Blondie Abikokk 2010-07-11 13:28:50 |
Reportaaž Tartu turult: ilus metsamustikas 70 kr/kg, kukeseen 80 kr/kg, maasikat põhimõtteliselt enam polegi. | |
Juc Abikokk 2010-07-25 10:25:47 |
Kas keegi oskab anda ifot, kust (ja kas üldse) Tartus on võimalik soba nuudleid osta? Või müüb neid ka mõni kodumaine veebipood? http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Rallikas Kokaõpilane 2010-07-25 20:39:29 |
Juc:
Kunagi olen näinud kaubamaja toiduosakonnas. Pidevalt minu arvates ei ole, aga ilmselt siis aeg- ajalt müüakse... Kas keegi oskab anda ifot, kust (ja kas üldse) Tartus on võimalik soba nuudleid osta? Või müüb neid ka mõni kodumaine veebipood? |
|
Tullia Abikokk 2010-07-25 22:04:59 |
Rallikas:
Olen ka Kaubamaja toiduosakonnas näinud.
Juc:
Kunagi olen näinud kaubamaja toiduosakonnas. Pidevalt minu arvates ei ole, aga ilmselt siis aeg- ajalt müüakse...Kas keegi oskab anda ifot, kust (ja kas üldse) Tartus on võimalik soba nuudleid osta? Või müüb neid ka mõni kodumaine veebipood? |
|
Silja Abikokk 2010-07-26 22:20:11 |
Kirjutasin pika-pika jutu just Tartu turgude teemal ja siis see haihtus lihtsalt ära :D Lühidalt kokkuvõttes: suvel on lahtine turg asendamatu ja kinnise Turu lemmikud: esimese vasakpoolse nurgapealse lihamüüja, Nõo lett oma mittestandartsete lihatoodetega, Paljumäe talu lett, Piprapood, Talleggi lett sest sealt saab broilerimaksa ning loomulikult Peipsiveere Petja :) Petjalt saab imehead hapukapsast (alati tasub maitsta sest püsikatele müüb vahest paremat kraami kui teistele- mõni laar läheb tal vahest ka aia taha ja see ka ju vaja kellelegi müüa). Igapäevast toidukaupa ostan enamjaolt Konsumist ja minu arvates valik seal oluliselt parem teistest kaubanduskettidest - pean silmas igapäevast kaupa just. Mitte nii igapäevast kaupa ostan korra kuus Kaupmehe Hulgist. Nt erinevad veiniäädikad, oliiviõlid, kookospiim, munanuudlid, maitseained, sojakaste, konservoad, purustatud tomatid, naturaalne siider, veinid jne on seal ikka tükk maad odavamad (hinnavahe ühe toote pealt isegi vahest suht odava toote puhul 10-15 krooni-nt munanuudlid 22 poes 32) ja laias valikus. Lisaks leidub seal alati midagi sellist mida tahaks proovida sest polegi varem näinud. Hiljuti leidsin sealt ka East Endi mangopüree (41.20 maksis- kuuldavasti Tallinnas lausa 60.-) ja mango-jogurtitort sai kohe hakkama pandud. Veel on minu jaoks võit igahommikuse pudru näol. 0,5kg pakk poes ca 13 krooni ja seal sama hulgipakk 1,5kg 16 kr. Sööme abikaasaga igal hommikul putru ja varsti hakkab seda tegema ka pisike preili- seega sääst missugune. Hulgi eeldab aga ka kliendikaarti, mida väljastatakse vaid juriidilistele isikutele- niiet FIEdel pole probleemi ja teised peavad hea sõbra otsima :) | |
Anu Abikokk 2010-07-27 00:16:20 |
Tahan Kaupmehe kaardiga sõpra. Kust ma saan? :D | |
Blondie Abikokk 2010-07-27 10:43:46 |
Anu:
Kusjuures piisab, kui tead, kellel on, ja siis koha peal lased ajutise asenduskaardi välja anda infoletis. Tahan Kaupmehe kaardiga sõpra. Kust ma saan? :D |
|
Silja Abikokk 2010-07-28 08:53:31 |
Blondie:
Või kui tead kellel on siis saad lasta tal lisakaardi teha- maksab vist 25.-
Anu:
Kusjuures piisab, kui tead, kellel on, ja siis koha peal lased ajutise asenduskaardi välja anda infoletis.Tahan Kaupmehe kaardiga sõpra. Kust ma saan? :D |
|
Sweedie Kokaõpilane 2010-09-07 11:33:51 |
Tartu turu külastajatel soovitan külastada Sadamaturgu, mitte seda kalapoega hoonet vaid seda teist hoonet. Seal muidugi vähem müüjaid, aga seetõttu ka vähem suhtumist. Farmi letis käin absoluutselt iga kord sest teenindaja on super! Kui kirjas et 10-st kohukesest alates need 1.50tk, siis mulle müüb paari kaupa sama hinnaga nt :)
Ning pontšikuleti kõrval olev lihamüüja käest saab alati parimat lepasuitsu ribisinki, ilma veeta, hea ja õige õige mõnus. Pere ka sööb ja kiidab, saab ka pisemat tükki.
Lihamüüjad samuti sõbralikud :)
ja lärmi palju vähem kui suures turuhoones. Minu hõrgutised: http://retseptikatel.blogspot.com |
|
Sweedie Kokaõpilane 2010-09-07 11:36:53 |
P.S. Võin julgelt olla ka kaupmehe kaardiga sõbrannaks :) Minu hõrgutised: http://retseptikatel.blogspot.com |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |