Põrnikas Abikokk 2011-04-29 12:01:38 |
Blondie:
oo, aitäh, jälle targem! :) Jah, sealt võrgustikust on kõige rohkem asju saada. Muide, peale Oa tn poe on uus mahetoidupood nüüd ka Tähe tn, Anna Edasi kohvikust paar maja edasi nurga peal. Sisse kahjuks veel ei ole jõudnud, aga aknast paistsid täis riiulid ja silt "liha -50%" |
|
Meringue Abikokk 2011-05-04 23:43:31 |
Kas Kikerikii munad on Tartust kadunud? :( Suurtes kettides pole neid juba ammu kohanud, aga varem ikka Kaubamajas leidus. Nüüd pole aga paar korda näinud... Ökomunad olid, aga need käivad mulle kahjuks üle jõu. | |
Blondie Abikokk 2011-05-05 14:29:20 |
Tähe tänava uudistest veel, et sellest ökopoest üle tee asuv lillepood müüb väga kenasid pottides ürte (kõigi päritolu ei vaadanud, aga see mille mina ostsin, oli kohalikust puukoolist). Nii et hea võimalus oma rõdukaste või köögiaknalaudu täita, kellel pole seemnest kasvatamise peale annet. | |
Tiina Abikokk 2011-05-06 21:49:51 |
Meringue:
Kikerikii munad on tõesti kuhugi kadunud, ei olnud neid eelmisel nädalal ka Tallinnas Sadama turul ega Solarises, kust neid alati ostsin. Keegi teab, mis lahti? Kas Kikerikii munad on Tartust kadunud? :( Suurtes kettides pole neid juba ammu kohanud, aga varem ikka Kaubamajas leidus. Nüüd pole aga paar korda näinud... Ökomunad olid, aga need käivad mulle kahjuks üle jõu. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Noor_Perenaine Abikokk 2011-05-16 11:15:38 |
Kas kodumaine spargel on endiselt pealinna luksuskaup või teab keegi mõnda müügikohta või kedagi, kes Tartu kandis kasvatab/müüb? Tahaks, nii hirmsasti tahaks! Vaatasin Rimis väljamaa omasid, aga no ei kisu ostma. | |
Lixey Kokaõpilane 2011-05-19 13:04:51 |
Liisi:
Kuna elukaaslane on nädala jagu Tartus, saatsin ta seda palju kiidetud Raekoja platsi Würtspoodi inspekteerima, kuid kõik need korrad on uks kinni, kauplus pime ja mitte ühtegi silti...?:(
Keegi oskab midagi kosta?
Liisi:
Kiidan veelkord Würtspoodi, kust muuhulgas sain kuivatatud rukkilille õisi ja spinatipulbrit.Sweedie:
Mõni aeg tagasi kirjutati sellest poest ka Postimehes. Nüüd Sweedie jutu peale tuli see uuesti meelde. Kahjuks aga on pood pühapäeval suletud, seega tuleb proovida uuesti tööpäevadel 10-17.30 ja laupäeval 10-16.Kas juba inimesed teavad, et Tartu kesklinnas avati Raekoja platsis, seal nurgas, turismikeskuse vastas vürtspood? Plaanisin seda juba ammu külastada, kuid jalad viisid sinna alles eile. |
|
Jaanikaant Abikokk 2011-05-19 14:49:23 |
Lixey:
Lixey, Raekoja platsil asuv pood pandi kinni, aga Tartu Lõunakeskuses on seesama pood täiesti olemas.
Liisi:
Kuna elukaaslane on nädala jagu Tartus, saatsin ta seda palju kiidetud Raekoja platsi Würtspoodi inspekteerima, kuid kõik need korrad on uks kinni, kauplus pime ja mitte ühtegi silti...?:(
Keegi oskab midagi kosta?Liisi:
Kiidan veelkord Würtspoodi, kust muuhulgas sain kuivatatud rukkilille õisi ja spinatipulbrit.Mõni aeg tagasi kirjutati sellest poest ka Postimehes. Nüüd Sweedie jutu peale tuli see uuesti meelde. Kahjuks aga on pood pühapäeval suletud, seega tuleb proovida uuesti tööpäevadel 10-17.30 ja laupäeval 10-16. |
|
Britt Kokaõpilane 2011-05-19 21:23:24 |
Vist pisut rumal küsimus, aga kas keegi teab juhuslikult, kust saaks seda õiget hot dogi saia? Ise eriline saiameister ei ole ja otsinud olen juba päris mitmest poest. Ei miskit. | |
Zoozi Abikokk 2011-05-19 21:43:36 |
Britt:
Kas see on selline auguga sai? Siis seda on olnud Lasnamäe Prismas külmutatud juurikate letis:)
Vist pisut rumal küsimus, aga kas keegi teab juhuslikult, kust saaks seda õiget hot dogi saia? Ise eriline saiameister ei ole ja otsinud olen juba päris mitmest poest. Ei miskit. |
|
Anu Abikokk 2011-05-20 16:50:01 |
Neid tavalisi hotdogi saiakesi (mitte auguga, vaid no neid kõige tavalisemaid) olen ma ostnud Prismast ja Maksimast. Seal, kus kuklid asuvad... | |
<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> |