TARTU: toidu ostmine, kauplused, turud

Täpik
Abikokk
2008-08-15 08:54:50
Mina käisin ka, aga kahjuks oli väike jorgurt ja piim juba otsa. Värske kraami ihalejad peavad kärmemad olema. Kauem värskena püsivatest toidukomponentidest oli päris hea valik....
Mantragirl
Kokaõpilane
2008-12-07 19:54:11
Lõuna-Eesti ökokeskusest on saanud ka minu lemmikpoode. Selleks, et värsket kraami kätte saada, peab teadma, mis päeval mis kaup tuleb. Oli vist nii, et teisipäev on lihapäev ja esmaspäev ja kolmapäev leivapäev ja teisipäev-neljapäev piimapäev. Ma käin tihtilugu teisipäeviti, siis saab nii liha, leiva- kui piimatooteid ühekorraga kätte. Koduleht on neil ka http://www.okokeskus.ee/
Tziiki
Abikokk
2009-06-30 10:24:22
Mantragirl 30.6.2009:
Huvitav kas rukola aeg on lihtsalt otsas ja ma magasin selle maha või ei müüdagi Tartu turgudel-poodides rukolat (jah, seda väljamaist karbiga Kaubamajas on, aga tahaks kodumaist ja pundiga vms)? Kas keegi on kuskil müügil näinud? Eile turult ühe salatimüüja tädi käest küsisin, aga ta ei teadnud täpselt mis see ongi ja arvas et ehk ei müüda seepärast, et eestlane ei osta väga meelsasti siukseid uusi ja veidraid asju... et no on rohkem traditsioonilisema meelega tarbija.
olen ka seda tähele pannud, et Tartu turutädid on sellised traditsioonilisemad...kui eelmine suvi basiilikut ja spinatit müügile tuli, siis tundus, et ega neil väga minekut ei olnud... aga muidu on Tartu turg täitsa asjalik paik :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Nipitiri
Abikokk
2009-06-30 14:23:15
Tartu turul jah salatisortidega kiita ei ole. Mina pole rukolat turul müügil näinud, salatitest ainult tavalist lehtsalatit, lollo rossot, tammelehesalatit ja rooma salatit. Ise eelistan karbiga väikesi rukolalehti, müüakse Kaubamajas-Selverites "metsrukola" nime all.
Mantragirl
Kokaõpilane
2009-06-30 14:44:51
Mul lihtsalt selle karbiga rukolaga see jama, et teda on liiga palju ja pool karpi närtsib alati ära ja läheb koledaks, enne kui jõuan ära süüa :(
Põrnikas
Abikokk
2009-06-30 18:35:43
mina olen tartu avaturult rukolat ostnud. nii umbes paar nädalat tagasi! olin ise kusjuures täiesti hämmingus.. täpset asukohta suht keeruline seletada, tegu oli letiga, kus peamiselt müüakse peipsi sibulaid..
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-21 19:15:20
anzelika001:
Tere! Kas keegi teab, kus Tartus on müügil aniisiekstrakti?
Kas oskab keegi Anzelikat aidata?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Nämmu
Abikokk
2010-02-22 20:11:35
Lembitu tänava Konsumis olevas ökötoodete poes üsna hea valik. Kuivainete poole pealt siis. Hinnad ka mõistlikud, kohati tundus Loodusperest soodsam. Ning müüjad väga asjalikud. www.vianaturale.ee

Kaie

Coccinella
Kokaõpilane
2010-03-08 13:22:56
Hei, kust võiks Tartust tahinit, musti sinepiseemneid ja ristiköömneid osta, mul nende leidmisega suured probleemid :(

www.thefoodisonfire.blogspot.com

Põrnikas
Abikokk
2010-03-08 13:39:23
Coccinella:
Hei, kust võiks Tartust tahinit, musti sinepiseemneid ja ristiköömneid osta, mul nende leidmisega suured probleemid :(
Tahinit on näiteks Kaubamajas, aga mu meelest ka nii Loodusperes kui ka Supilinna ökopoes. Ristiköömneid (tuntud ka kui juustuköömen, inglise keeles cumin) on ka Kaubamajas mu meelest olnud, on nii East Endi suuri pakke kui ka mingites purkides (aga seda ei mäleta, kas oli nii jahvatatud kui terveid, võimalik, et vaid ühtpidi). Aga vot musti sinepiseemneid ostan ma Tallinnast Piprapoest, kuigi igaks juhuks võid Turul olevast vürtsipoest ju küsida.. :)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>