TARTU: toidu ostmine, kauplused, turud

Coccinella
Kokaõpilane
2010-03-18 17:07:24
Ei, ristiköömen= apteegitilli((Foeniculum vulgare)seemned ja juustuköömen=kumiin=vürtsköömen=Cuminum cyminum L. seemned Aga leidsin ristiköömneid ka lõpuks, tõsi küll Kaubamaja apteegist. :) Ma ei tea, kas ma olen pime või ei oska õigest kohast otsida, aga ma olen mitu korda Tahinit otsimas käinud ja kõik minu meelest loogilised kohad läbi vaadanud, aga ei leia, kus see täpselt olla võiks?

www.thefoodisonfire.blogspot.com

Põrnikas
Abikokk
2010-03-18 20:20:02
Coccinella:
Ei, ristiköömen= apteegitilli((Foeniculum vulgare)seemned ja juustuköömen=kumiin=vürtsköömen=Cuminum cyminum L. seemned
vabandust, andestamatu viga minu poolt :(
Coccinella:
Ma ei tea, kas ma olen pime või ei oska õigest kohast otsida, aga ma olen mitu korda Tahinit otsimas käinud ja kõik minu meelest loogilised kohad läbi vaadanud, aga ei leia, kus see täpselt olla võiks?
ega see mingis väga loogilises kohas polegi. vist selles vahes, kus suhkrud, aga tuleb seista seljaga suhkrute poole ja siis suunata pilk allapoole.. aga võibolla panen asukohaga ikkagi mööda, järgmine kord vaatan üle.
Triin
Abikokk
2010-03-18 20:53:40
Stockmannis on Tahini seal, kus kõik teised pastad nt karripasta jms.
Tziiki
Abikokk
2010-03-19 09:52:21
Triin:
see on Tartu teema ju ;) aga Tartu kaubamajas on Tahini minu mäletamist mööda seal kus on maapähklivõid ja mingid "imelikud" küpsised (a la juustuga serveerimiseks riisiküpsised jne), samas riiulis on ka nt välismaised halvaad jmt

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Triin
Abikokk
2010-03-19 10:02:40
Tziiki:
Triin:
see on Tartu teema ju ;)
Oi vabandust :).
Põrnikas
Abikokk
2010-03-20 20:53:55
Coccinella:
Ma ei tea, kas ma olen pime või ei oska õigest kohast otsida, aga ma olen mitu korda Tahinit otsimas käinud ja kõik minu meelest loogilised kohad läbi vaadanud, aga ei leia, kus see täpselt olla võiks?
Põrnikas:
ega see mingis väga loogilises kohas polegi. vist selles vahes, kus suhkrud, aga tuleb seista seljaga suhkrute poole ja siis suunata pilk allapoole.. aga võibolla panen asukohaga ikkagi mööda, järgmine kord vaatan üle.
kirjeldus õige (et pööra suhkrutele selg ja suuna pilk allapoole), aga vähemalt eile seal tahitit polnud.
Blondie
Abikokk
2010-04-26 15:31:58
Ega keegi ei ole näinud, et kuskil Tartus mõnd varianti chorizo vorsti müüakse? Tegelikult, kui keegi Tallinaski näinud on, võiks öelda, kus.
Frieda
Abikokk
2010-04-26 15:48:38
Blondie:
Ega keegi ei ole näinud, et kuskil Tartus mõnd varianti chorizo vorsti müüakse?
Kaubamajas olen näinud. Kunagi mingisugust oli vist ka Konsumis.

Söömine on ainus töö, mis toidab

Zoozi
Abikokk
2010-04-26 16:11:59
Blondie:
Ega keegi ei ole näinud, et kuskil Tartus mõnd varianti chorizo vorsti müüakse? Tegelikult, kui keegi Tallinaski näinud on, võiks öelda, kus.
Tallinnas olen ostnud Stockmannis ja, Lasnamäe Prismast.

Zoozi tegemised

Liisi
Abikokk
2010-04-26 16:32:35
Mulle meeldis muidu väga Rimis käia, kuid pärast hiljutisi sündmusi kuidagi enam ei taha. Tookord olin sunnitud Rimist ostma omatoodangu hakkliha (muud valikud puudusid :o) ja pärast sattusin Selverisse, kus lihaletis olid nii armsad eesti lipukesed väljas, siis tundus Rimi eriti vastumeelne. Turul meeldib ka väga käia, aga eriti tihti kahjuks sinna ei satu ja seetõttu ei tunne ma end turul väga kindlalt. Kuidagi kahtlev tunne on koguaeg - ise ka ei tea mispärast :) Tavaliselt teen ikka igas letivahes mitu tiiru enne otsustamist või siis ei ostagi midagi. Nädalavahetusel aga sattusin turuhoone vürtsipoodi, kus oli nii tore mammi teenindamas :) ja Pajumäe talu kohupiimakreemi olen viimasel ajal tihti ostnud - eriti maitseb astelpaju kohupiimakreem. Hea meelega aga kuulaks, millised on teiste Tartu turulkäijate lemmikkohad ja millistest kohtadest võiks pigem hoiduda:)

Liisi Blogi

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>