmos oli punasesõstra marmelaad tuubis. Kole hapu asi :D! Aga jube maitsev | |
Katja Abikokk 2008-07-14 13:43:39 |
kosmos oli nagu tuubimarmelaad aga hapu.. punase sõstra oma? mõnus hapu oli igatahes. näedsasiis - 20 sekundit vahet aga mõte ikka sama :D | |
Sussukas Abikokk 2008-07-14 13:43:58 |
Metsvaarikas:
Seda venemaal veel müüakse. Polnud küll enam nii see, aga maitsev ikka. Kahju, et Eestis seda pole. Kosmos oli punasesõstra marmelaad tuubis. Kole hapu asi :D! Aga jube maitsev Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Kiilike Abikokk 2008-07-14 13:44:47 |
JM:
üks hirmus hapu kergelt veniv munane asi mis valges tuubis oli :) Mäletan isegi kuidas Kuressaares ringi peal poes olime ja kassajärjekorras üritasin tühjaks imeda tuubi.
Mm.. tuletage mulle meelde misasi see Kosmos oli. Mul hilisemad punkrokk-aastad on selle s6na koha peale ajus kirjutanud "kangestatud odav marjavein" :D |
|
JM Abikokk 2008-07-14 13:56:33 |
Aitäh valgustamise eest, seda asja ma mäletan küll, nimega oli lihtsalt overwrite juhtunud. :) An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Blondie Abikokk 2008-07-14 14:55:55 |
Kusjuures ma ei tea, kas ma olen nii palju noor, aga ma ei oskagi sellest ajast midagi igatseda... Mäletan põhiliselt seda, kuidas mitte midagi polnud poes ja kogu aeg pidi sabas seisma. Ainult tuubimarmelaadist on helged mälestused. Ükskord mõned aastad tagasi õnnestus laadalt osta tuubimett - see oli kohe eriline lemmik, aga rohkem pole kuskil enam näinud :( | |
Kuts Kokaõpilane 2008-07-14 14:57:33 |
tõepoolest, kamašokolaad oli vanasti parem. eskimo jäätist igatsen, kalja, klaastuutust müüdud tomatimahla, gaseeritud limonaadi aparaadist, õiget lemmiku vorsti, Viru kohviku teekooki, moorapeasid ja siis muidugi poes müüdud "rotilihapirukaid" ehk rasvalihapirukaid, ooo, milline lõhn poes levis, kui need värskelt letile pandi! :) | |
JM Abikokk 2008-07-14 15:06:12 |
Kuts:
Balti jaama puhveti lihapirukad, tšeburekid ja beljašid on peaaegu päris õiged. Atmosfäär on seal muidugi samuti ehe rotikas aga kui kilekotiga kaasa osta siis peaks üle elama :) "rotilihapirukaid" ehk rasvalihapirukaid An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |