Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-20 16:12:10 |
Ullike:
Ullike, nimi ikka alati Nami-Nami olnud, aga aastaid oli vist päises "Nami-Nami retseptikogu" (see oli too beežikates toonides versioon). Veel enne seda oli must-valge versioon, mille päises "Pille retseptikogu", aga too aadress oli (minu teada) tuntud vaid käputäiele inimestele :)
Esimest korda avastasin nami-nami siis, kui see veel vana nimega oli (ehk ajan midagi sassi - aga minu meelest oli teine või teistmoodi). |
|
Ullike Abikokk 2009-09-20 17:05:11 |
Pille:
Vat - löö või maha - värve ei mäleta. Mis on meeles: retseptide otsing olemasolevate (kodus leiduvate) koostisainete järgi - minu arust on see siiani nami-nami suurim trump. ülejäänud (näiteks toidutare) tahavad ikka pealkirju - no kes neid mäletab :):) Ullike:
Ullike, nimi ikka alati Nami-Nami olnud, aga aastaid oli vist päises "Nami-Nami retseptikogu" (see oli too beežikates toonides versioon). Veel enne seda oli must-valge versioon, mille päises "Pille retseptikogu", aga too aadress oli (minu teada) tuntud vaid käputäiele inimestele :)Esimest korda avastasin nami-nami siis, kui see veel vana nimega oli (ehk ajan midagi sassi - aga minu meelest oli teine või teistmoodi). Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Seenekas Abikokk 2009-09-20 21:13:10 |
Ullike:
Pille, aplaus Sulle! Ma tahaks samasarnaseid kiidusõnu öelda, nüüd hõikan kaasa. Ei taha neid teisi eriti külastada, veits igav, siin on PAREM. . Mis on meeles: retseptide otsing olemasolevate (kodus leiduvate) koostisainete järgi - minu arust on see siiani nami-nami suurim trump. ülejäänud (näiteks toidutare) tahavad ikka pealkirju - no kes neid mäletab :):) |
|
Helena Kokaõpilane 2009-10-16 11:24:51 |
Enam ei mäleta, millal Nami-namisse sattusin, aga siia jõudsin tänu isale (retseptihull, nagu ta on - retsepte kogutud rohkem, kui elu jooksul jõuab ära teha). Käin siin juba mitu aastat, kuna retseptiabi olen siit alati saanud, kui vaja.
Toidutare on võib-olla värvilisem, aga mulle kohati tundub, et siin on paremad retseptid... Nüüd avastasin foorumi ka ja tegin kasutaja. ITlahenduse koha pealt võib-olla postitan paar ettepanekut muu teema alla.
Aga muus osas - au ja kiitus! :) http://leemekulbiliigutaja.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-16 11:46:18 |
Helena:
Helena, aitäh heade sõnade eest! Kõik IT-lahenduse alased ettepanekud võid panna siia alafoorumisse või saata otse meilile mulle.
ITlahenduse koha pealt võib-olla postitan paar ettepanekut muu teema alla. Aga muus osas - au ja kiitus! :) |
|
Helen Kokaõpilane 2009-10-18 00:56:08 |
Mina avastasin Nami-nami retseptikogu ka väga-väga-väga ammu. Nii palju, kui mina oma tutvusringkonnas kokandusteemadel olen rääkinud, on Nami-namiga küll kõik tuttavad :). Foorumiosa avastasin umbes pool aastat tagasi, mõne aja möödudes tegin endalegi konto ja nüüd olen kirjutamisega ka käe valgeks saanud. Annad kuradile sõrme, võtab terve käe (heas mõttes muidugi) :). http://heleniretseptid.blogspot.com |
|
LG Kokaõpilane 2009-10-25 16:59:57 |
Nami avastasin ikka kusagilt toidu blogist või oli see Toidutarest. Kellegi antud lingilt. Aga millegipärast ei pääsenud siia lehele. Leht lihtsalt ei avananud, sai läbi vaadatud kõik põhjused,mis võik olla takistusekas aga ei... See aasta aga avastasin äkki et leht on ka minu jaoks lahti :) Söömine on kunst, mis aitab vormis hoida. . . ;) |
|
Liina Abikokk 2010-01-27 15:05:29 |
Nami-nami avastasin endal jaoks päris ammu. Siis kui ma veel päris noor olin :) . Foorumi avastasin veidi aega tagasi. | |
Dinnu Kokaõpilane 2010-01-27 20:08:27 |
1) jõudsin siia läbi Qsti blogi, kuna seda olen ikka aeg-ajalt sirvinud. 2) aktiivne kasutaja olen paar viimast kuud, kuna siinne foorum ajab ikka jubeda kokkamise isu tihtipeale peale :D. Foorumisse registreerisin eelkõige sel põhjusel, et näeks minu külastuste vahepeal postitatud teateid ;), sest minu jaoks on küll vist praktiliselt kõik teemad siin huvitavad. | |
Anita Kokaõpilane 2010-01-28 17:08:09 |
Jõudsin siia läbi perefoorumi. Kasutanud olen vist juba peaaegu aasta, registreerusin hiljuti. Ei jõua ju kõiki kokaraamatuid osta ning nendest kiiresti sobiliku retsepti leidmine võtab ka aega, niisiis lihtne ja mugav on Nami-nami kasutada. Nami-nami kiituseks peab lisama, et siinsest retseptide järgi on toidud hästi õnnestunud (mida ei saa öelda kokaraamatutest pärit retseptide kohta) ja ka maitsenud! | |
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |