TARTU: toidu ostmine, kauplused, turud

Aaloemahl
Abikokk
2010-09-07 23:24:42
Sweedie:
Ning pontšikuleti kõrval olev lihamüüja käest saab alati parimat lepasuitsu ribisinki, ilma veeta, hea ja õige õige mõnus. Pere ka sööb ja kiidab, saab ka pisemat tükki.
Ma ka just ostsin sealt. Kiidan samuti. Väga hea sink ja lahke tädi.

sussi-sussi.blogspot.com

Noor_Perenaine
Abikokk
2010-10-05 10:50:29
Küllap on ka teised nami-namikad märganud, aga ma avastasin paar nädalat tagasi, et Selver müüb nüüd San Giorgio konserveeritud kikerherneid! Lust ja lillepidu! Ja Turuhoones Vürtsipoe ees müüakse head selle aasta saagist täistera-rukkijahu. Mulle väga meeldib, töötab väga hästi ja leib tuleb maitsev-mõnus :) Kus Tartus tahinit müüakse? Ökopoodides ilmselt, aga oleksin vihje eest tänulik :)
Frieda
Abikokk
2010-10-05 11:25:19
Noor_Perenaine:
Kus Tartus tahinit müüakse? Ökopoodides ilmselt, aga oleksin vihje eest tänulik :)
Peale Oa tänava ökokeskuse ma vist mujal polegi näinud.

Söömine on ainus töö, mis toidab

Põrnikas
Abikokk
2010-10-05 11:47:39
Frieda:
Noor_Perenaine:
Kus Tartus tahinit müüakse? Ökopoodides ilmselt, aga oleksin vihje eest tänulik :)
vahetevahel on kaubamajas ka..
Meringue
Abikokk
2010-10-05 23:55:13
Mina just eelmine nädal kaubamajast sain! Hinnasildil oli ka see oraanž "UUS" märk ümber, seega ehk pole veel riiulitelt kadunud. :) Paiknes seal, kus on need küpsised, halvaad jms, krõpsude vastas, veidike silmapiirist all pool. Kuna olin äsja ise ka Selverist need kikerherned avastanud, siis olin nii õnnelik oma leiu üle, et kaalusin ka kohe siin kuulutamist. Kuna keegi polnud aga ammu küsinud polnud, siis muidugi ei hakanud... :D

Köögikatsed

Tullia
Abikokk
2010-10-06 06:49:39
Ma ei tea, kas Tartus on ka tatar poodidest lõppenud, kuid üleeile nägin Ilmatsalu ja Ravila tänava nurgal asuvas Maximas. Hind 27.-. Lihtsalt teavituseks, kui keegi otsib.

Tullia jutukesed

Tziiki
Abikokk
2010-10-06 10:26:55
Tullia:
Ma ei tea, kas Tartus on ka tatar poodidest lõppenud, kuid üleeile nägin Ilmatsalu ja Ravila tänava nurgal asuvas Maximas. Hind 27.-. Lihtsalt teavituseks, kui keegi otsib.
Veeriku Selveris on ka kogu aeg tatart olnud, ainult et selle "koleda" kilohinnaga

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Liisi
Abikokk
2010-10-08 22:13:52
Põrnikas:
Frieda:
Noor_Perenaine:
vahetevahel on kaubamajas ka..
Kaubamajas on tahini täitsa olemas. Maksis 37 krooni purk.

Liisi Blogi

Dee
Abikokk
2010-10-08 22:22:59
Noor_Perenaine:
Küllap on ka teised nami-namikad märganud, aga ma avastasin paar nädalat tagasi, et Selver müüb nüüd San Giorgio konserveeritud kikerherneid! Lust ja lillepidu!
Oijahh, ma lausa 2 korda meilisin Selverisse ja viisakalt anusin neid, et kas ühel ilusal päeval saaks osta ka Selveritest kikerherneid. :D Ju siis ma polnud ainuke hõikaja - nüüd nad võtsid tarbijaid kuulda ja müüki. Väga tore. :)
Sweedie
Kokaõpilane
2010-10-11 12:05:54
selleks ajaks kui mina Selverisse jõudsin olid tublid ja toredad blogijad ja ilmselt ka teised huvilised kõik kikerherned ära ostnud ja müüja laiutas nõutult käsi ja ütles et tema küll miskistest kikerhernestest ei tea. oehh. eks ikka nii juhtub kui miskit väga tahad :) Korra nägin isegi kaupmehes kikerherneid mõistliku paki ja mõistliku hinnaga. Ning endiselt pakun soovijaile oma kaupmehe kliendikaarti laenuks :)

Minu hõrgutised: http://retseptikatel.blogspot.com

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>